ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 adam bu satıcının sattığı bu ürünün altına yazmış yahu yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 (facepalm) her satıcının ürününün farklı yorum sayfaları mı var sence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 yok mu? "çürük mal gönderdi almayın" falan yazılmıyor mu satıcının sayfasındaki puanlama haricinde? olmaması da mantıklı geldi gerçi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 paradoksalkedi said: smart dns'e ben de baktım da, şimdi hulu pandoraya falan girşi sağlaması güzel ama vpn görevi de görüyor mu? atıyorum imguru da gösteriyor mu yani? sırf pandora için saçma yoksa gözümü kararttım 12 aylık aldım 17 dolarese geldi. 18 ya da. netflix us açılıyor çatır çatır no sıkıntı. imgur açılmıyor halen. zaetn alakası yok imgurun dns ile. o yüzden şaşırtmadı. netflix için değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 netflixi kapattım ben strem.io'dan sonra ama pandora için düşünüyordum sadece. güle güle kullan benim pek işime yaramıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Stremio'yu yeni gördüm, bi şans verip deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 HB'den ekran kartı alan var mı efsane cuma'da? 1080 aldım, kurye ile geldi kart ama kargo kutusundan faturası çıkmadı. kargo üzerine fatura sticker gibi yapıştırılmış onu söktüm ama kağıt fatura da çıkması gerekmiyor muydu? edit: e-faturaymış. tmm o zmn sorun yok. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 elektronik fatura artık. c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Gerekmiyor. Web sitesindeki ve mailına yolladıkları yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 3-4 parça birşey aldıydım yarısı yurtiçi yarısı aras kargo gözüküyor. Yurtiçi olanlar teslim edildi diyor bugün ancak ne gelen var ne giden abv yurtiçinin. Yarın gene kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 orc_lord said: Stremio'yu yeni gördüm, bi şans verip deneyeceğim :) rar bg ve popcorn addonlarını aktif et mutlaka. rarbg sourceları yetiyor da nadiren ytslerin tek olduğu filmler de denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sanssizsansli said: abi internet dünyasının en iyi fiyatlandırması olabilir şu snopy kulaklık. normalde 700 tl ama adamlar 89 tlye satıyorlar. fucking hell... snopyinin sahibi tanrım biz ne yarattık böyle diyordur kesin. https://i.hizliresim.com/JOGXzW.jpg 89.90TL ye snopy imax deneyimi kaçmaz. 3 imax bilet fiyatına sınırsız imax. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 snopy kulaklık kullanıyorum ben bose falan yalan tek gerçek snopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 daha iyisini buldum https://i.hizliresim.com/LOM1zJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sen snopy'nin tüm varlıklarının satılık olduğu ilanı bulmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ama adamlar demis, bak demis kulak arkasi alirsan demis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 30 gün geçip paramı iade alamayınca en sonunda sikayetvar a yazdım. Hepsiburada 1 gün içerisinde geri ödeme yaptı. Sorun yaşadığınızda HP yi aramayın, veya mesaj atmayın. Fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ginaly said: axedice said: Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden? http://www.hepsiburada.com/megafon-profesyonel-turbo-3500-2300w-kuafor-fon-makinesi-p-SGTAYF6152 10 numara ürün. Arkadaşlar bu makina geldi öyle bir üflüyor ki kombiyi kapattık, artık her akşam 2şer kez banyo yapıp saçlarımızı kurutuyoruz ısınmak için. Teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 ben fise taktim mahalledeki trafo patladi :( 1 gundur elektrik verilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 arada biraz plastik kokusu gelse de başarılı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Megafön , Motörhead gibi. Bu isimle güzel milli ve yerli metal grubu olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 axedice said: ginaly said: axedice said: Bana da saç kurutma makinası lazım ya hanım istiyor. Varmı şöyle ucuzundan güzelinden? http://www.hepsiburada.com/megafon-profesyonel-turbo-3500-2300w-kuafor-fon-makinesi-p-SGTAYF6152 10 numara ürün. Arkadaşlar bu makina geldi öyle bir üflüyor ki kombiyi kapattık, artık her akşam 2şer kez banyo yapıp saçlarımızı kurutuyoruz ısınmak için. Teşekkürler (tu) BİZDE YALAN YOK KARŞİM HAYIRLI KURUMALAR DİLERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar