Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 (düzenlendi) Temmuz 6, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 abovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Yuvarlak dünyacılar hadi bunu da açıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 İlik gibi elf beklerken siyahi abiler çakma Latin ablalar var olm bu video da. Gerçek lotr bu değil :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 middle earth beklerken middle east çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 asyali hobbit yada cuce gormedik henuz cok sukr, yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Orjinal hobbitler Filipinli imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paticik ne irkciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 (düzenlendi) vay arkadas elf lideri ılık çıktı.üstelik elfler negro bildigin Temmuz 9, 2022 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 En azından ilk bölümü izleyip şans veriyim diye düşünüyordum. Vaz Geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 sıradaki video şöyle bi başlıkla gelecek heralde artık Teaser Trailer of the Title Announcement and Sneak Peek of Main Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 (düzenlendi) cgi guzel ona laf yok ama saclardan olsa gerek elfleri elfe benzetemedim pek o zenci hobbitlerde Harfoot galiba doneme ve lore'a uygun olarak, orda bir sorun yok. atli kosanlarda Númenórean dayilar. Temmuz 14, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 of çok güzel duruyor gief allam inşallah batırmazlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 On 08.07.2022 at 23:42, Sam dedi ki: middle earth beklerken middle east çıktı. birde şu meteor sahnesi çok komik değil mi, tüm halk görüyor herkes kafasını çevirip bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 abi işte popup çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 (düzenlendi) sonunda full trailer Temmuz 22, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Eh işte seviyesine yaklaştı Devamını bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Trailerda Eminem dedikleri Sauron muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Eh işte seviyesi mi diyosun şuna ahahahahaha yarıldım, ırkçılar rahatsizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Alıntı And into it he poured his bars, hooks, and will to dominate every beat - one shady to rule them all!! lmao keşke şüpheleri haksız çıkaracak birşey yapmış olsalar ama hypelanamadım doğrusu maalesef. olabildiğince önyargısız bir şans vereceğim uyarı flaglerine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2022 (düzenlendi) Sauron her irka farkli karakter olarak gozukecek galiba kitaplarda da oyleydi sanki hmm, bu onceden verdikleri karakterlerin elleri posterleri icinde bir kac tanesi kesin Sauron cikacak Surda extra footage var panelde gosterdikleri, Morgoth (golgesi) vs agaclar: Temmuz 22, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2022 On 15.02.2022 at 08:54, Seru dedi ki: burda herkes lotr filmleri çıktığında kritiklerin de, izleyicilerin de filmi beğenmediğini, yerden yere vurduğunu unutmuş. zaman geçtikçe nedense filmler efsane statüsüne erişti. ilk iki filmin türkiye'deki ön gösterimine gitmiştim ikisini de beğenmemiştim. kitapları o zaman taze okumuştum. şimdi tabii ki karşılaştıramam ama geçen sene toplu 3 filmi extended tekrar izledim, iyi değiller abi. On 15.02.2022 at 09:15, eldar dedi ki: 2001'de twitter olsaydı, hele bugünkü gibi olsaydı, yerden yere vurulurdu Yüzüklerin efendisi filmleri. 2001'de Twitter yoktu ama İnternet diye bir şey o zaman da vardı. Hatta Paticik bile vardı. İzleyiciler filme bayılmıştı, genel kitle hep pozitif notlar vermişti. Beni rahatsız eden şeyler Arwen'in fazla öne çıkartılması ve Gimli'nin şamar oğlanına çevrilmesiydi. Puristlerin kafaya taktığı ve sürekli öne attığı "neden Tom Bombadil yok" meselesiydi. ama genel olarak filmler beğenilmişti ve bugün Everything Everywhere All at Once filmini izleyenler nasıl övüyorsa, o yıllarda da filmler öyle övülüyordu. prodüksiyon şahaneydi, çekimler on numaraydı, kostümler ve set tasarımları Alan Lee'nin çizimlerinden birebir uyarlamaydı... hele Battle of Helm's Deep sahnesi epey konuşulmuş ve övmelere doyulmamıştı. bugün bu diziye yönelik eleştirilerle, zamanında LOTR filmine yapılan eleştirileri bir tutmamak lazım. "Tom Bombadil'i koymadınız sırf o yüzden 0/10 verdik" durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar