Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 BonePART said: abi gerçekse bu ne aq sallamaysa bu ne aq lan kol kırılır yeni içinde kalır diyen atanın geninden böle adam ve konu nasıl cıkıuyor anlamıyorum bu ne ya https://i.hizliresim.com/a1zvLR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Marlaya benzememesine niye bu kadar takıldı lan millet, sanki Monica belluci. Marlaya benzeyen hatuna net hepiniz çirkin dersiniz. Marlayi marla yapan tipi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 marla yı marla yapan tipi olmadığı için takılındı. karakter depresif hatun look diye bir şey yarattı. canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Grego said: çaldırmak, barışmak.. bunlar hep aynı aşiretten heralde. soyadı kanunu sırasında işlevlerini hatırlatsın diye mi dağıttılar nedir. törenin adı o, hani x-y nişan töreni gibi. Çaldırmak ve barışmak bir nevi söz, kına vs gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 pis hatun depresif hatun değil eve almassın önce oto yıkamacıyda fırçayla hart hart yıkarsın öyle pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 yıkarım ben, bana getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 BonePART said: pis hatun depresif hatun değil eve almassın önce oto yıkamacıyda fırçayla hart hart yıkarsın öyle pis Aynen şu ya, memesini falan tuttuğunda ıslak kapı kolu tutmanın memnuniyetsizligini yaratıyor insanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Plebs doing pleb things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Marlayı çok sevdiğimiz için değil tipi benzemediği için oraya takıldık. Hayır araya verdiği baitlere falan mı takılmamızı isterdin, klasik argos hikayesi işte. Detaylara takılacağız tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 İnsanlar sevişiyor arkadaş................................... Bu topic aracılığı ile argosun kaşlarının bir marta edasıyla (PARDON MARTI) özgürlüğe karıştığı eşsiz eseri biri bana pmlesin yasaksa burada paylaşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 sdfgadgfs bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 anal oral takılıp sonra namuslu ayaklarına yatarlar ya kill me plz. lordum da yine seviyesizlikte kendini aşmış hll bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Lord_Argos said: https://cdn.pbrd.co/images/GUpWZ3N.png Yalnız şimdi tekrar baktım da, argosun foto baya böyle pazar kahvaltısı sonrası ortak facebook hesabından paylaşılmış nişanlı çift fotosu gibiyken alttaki baya marjinal kalmış. Kendini kötü hissetmiş olmalısın asd Sen ne yazdın cevap olarak? Nasıl tepki verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 tepkisi patiye yazmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Lord_Argos said: Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü. Hadise bu sene başıma geldi. Kendisi kapalı bir kızdı ama kapalı olması sizi aldatmasın, alkol masasına oturur, o rakının dibine görür, oturduğu gibi de kalkardı. Onunla saatlerce her konudan konuşabilirdiniz ve onunla beraber vakit geçirirken asla sıkılmazdınız. Ancak kapalı olmasını çok sorun ediyordum ve içim içimi yiyordu. 3-4 Ay geçtikten sonra onunda tanıdığı modelist bir kızla tanıştım. Kız Fight Club'da ki Marla'nın bire bir kopyasıydı. Sadece dış görünüş değil, hareketleri de andırıyordu. Bu sıradışı kız aklımı başımdan almıştı ve işin garip tarafı birbirimize çekilmeye başlamıştık. Artık yapacak pek birşey kalmamıştı. Ondan ayrıldım. Elbette o bunu yediremedi ama bunu hiç dile getirmedi ve arkadaş olarak devam etmek istedi. Bende peki dedim ve arkadaş olduk. Elbette o kızla beraber olduğumu biliyordu ama ben inkar ediyordum. Bir gün bana biri ile tanıştığını söyledi ve onunla sanırım çıkmaya başlayacağız dedi. Kıskançlık damarıma fena halde basılmıştı. Bizde tam o sırada Marla ile sinemadan çıkmıştık. Artık gerçeği söyleme vaktiydi. Ona beraber fotoğrafımızı gönderdim. Onun bana gönderdiği cevabı ise unutamıyorum... https://cdn.pbrd.co/images/GUpWZ3N.png AHAHAHAAHAHAHA bu bir dramdır. Kız güzel yabıştırmış cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Bu arada gözler boyalı olsa da alttaki kız daha güzel. Fena downgrade olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Başlık yalan haber. Ne kız arkadaş nede intikam var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 offf sonlara doğru 28 cm'lik bazukamı çıkardım ve arkasına geçtim falan bekliyordum. hayal kırıklığı. 1/10, ayrıca diğer çocuk daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 -Deno- said: ayrıca diğer çocuk daha iyiymiş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Marla Singer dediğiniz sapı kopmuş hela terliğinden hallice hatun abi, onu güzel buluyorsanız hayattaki kendinizi konumlandırmanızı bir gözden geçirin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 ekran kartı gibi ısındın ha rewendor sanane bizim pozisyonumuzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Lord_Argos said: Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdide yazsınlar kral geri döndü. Hadise bu sene başıma geldi. Kendisi kapalı bir kızdı ama kapalı olması sizi aldatmasın, alkol masasına oturur, o rakının dibine görür, oturduğu gibi de kalkardı. Onunla saatlerce her konudan konuşabilirdiniz ve onunla beraber vakit geçirirken asla sıkılmazdınız. Ancak kapalı olmasını çok sorun ediyordum ve içim içimi yiyordu. 3-4 Ay geçtikten sonra onunda tanıdığı modelist bir kızla tanıştım. Kız Fight Club'da ki Marla'nın bire bir kopyasıydı. Sadece dış görünüş değil, hareketleri de andırıyordu. Bu sıradışı kız aklımı başımdan almıştı ve işin garip tarafı birbirimize çekilmeye başlamıştık. Artık yapacak pek birşey kalmamıştı. Ondan ayrıldım. Elbette o bunu yediremedi ama bunu hiç dile getirmedi ve arkadaş olarak devam etmek istedi. Bende peki dedim ve arkadaş olduk. Elbette o kızla beraber olduğumu biliyordu ama ben inkar ediyordum. Bir gün bana biri ile tanıştığını söyledi ve onunla sanırım çıkmaya başlayacağız dedi. Kıskançlık damarıma fena halde basılmıştı. Bizde tam o sırada Marla ile sinemadan çıkmıştık. Artık gerçeği söyleme vaktiydi. Ona beraber fotoğrafımızı gönderdim. Onun bana gönderdiği cevabı ise unutamıyorum... https://cdn.pbrd.co/images/GUpWZ3N.png isde bu helal olsun B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 topak marla singer'ı itin götüne sokma topağına dönmüş. sakin olun beyler tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Rewendor coilwhine yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 rewendor biraz haklı ama biraz tam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar