Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Nerdeeeeen nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 kimler kimlerle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Düğünde takılan altınlara el koyarak cüce krallığını parçalayacak, belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 6 dakika önce, dasaaa dedi ki: kimler kimlerle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 (düzenlendi) asyali hobbit beklentim ortalamanin ustunde, isin komigi cilt rengi gunesten korunma ile alakali oldugu icin cucelerin aksine bembeyaz olmasi gerek, nasil bir gunes aliyorsa artik o cuce sehirleri Şubat 10, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 siyah elf şey gibi siyah "beyaz" sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 5 saat önce, Norak dedi ki: asyali hobbit beklentim ortalamanin ustunde, isin komigi cilt rengi gunesten korunma ile alakali oldugu icin cucelerin aksine bembeyaz olmasi gerek, nasil bir gunes aliyorsa artik o cuce sehirleri Mithril ışıması o, uvc’nin bi tık ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 dark elf şakası yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 yalnız prodüksiyon akıyor patlatma plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Alıntı The Haradrim were bold and grim men, fierce in despair. They were tall and dark-skinned with black hair and dark eyes, and for that they were called Swertings or Swarthy Men. The men of Near Harad were brown-skinned, with black hair and dark eyes, while the race known as "half-trolls" out of Far Harad had black skin. dizi o tarafa uğrarsa far harad'daki herkesin iyi resmedilmemesi imkansız gibi sanırım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 https://frpnet.net/haberler/yuzuklerin-efendisi-ve-hobbitin-haklari-satisa-cikiyor Alıntı Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit için film, oyun, mağaza, park ve canlı etkinlik yapma gibi haklar satışa çıkıyor. Tahminler açık arttırmanın en az 2 milyar dolara ulaşacağını söylüyor. Variety‘nin haberine göre The Saul Zaentz Company, Tolkien’ın eserleri üzerinde sahip olduğu hakkı satışa çıkarıyor. Bu haklar büyük oranda Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üzerinde. Ancak Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler gibi eserlerin ticari ürünlerini pazara çıkarma gibi hakları da içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 O elfi gördükten sonra dizi baslamadan bitti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 (düzenlendi) Şubat 13, 2022 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 (düzenlendi) ayyy lmao ama şaka bir yana ilk okuduğumdan beri eowyn sahnesi kitapta en beğendiğim kısımlardandı. Şubat 13, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2022 7 saat önce, Pordakal dedi ki: O elfi gördükten sonra dizi baslamadan bitti benim için kaliteli bir yapım olduktan sonra isterse mor elf olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Hayret, epik savaş görüntüsü koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 e şimdi karakterler tamamen farklı, bir de üzerine müzikler ve atmosfer de farklı olunca hiç lotr gibi hissettirmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 1 dakikalık teaserdan bu kadar büyük bi prodüksiyonun notunu vermek yanlış bence tabii ki ilk üçlemenin aynısı olmaz, hobbit bile ne kadar farklıydı. ama sırf farklı diye kötü olucak diye düşünmek de anlamsız. gelsin izleriz veririz notunu ama götüm gibi olmuş şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 valla yegane beklentim, Hobbit gibi CGI show olmasın. Lotr gibi gerçekten dağ bayır gezsinler. skindirik perdeyi çekip arkaya dağ bayırı ben de koyarım ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) teaser pek bisi anlasilmiyor 1sn sahneler ama wheel kadar kotu gelmedi ilk bakis, bakalim nolcakk eki eki, eyy jeff beyy.. bu arada timeline i kisaltacaklar, binlerce yil icinde olan olaylar arka arkaya olacak kisa sure icinde vs Şubat 14, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Bunlar Galadriel i panseksüel yapmasınlar ? Bezos aya kaçmak zorunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 22 saat önce, Pordakal dedi ki: O elfi gördükten sonra dizi baslamadan bitti benim için Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 (düzenlendi) beni bir diğer endişelendiren şey bunların sırf dizi devam etsin diye popolarından canon ile alakasız, hatta çelişen şeyler anlatmaya dönmeleri ki zaten en baştan öyleymiş gibi hissetmiyor değil. lmao millet commentlerde bunu spamlamış: Alıntı “Evil cannot create anything new, they can only corrupt” - J.R.R Tolkien commentleri kapatırlar birkaç saate, dislike barı bu şirketler için kaldırmışlardı zaten. Şubat 14, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 uydurma karakter ask hikayesi vs zaten var o zenci elf iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar