Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Yillar sonra Firefox tekrar varsayilan tarayicim oldu. Eger benim gibi iyice hantallasti, render sorunlasti diye biraktiysaniz bir bakin derim. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/quantum/ Detayli ayarlar icin buraya bakin: https://wiki.archlinux.org/index.php/Firefox/Tweaks En azindan browser.sessionstore.interval secenegini degistirmek isteyeceksiniz SSD varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 yıllarca direndim bende firefoxta 1 yıl oldu operaya geçtim yine döneriz olmuşsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Katılıyorum, bende bir süre sonra yeniden Firefox'a döndüm. Firefox Quantum resmi olarak 14 Kasım'da kullanıma sunulacak ama Quantum cidden akıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 addonlar çalışıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Addon altyapisi degisiyor tamamen, eskilerin hepsi calismiyor o nedenle. Guncellenen, aktif eklentiler hep yeni sisteme gecmis fakat. Ayrica calisanlar Android ve masaustunde ortak calisiyor. O acidan gelecegi parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 2000lerde firefox kullanıyodum chrome çıktığında ona geçtim bayadır chromeda kaldık, değiştirmeye gerek yok herhalde google agama kurbam olsun datam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Addonları, başlangıç sayfalarını falan aktardım. Bir şans vericem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Valla ben bu Firefoxa ısınamadım, fena alışmışım Chrome ve addonlarına. Şu anda SRware İron portablesini kullanıyorum. Chromium tabanlı zaten, addonlarda çalışıyor. Yer imleri de aynı chromdakiler gibi. Ucuyor mubarek çok memnunum. https://www.srware.net/en/software_srware_iron.php Chrome ile farkları nedir merak ederseniz tıklayın. https://www.srware.net/en/software_srware_iron_chrome_vs_iron.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 şirkete geldiğimden beri çok abzürt yerlerde şu hatayı alıyorum. hata An error occurred during a connection to forum.paticik.com. Peer received a valid certificate, but access was denied. Error code: SSL_ERROR_ACCESS_DENIED_ALERT The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Mesela forumu açıyor, topice girmiyor. googleda search yapıyorum link açılmıyor. elle tutulur bir cevap bulamadım, beta deyip geçeceğim ama kullanayım da istiyorum asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 sirket proxysiyle mi cikiyorsun internete ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 yazdıktan sonra buldum lan şaka gibi asdgh about:config modify the value security.tls.version.max to 3 instead of 4 @Lancel evet öyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Quantum bariz daha hızlı da birkaç yere anlamsız animasyon koymuşlar bayıyor. Video full screen animasyonu baya kötü mesela. Chrome'a dönmem ama, kullandığım addonlar Firefox'da daha düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 operadan import etme yok mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 default tarayıcı olarak bile seçemiyorsun henüz windows 10'da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Seçebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Great Suspendersız Chrome'un ram sıkıntısı baya deli ediyordu, bir de son zamanlarda random buglarla karşılaşıyorum, yok facebook feedi güncellenmiyor, patide topicler full inmiyor aşağı kadar falan tüm veriyi aktardım deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 chrome şifrelerini falan nasıl aktarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 ModeZ'yi yeniden kurmak gerekiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 iş çıkarıyonuz ya. internet hızlıysa tak diye açıyor sayfaları opera ne farkedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Opera'yı Çinliler aldıktan sonra bıraktım ben ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Bright said: Seçebiliyorsun valla bende windows 10'un default apps'ında listede çıkmıyor, browse da yok. firefoxun içinde işlem yaptığında yine windows 10'un default apps ekranına atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mozilla Firefox olarak çıkıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Mükemmel olmuş. Underpowered tablette bile akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 chrome wannabe, en iyi addon'ları öldürüyor. zorunlu güncelleme olmasaydı keşke de eskisinde kalabilseydim. awesome bar'ı da bozmuşlarsa 12 yıl sonra bırakırım firefox'u artık. chrome dururken wannabe'sine gerek yoktu. windows'un ios özentiliği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Senin gibi azinligi degil abi, benim gibi Firefox kullanmayanlari hedef almislar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar