5 kisilik parti kurup nasil solo oluyor
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Battle for Azeroth Ana Konu
ilvl 220'leri güzel farmlamışsın kardeş
oo bilmiyormuşsunuz olayi.
5 kisilik party ile bir tek basinda takildim sonra olduler zaten. Karşısı da yuksek ilvl ayrıca. Orda 3mil dmg i absorb etmemin sebebi baska
5 kisilik party ile bir tek basinda takildim sonra olduler zaten. Karşısı da yuksek ilvl ayrıca. Orda 3mil dmg i absorb etmemin sebebi baska
ilk grup hem yüksek değil hem 2 tank 1 healer var + 1 hunter. ve hiçbiri interruptlamıyor hiçbir şeyi çok enteresan.
edik: yok la interruptlıyorlarmış bi daha izledim. ama düşük ilvl'ları.
diğerinde çökmüşler tepene zaten.
edik: yok la interruptlıyorlarmış bi daha izledim. ama düşük ilvl'ları.
diğerinde çökmüşler tepene zaten.
sıfırdan Mag'har orc kastım. outland e bile gittim sıkılmadım. Zulzul ların mekana bir geldim fenalıklar bastı. lütfen blizzard 10 expansion boyunca troll koymasın.
pvp de scale var arkadaşlar ilvl aşırı önemli değil
klasik pati ya haha
warlock la 1v1 yap tanka yada mistweaver a falan karşı patates eder. orda 5v1 alıyorum ama ikisi tank zaten falan diyor kinjo sdf. Üstüne soylendigi gibi pvp scale i var ilvl da primary stat üzerinden.
Olay benim maharetim degildi bu arada onun icin cekmedim videoyu yani. morale booster dummy+AC abuse u. üstüne 3 tane ID gear stackleyince aşırı egleniyorsun.
warlock la 1v1 yap tanka yada mistweaver a falan karşı patates eder. orda 5v1 alıyorum ama ikisi tank zaten falan diyor kinjo sdf. Üstüne soylendigi gibi pvp scale i var ilvl da primary stat üzerinden.
Olay benim maharetim degildi bu arada onun icin cekmedim videoyu yani. morale booster dummy+AC abuse u. üstüne 3 tane ID gear stackleyince aşırı egleniyorsun.
Öne çıkan mesajlar