Cute Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Zamanında evlendik diye açmamıştım kısmet boşanmaya denk geldi.10 yıl 2 aylık bir ilişki bitti.Esas olan hayat deyip önümüze bakacağız. Evli olanlara, düşünenlere tavsiyelerim olacak. *Kadın asla unutmaz. *Aman gerek yok, yapma, alma derse bile alın yapın götürün. *Çiçeği her zaman sulayın asla herşey süper, uzun zamandır beraberiz diye atlamayın. Gerisi dürüstlük ve şans. Fazla detay yapmayım, garip bir duygu :S :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 allah kurtarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hayatın işte şimdi başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Geçmiş olsun, bol şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 her şey ayrı yazılır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 1 yıllık evli olarak merak ediyorum boşanmaya götüren sebep neydi abi bu arada geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 neyi unutmadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Abi hayırlısı olsun Hayat işte karşına ne çıkacağı belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 10 yıl yetmiştir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Fistan =) Boşanmaya o gitti, eskisi gibi hissetmiyorum dedi 2 ay uğraştım, çözemedim.Konuşuncada eski şeyler bahanelere, bahanelerde çirkinleşiyor..baktım olmuyor kal vas flam. Babamda aynısı dedi şimdi başlıyor hayatın, uzaydamıydık =p İyi dilekleriniz için tşkr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Geçmiş olsun, kritik yapmak için geç tabii vehatta buradan çıkan sonuç bir yere varmayacak ama biz erkekler için "ya nooldu birden" derken hatunlar için 2 3 ay önce bitmiş, o "birden" kısmında da kararını vermiş oluyorlar. Ben evlenmedim ama böyle bir ilişkim bitti, "lan her şey yolunda gidiyodu" derken ayrıldık. O süreçleri iyi takip etmek lazım, özellikle uzun ilişkilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yaşın kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Gz Louis CK dene sesli güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hoşgeldin kulübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Hayırlısı olsun abicim. O sana durumu söylemeden aylar önceden hesap yapıp karar vermiștir. O yüzden çabaladın da olmadı diye üzülüp canını sıkma. Gelecek senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Cute said: Fistan =) Boşanmaya o gitti, eskisi gibi hissetmiyorum dedi 2 ay uğraştım, çözemedim.Konuşuncada eski şeyler bahanelere, bahanelerde çirkinleşiyor..baktım olmuyor kal vas flam. Babamda aynısı dedi şimdi başlıyor hayatın, uzaydamıydık =p İyi dilekleriniz için tşkr. Olm ne kasiyon. Gidiyosa gitsin, selametle. Bekara kari bosamak kolay derler de artik evliyim rahat rahat konusabilirim ahaha. Esim gelip bana eskisi gibi hissetmiyorum ayrilsak mi dese basar giderim ne olacak. Ugrastigina degmez sal gitsin, baskasini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 10 yıl... dile kolay kalbe zor geçmiş ola. Çocuk var mıydı? Filmlerde ilişki buralara gelince hep bir çocuk yapsak aşkımız alevlenir denir, deneseydiniz keşke asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 10 yıl evlilik dğeil de ilişki süresi diye anladım ben. o kadar uzun süre evli kalsaydı çocuk olurdu diye düşünüyorum (NŞA ya göre). çocuk olsaydı da bu kadar rahat boşandık diyemezdi. demek ki evlilik süresi 2-3 yıl bandında. çok güzel mantık yürüttüm OP den haklısın yorumunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Aynı mantık silsilesini kullanarak benim de 10 yıldır evli olduklarını iddia etmemiş olabileceğimi söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 yumy said: Filmlerde ilişki buralara gelince hep bir çocuk yapsak aşkımız alevlenir denir, deneseydiniz keşke asdfas yok öyle bir şey, tam tersi olma durumu daha olası Jeeztro said: çocuk olsaydı da bu kadar rahat boşandık diyemezdi. deniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 10 yıl biriyle evli kalmak bütün kadınlara nası davranılacağı konusunda genelleme yapmak için yeterli miymiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 geçmiş olsun, bundan sonrası için bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar