Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Arkadaşlar bir konu Garbage'e açıldığında niye herkes shitpost kasma yarışına giriyor? Garbage'ın amacı gereksiz (forumu meşgul etmeyecek) mesajların toplandığı yer ama nedense bazı arkadaşlar her başlığı bir cemyılmaz edasıyla yanıtlamak için birbiri ile yarışıyor. Tamam bu ergenlik zamanlarında çok komikti ama üzgünüm artık eşşşşek kadar oldunuz ve her başlıkta bu espiriler eskisi gibi komik değil. Zaten ne siz cemyılmazsınız ne de espirileriniz. Çevirdiğiniz shitstormlara kıkırdayarak gülmek yerine azıcık ciddi espiriler yapmayı ve karşınızdakinin de gülümsemesini sağlayabilirsiniz. Selam ve dua ile kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 b@bth3k3nk boyle mi yaziliyordu seneler gecmis hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Hayırlı forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 topiğin kendisi shit yalnız, sadece bölüm etkilemedi insanları topiği açan zaten fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Bunlar hep algı oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 zamanlama manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 çünküü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Arkadaşlar'dan sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 shitpost istemediğin topiği gidip bölümünde aç. mesela kişisel'e topic açıp ağlayabilirsin bana shitpost yapıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 diger turlu olunca forumun simetrisi bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 shitpost garbage'dan taşalı yıllar olmadı mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Black-ice said: shitpost istemediğin topiği gidip bölümünde aç. mesela kişisel'e topic açıp ağlayabilirsin bana shitpost yapıyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 neutrino said: diger turlu olunca forumun simetrisi bozuluyor Simetri onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Ne oldu gene kim ağlattı bu çocuğu?? Yav 2 gün forumdan ayrılıyorum, hemen bir aksiyon. Uslu uslu oturun, dönücem yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 bakalım apple konu ile ilgili dün akşam ne demiş... applev0dka said: bunları iş teklifi yapan kişilere değil de yeşil/turuncu temalı paticik isimli lokomotifi oyun olan forumda arayıp, istediği cevap alamayınca iq falan demek.. in before "paticik çok bozdu" topicleri burdan biri riski yok dese, yarın borçlulardan biri bıçağı saplasa "paticik yüzünden kaslarımdan bıçaklanma hikayem" diye başlayan topic açılacak ardından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Fistan said: amen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 https://i.imgur.com/UYr2elX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Eşek kadar oldunuz ve komik değilsiniz kısımlarına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 neutrino said: diger turlu olunca forumun simetrisi bozuluyor ALLAH KAHRETSİN KLAVYEMİN SİMETRİSİ BOZULDU, SHITPOST YAPAMICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Wishmaster said: Eşek kadar oldunuz ve komik değilsiniz kısımlarına katılıyorum. Essegin hangi boyutu oldugu da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar