Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 (düzenlendi) abi 4. bölümün başında daha gün ortasında güneşin önünden bulut geçti diye orclar sokaklarda dolasıyor bölüm sonunda gunes var diye cıkamıyorlar. ki bi önce ki sahnede gece vaktiydi. hiç bir şekilde timing yok dizide herşey random gelişiyor kim yazıyor bu senaryoyu çok kötü ya hahahah. imdb gidip 1 puan basasım geldi. Eylül 16, 2022 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 gece değil lan ne gecesi kara bulutlar var, ormanın içinde karanlık ortam ateş falan yakmışlar, ormandan çıkınca aydınlanıyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 son 2 bolum kotu ya. o farsi kadin ortama da hic uymuyor, millet ortacag kiyafetleri sac sakal karisik, kadin full makyaj dekolte ile geziyor. galadriel'in sahneleri de cok kotuydu. bi de 3 bolumdur surunen elfleri, elrond ile sonunda uzaktan gorme ve duyma gostermis oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 yok zaman atlamaları oluyor, öküz gibi çekildiği için. Spoiler çocuk baya gece vaktine kadar takılıyor, o ara elf geliyor. çat sahne atlıyor bunları peşlerinde ordu ile ormanda görüyoruz. o ara diğer çocuk dönüp haber vermiş de anası gelmiş oluıyor geçen zamanda. sonra tam gün doğarken ormandan çıkıyorlar. da işte sallamasyon yapmışlar çat çat geçiyor doğru düzgün anlaşılmıyor, hızlıca geçiştirmişler. görsellik muazzam, hikaye eh, senaryo yapmacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 (düzenlendi) bitsin toptan izleriz artık izlenirse. böyle her hafta beklemeye değmiyor zaten. gerçekten öküz gibi cekilmiş Spoiler zenci elfi orclar serbest bırakıyo, ne hikmetse hemen köye dönup cocuğu kurtarıyor. artık nasıl bulduysa tam zamanında cocuk gg olurken geliyor falan alooo orclar dönmüş git bir haber ver ya. çok random dizi ya. Eylül 16, 2022 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Spoiler ben de şeyi anlamadım bolumun baslarinda elrond flash forwardı niye var? inşaata baslamıslar, bölümün ortasından sonra hop yine moriadayız. ne gerek vardı yani öyle bi zaman kırılımına? allak bullak etti kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 (düzenlendi) Dizinin tek olumlu yanı Başlarken altın tanelerinin oynaşarak şekil oluşturmasının ne olduğunu merak edenlerin Ernst Chladni yi öğrenmiş olmaları. .. Eylül 17, 2022 kizillelma tarafından düzenlendi ek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 valla hani shannara tier degil henuz ama giderek yaklasiyor lol, generic fantasy setting diye izliyorum adeta. random cekildigine katildim, bazi yerlerde "olm varya soyle bir sahne yapalım uff" diye girisilmis adeta kameraya obur elinde tavuk durum ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 32 dakika önce, Norak dedi ki: . random cekildigine katildim, bazi yerlerde "olm varya soyle bir sahne yapalım uff" diye girisilmis adeta kameraya obur elinde tavuk durum ile. zenci elfin dövüş sahnelerinin hepsi öyle ya. lotr mi izliyoruz yoksa john wick mi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 dizi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Elinde tavuk durum tutan da bezos olabilir. Hadi portakallı ördek dürüm olsun. Yani şans vereyim, sonunu görmeden patlatmayayim diziyi diyordum da, 4. bölüm tüyü dikti. Ne timeline ne bir şey var. Casting berbat ok, ama biraz oyunculuk be. Galadrieli oynayan kızın numenor demeden önce trailermis gibi nefes alması falan of bilemiyorum Altan. Spoiler Adar Adar diye gezen elemanın orc dramasi yaratması, bir de orc seksi görelim oldu olacak tey allam. elfin her türlü hareketi ciuvciuvlu yapması, normal hareketle adam kesmiyor musun arkadaşım sen. Legonun da artistikleri vardı da, arada 2-3 tane yapardı heyt derdik yani. Elrond ve durinin sonu bitmek bilmeyen bromancei. 