Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 karakterin güzelliği hakkında 2 cümle kurmuş tamam orası tutmamış belli, karakterin hikayede rolu ne o tutuyor mu, ona sadıklar mı buna bakmak lazım. bu kısım daha önemli değil mi. adam dememiş ki harika güzeldi gören kitleniyodu, ahmet gördü gözlerini alamadı vs. mehmet geldi onu da güzelliği ile medusa gibi taşa çevirdi. yani bilmiyorum karakteri olayı güzelliği ile insanları büyülemek mi, demeki değil ki tolkien 2 cümle kurmuş güzelliği ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) @Law Haydaa buna güldüm işte Ağustos 24, 2022 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 sagda solda on gosterime baslamislar 2 bolumu, erkenden leak olursa sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Seru dedi ki: karakterin güzelliği hakkında 2 cümle kurmuş tamam orası tutmamış belli, karakterin hikayede rolu ne o tutuyor mu, ona sadıklar mı buna bakmak lazım. bu kısım daha önemli değil mi. adam dememiş ki harika güzeldi gören kitleniyodu, ahmet gördü gözlerini alamadı vs. mehmet geldi onu da güzelliği ile medusa gibi taşa çevirdi. yani bilmiyorum karakteri olayı güzelliği ile insanları büyülemek mi, demeki değil ki tolkien 2 cümle kurmuş güzelliği ile alakalı. Yani serucuğum bu kadar sağa sola çekiştirmeye gerek yok. Kitapları biz de okuduk, kitabın az buçuk ırkçı da olduğu (bunu söyleyen ben değilim nevzat kaya hoca da aynı fikirde) malum. Tolkien evreni belli elf ne belli, hobbit ne belli, ilgili karakterin kitapta ne olduğu belli, hakkında yapılan fildişinden (beyaz) hatta inciden (beyaz) güzeldi, tasvirlerinden karakterin beyaz olduğu belli. Kitabın etkilendiği mitolojinin batı mitolojisi odluğu belli. Yani tutupta buna rağmen afrikalı bir oyuncunun oynaması ilgili karakteri 1 saniye de orda görünse gülünç oluyor. Mesele bu. Ben kadının güzel ve ya çirkin olduğundan hiç bahsetmedim sadece afrikalı bir siyahın bu rolde olmaması gerektiğini düşünüyorum. Evet yönetmenin tercihidir, senaristin tercihi budur onların tolkien evreni yorumudur olabilir bu da benim yorumum ve bana gülünç geliyor. Ağustos 24, 2022 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 On 20.08.2022 at 04:27, DoruK dedi ki: Vesper muzigi kacmis araya bi tane timestamp ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) Avrupa'daki belirli toplumların, sterotipleştirerek elf, cüce, orc, goblin gibi ayrılarak hayali bir dünya yaratmak zaten ırkçılıktır. bunu kabul ederek girişmek lazım bu tip romanlara. öte yandan tüm beyaz karakterleri ve İrlanda kökenli kızıl saçlı karakterleri kasti bir şekilde Afrikalı Amerikalı haline çevirmek de ayrı bir ırkçılık çeşidi. bu filmleri yapanlar "bizim ırkçılığımız iyidir" diyerek umursamamayı seçiyor. Ağustos 24, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Biraz ortamı yumuşatalım https://www.instagram.com/reel/ChpnW5elcQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 2 gun kalmisken buda burda dursun, yorumsuz unlisted yapmislar tabi sonra asf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 bu cringe show'u kaldırmışlardı heryerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 lotr gibi basement dweller white incel ip'sine yapay bir DiVeRsiTy katınca ne olacağını bekliyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 bu yavşaklar kim ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Saat kaçta izleyebileceğiz primeda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 On 24.08.2022 at 16:04, Law dedi ki: Şu güldürdü. Elemanın yaptığı yorum değil de "gümüşten fildişi veya inciden daha güzeldi" diye betimlesin yazar sen git afrikalıyı oynat. ota boka zenci koymaları komik ama random bir insanın hiç alakası olmayan şeylere yorulması daha komik. izle geç işte. hayatta derdiniz mi yok hepiniz mi norveçlisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 gören de sanıcak amerikanın %50-60ı siyahi. %15 gibi bir oranı varmış... latin, hintli, asyalı da var mıymış castte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2022 exclusive 5dk klip, elrond, Cuceler falan, yada 2 gun daha dayanirim diyorsaniz izlemeyin : Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 Elrond hic olmamis lan sgdbs acemi cadi elrondu sanki dhdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 direkt toplu olarak acemi cadı spinoff olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2022 burda dursun sirf surda anlattigindan 100 film 200 kitap 40 dizi cikar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paticik ne guzel ya sjw cancel eni vici woke kelimelerini icermeyen bi iki yorum okuyabiliyoruz. Bi ara konjonktur kelimesi vardi bunlar ayarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Ben baya beğendim şahsen. Trailerlardaki o aşırı glowlar dizide yoktu. Sanki elestirileri duymuslar da "glowlari kaldirin oyle export alin hadi bakim" demiş jeff reyis fjdmsk Bu gunleri de gorduk cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 goruntulerin netligine bayildim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Ben setting i beğendim keyif aldım ilk iki bölümden. Zenci elf sentry çok göze battı ama yalan olmasın. Screen time ı düşük olsaydı göz ardı edilirdi ama uzun uzun izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 neyınden keyif aldınız neyini beğendiniz acaba.Senaryo donuk ilerlemiyor 1 dakikada anlatılacak sey 10 dakka suruyor esnemekten anam agladı 1 gr heyecan yok dizide 2 bolumde ne anlattılar hiç bişey 3/10 bile zor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 İlk bölüm güzeldi de 2. bölüm ve devamı gibi olmaz umarım dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2022 45 dakika önce, kujo123 dedi ki: neyınden keyif aldınız neyini beğendiniz acaba.Senaryo donuk ilerlemiyor 1 dakikada anlatılacak sey 10 dakka suruyor esnemekten anam agladı 1 gr heyecan yok dizide 2 bolumde ne anlattılar hiç bişey 3/10 bile zor gerçekten. lotr'un ilk kitabında da yürüyolar da yürüyolar anam dağ yürüyo tepe yürüyo, çimen yürüyo, bayır yürüyor. AGSİYON YOK BİŞİ YOK BUNEYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar