Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Remus said:

Red said:

Maç sonu hırsını gördük. Üzecek belli. Portekizi ceyrek finale taşır. Fazlasi bu takimla olmaz nfmmf

2 Sene önce Avrupa Kupasını almadılar mı?

baya bala aldılar
Mesaj tarihi:
nachonun golünü izlerken benim içim bir hoş oldu, bu kadar tatlı gelebilir top ayağına, tertemiz, vohuhe.

https://www.youtube.com/watch?v=4rp2aLQl7vg&feature=onebox

bir de 2018 yılının "kaleci OP" virali son hızıyla devam ediyor, muslerayı saklayın
Mesaj tarihi:
c7 soyunma odasinda, geri kalan 10 ezigi dove dove motive eder artik. adam mahalle macinda kundurasinin topuguna basip top sektiren abi mubarek. acil kozden yeni gelmis.

q7 cingenesi de azcik feyz alsin aq, c7'nin terli formasini koklayarak mi uyur napar, kariyerinin son virajinda yardim et lan adama.
Mesaj tarihi:
Red said:

Suratindan emindim ya atacagina. Herif asiri inanmis cikti turnuvaha

muhtemelen hepimiz emindik o ifadeyle topun başında dururken. ama ben hakem piç etti diye düşündüm, geri geri gelirken ronaldo'nun üstüne üstüne geldi, ronaldo kolunu uzatmak zorunda kaldı yerinden kıpırdamamak için. ama yine de konsantrasyonu bozulmuştur diyodum da attı yime de affetmedi reyiz.
Mesaj tarihi:
fransa bugün içinden geçer avustralya'nın şovla başlayalım diye

arjantin - izlanda sanki 1-1 gibi geliyor bana ya deli gibi izlanda tutunacak maça hissi var ki sanırım messi ve dybala çıkar aynı seviye takımalr direkt kjsdfhsa

nijerya, hırvatlara min 2 tane sokar bu arada.

avrupa'nın en boktan takımı hırvatistan bu gruptan bile çıkamaz derdim de grup kolay, yapacak bir şey yok bir sonraki turda fark yer gönderirler.

nijeryada gerçi klasik afrika takımı. yetenek var, beyin olması gereken yerde toz zerresi bile yok. onlara da çok güvenmem sanırım aslında jhsadf
Mesaj tarihi:
frnsa klasik fransa.

balon hoca, ünlü isminin çeyreği kadar bile oynayamayan düz adamlar ve yine hayal kırıklığı.

avustralya elbet düşecek de onlar başarılı diye maç halen 0-0 değil. rusya - arabistan maçından yine özür diliyorum.

de işte bu fransa'nın kadrosu öyle ya da böyle o kadar potansiyelli ki insan her seferinde yanılgıya düşüyor. bütün fransa milli takımındaki en iyi ve en önemli adamın giroud olduğu gerçeği de hiçbir turnuvada değişmiyor.

girip yine oyunu çözecek ikinci maç mesela. 60 civarı falan sokarlar sanırım. 2 tane atsın/attırsın bari de kupon gelsin :(
Mesaj tarihi:
as oynayan 2 bekleri de sakatlanınca kanadı kırılmış kuşa dönmüşler

dembele topu bir kaptırıyor arkasında 20 metre boşluk

mbappe verkaç yapacak adam arıyor, pogba yayın üstünde bekliyor 1nb4 banger çekicem diye
  • Yeni Oluştur...