3 bölümdür bromance izliyoruz. Kızın at binme sahnesine hiç deginmiyorum bile. Sanirsin hayatında ilk defa at biniyor. Konuya nasıl dahil olacağını tek merak ettiğim kisim isildur açıkçası. O da 4ün sonuna doğru az belli oldu gibi gerçi. Yani silmarillion falan okumadım. Üçlemeyi orta okulda okudum bıraktım. Filmleri her sene bir turlarım o kadar. Lore bilgim o kadar. Ama ben bile hakikaten sinirlendim en son ya. Kendisi mi yazdı senaryoyu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 2. Bölüm dışında hiç beğenmedim, CGI vs güzel ama kıyafetler Osmanlı dizilerinden çıkmış gibi, oyunculuk komedi... Zaten senaryo hakkında hiç bir fikrim yok, sanırım kendileri 0'dan gotten sallayarak yazmışlar rezalet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 çekimlerin ortasına yetkili bi abinin kafasına bi şey düşmediyse 1. sezon böyle gidecek belli ki. ama 2. sezon belki dikkate alırlar eleştirileri de, ona göre davranırlar. hayır insan cidden üzülüyor, bu kadar para harcanıyor, bu kadar emek var, hayvan gibi lore var önünde. diversity muhabbeti en geriye düştü yani, herkesin tek derdi öey zencü elf öey öey iken şu an olay bambaşka boyut aldı ahah hayır bi de aksi gibi en oturaklı oynayanlar siyah arkadaşlar. şey mi yaptılar lan acaba, sjw at its best kafası sadece siyahlar müthiş oynayacak diğer herkes bok gibi oynayacak böylece white supremacy'i kıracağız! dizinin en izlemesi keyifli karakteri cüce prenses resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 kalan bolumler ve 2. sezon icin aslinda batwoman hamlesi yapmalari daha mantikli olacaktir. https://screenrant.com/batgirl-cancelled-wb-tax-never-snyder-cut-release/ para ile bezos daha cok dick shaped spaceship yaptirabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 (düzenlendi) Spoiler halbrand teorisi hakkında bir video. bu arada wikide gezinirken sauron'un lord of gifts olarak adlandırıldığını gördüm. bu da söylenmiştir ama halbrand kendisini böyle tanıttı numenor'da. bir de zaman çok hızlı ilerliyor dizide neyin ne zaman olduğu tam belli değil ama elf lordu corrupt olmuş kule inşaatına başlamış, sauron da galadriel'in peşine düşmüş olabilir onu da etkileyebilir miyim diye. halbrand hakkında. Eylül 18, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 bu son bölümden sonra iyice soğudum ya diziden. senaryo gerçekten çok çok kötü. sonunda bir şekilde bağlarlar eyvallah da yok yani ayyuka çıktı iyice bu bölümde. Spoiler koskoca numenor'un ordusu yok. garnizonu yok. kışlası yok. askerleri sokak ortasında eğitiyorlar falan. kraliçe naibi adını 3 bölüm önce öğrendiği adamı ordu komutanı atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 45 dakika önce, Bone dedi ki: Sinan Akkol’un kanalı bu, iyi bayağı haftasonları kahveyle seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Guzel kaydi murat dayi hakli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 3. Bölümün ortasında kapattım devam da ettirmem yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 4. bölümden sonra dropladım bende. wattpad de daha heyecanlı fanfictionlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 5 Spoiler elfleri mithril ile mi sarj ediyoruz simdi, duz usb mi yoksa USB Type-C mi :/ lore mindfuck mi olmus bana mi oyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 sanki ilk 4 bölüm 10 bölümmüşte kesmişler gibi. ben zevkle izliyorum ama daha iyi olabilirmiş bişi dicem, sauron yüzük yapımında elf kılığında takılmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Elf kılığında takılıyordu. 3. bölümde kaldım ben, zaten kısıtlı boş zaman varken elim gitmiyor bunu izlemeye. İşyerinde yemek yerken bile açmıyorum, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 komedi Spoiler koskoca numemor dan orta dünyaya 3 sadece 3 gemi göndermeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar