smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 yani altlar için yada item lvl de geri kalmış sonradan kasanlar için falan yapıyorlar zaten.ha sıkıcı mı sıkıcı ama normal mythic için bile 350ilvl isteyenler oldugu için warfront faydalı bir hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 ayrıca Eitrigg’i dövmek pek hoşuma gitmedi zamanında tirion’la knk olmuş, argent crusadele takılmış bir ork niye şimdi böyle gözünü kan bürümüş biri haline geliyor? var mı bunun bi açıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 warfront guildi olan Hc ve Mythic kovalayan adam için değil, casual oyuncu için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 WArfronta sınırlı kez mi girebiliyoruz yoksakafaya estikçe giriliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 sonsuz eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 yekeyeke said: warfront guildi olan Hc ve Mythic kovalayan adam için değil, casual oyuncu için zaten. 370 atiyor valla hc duzeyinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Longshanks said: deadwoll said: Ben bu exp. o dönemin havasını alıyorum ya, keyifli bayağı pvp. Bir de işte random adamlarla oynamasam ne güzel olacak da, nasip. Bu arada komik belki ama 1500 civarında daha fazla competition var. Yukarılara çıktıkça setup'lar rafineleşiyor, karşına gelen setup'a karşı nasıl oynayacağını falan ezberliyorsun. Low mmr'da sürekli acayip setup'lar, garip garip focus'lar bir şeyler. Ne olacağı belli değil sdjf Edit: Dün de 3v3 girdim yine random: disc - elem shammy - moonkin. Tek ata ata 1.8k mmr'a geldik, sonra lose streak falan derken bıraktığımızda cr 1640, mmr 1750 civarıydı. Moonkin chat'e uykum var; whisper'a "noob shaman purgelemiyor" yazdı sdflkjdsg disc pri çok iyi dimi Gece saat 4 gibi tam yatağa girecektim youtube'da hydra'nın videosunu gördüm. Adam değişik bi talent seti tanıtmış. Altında da bir yorum "bunu görmeden önce 1800'de sürünüyordum şu an 2100 ratingdeyim". Neyse bi oyuna girip deniyim dedim, zaten akşam salak maginin biriyle oynarken 1750'ye düştüydüm. LFG'yi açtım baktım, R1 roç LF Healer yazıyor. Ya nasip diyip invite istedim, adam attı. 1750'den 2000'e gelene kadar maç kaybetmedik sdflkjdsg. Sonra mmr 2.2k'yı geçince ortalık karıştı, 2.1k olduk duelisti aldım ben. Sonra 2.1k 2.15k arasında sabah 7-9 arası sadece 4 takımmıydık neydik. Shaman - Warr (2260mmr) Pri - Feral (2550mmr) Resto Dru - Feral (2600mmr) Disc - Rogue (2290mmr olduk max sdf) Arada bir kaç tane survival - resto da geldi ama onları çiğnedik. Shaman - Warrior'u da dövüyorduk ama sonradan adamların uykusu mu açıldı ne olduysa 3 maç üstüste kazandılar. Rogue ragequit bastı (bir de random adam mk, bir daha ara ki bulasın QQ). Barathrum nerelerde bilmiyorum da ondan sonra böyle iç boşaltan rogue görmediydim ben. Aktı adam resmen. 2 haftada 5 tane falan rogue değiştirdim; bu adamın onda biri kadar oynayanına rastlamadım. Bu arada bütün gece 50+ maç oynadık sanırım, temiz 40 takımın healer'ı druid'di. Ne manaları bitiyor, ne cc'leri dr'a giriyor... Hotlarını purge'lüyorum, rogue temize havale edemezse oom oluyorum, adam regrowth spamliyor yine %60 manada geziyor. Adamlar zaten 2x druid 2.6k olmuşlar, şaka gibi. Cyclone, stun, incapacitate, root. Hiç biri dr'a girmiyor ve cd'leri yok. Çatır çatır spamliyor adamlar. Feral'in off heali öküz gibi, mapin bir ucundan öteki ucuna interrupt atıyor, burst'ü hayvan gibi... Şöyle bir yerin dibine nerfleseler de rahatlasak mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 bekle ben geliyorum pazartesiden sonra. 2400 kolay, 2600 zaman alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Sabah ezanina anca duelist olabildik, ben ona yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 deadwoll said: Longshanks said: deadwoll said: Ben bu exp. o dönemin havasını alıyorum ya, keyifli bayağı pvp. Bir de işte random adamlarla oynamasam ne güzel olacak da, nasip. Bu arada komik belki ama 1500 civarında daha fazla competition var. Yukarılara çıktıkça setup'lar rafineleşiyor, karşına gelen setup'a karşı nasıl oynayacağını falan ezberliyorsun. Low mmr'da sürekli acayip setup'lar, garip garip focus'lar bir şeyler. Ne olacağı belli değil sdjf Edit: Dün de 3v3 girdim yine random: disc - elem shammy - moonkin. Tek ata ata 1.8k mmr'a geldik, sonra lose streak falan derken bıraktığımızda cr 1640, mmr 1750 civarıydı. Moonkin chat'e uykum var; whisper'a "noob shaman purgelemiyor" yazdı sdflkjdsg disc pri çok iyi dimi Gece saat 4 gibi tam yatağa girecektim youtube'da hydra'nın videosunu gördüm. Adam değişik bi talent seti tanıtmış. Altında da bir yorum "bunu görmeden önce 1800'de sürünüyordum şu an 2100 ratingdeyim". Neyse bi oyuna girip deniyim dedim, zaten akşam salak maginin biriyle oynarken 1750'ye düştüydüm. LFG'yi açtım baktım, R1 roç LF Healer yazıyor. Ya nasip diyip invite istedim, adam attı. 1750'den 2000'e gelene kadar maç kaybetmedik sdflkjdsg. Sonra mmr 2.2k'yı geçince ortalık karıştı, 2.1k olduk duelisti aldım ben. Sonra 2.1k 2.15k arasında sabah 7-9 arası sadece 4 takımmıydık neydik. Shaman - Warr (2260mmr) Pri - Feral (2550mmr) Resto Dru - Feral (2600mmr) Disc - Rogue (2290mmr olduk max sdf) Arada bir kaç tane survival - resto da geldi ama onları çiğnedik. Shaman - Warrior'u da dövüyorduk ama sonradan adamların uykusu mu açıldı ne olduysa 3 maç üstüste kazandılar. Rogue ragequit bastı (bir de random adam mk, bir daha ara ki bulasın QQ). Barathrum nerelerde bilmiyorum da ondan sonra böyle iç boşaltan rogue görmediydim ben. Aktı adam resmen. 2 haftada 5 tane falan rogue değiştirdim; bu adamın onda biri kadar oynayanına rastlamadım. Bu arada bütün gece 50+ maç oynadık sanırım, temiz 40 takımın healer'ı druid'di. Ne manaları bitiyor, ne cc'leri dr'a giriyor... Hotlarını purge'lüyorum, rogue temize havale edemezse oom oluyorum, adam regrowth spamliyor yine %60 manada geziyor. Adamlar zaten 2x druid 2.6k olmuşlar, şaka gibi. Cyclone, stun, incapacitate, root. Hiç biri dr'a girmiyor ve cd'leri yok. Çatır çatır spamliyor adamlar. Feral'in off heali öküz gibi, mapin bir ucundan öteki ucuna interrupt atıyor, burst'ü hayvan gibi... Şöyle bir yerin dibine nerfleseler de rahatlasak mk. pshero olmasın o randomlarla oynuyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Adam ingilizce bile bilmiyordu ya doğru düzgün, hiç sanmıyorum. İyi oynuyordu bayağı yalnız, kim olduğu çok umrumda değil sdf 1800 civarında sıkışınca ulan ben herhalde bok gibi oynuyorum diye düşünmeye başladıydım ama diğer rogue'ların bok gibi oynadığını farkettim bu elemanla oynarken. Adamlara şöyle yapın böyle yapın dediğim her şeyi yapıyordu adam istisnasız. PvP'de druid'i itin götüne doğru iteklemişler bu arada, bizim mana regenlere de ufak bir buff çakmışlar. Bu sezon düz glad alabilsem çok süper olacak da böyle randomlarla hayal tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ben 1.8i görsem yetcek bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 şu ICC'de komple yapmak yerine save edebiliyomuşsun ya. nası yapıyoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 hala oluyor mu bilmiyorum ama bi karakterinle 10-man normal olarak lich king’e kadar geliyosun, lfg’den grup açıyosun auto-invite’a alıp logout. alt karakterinle o gruba giriyosun, lider olan karakterin offline olduğu için bi süre sonra liderlik o an oyunda olduğun karaktere düşüyor. offline charını kickliyosun, lich king’in önündeyken zorluğu 25-man heroic’e alıyosun. lich king’i kesiyosun. sonra ilk karakterine girip yine aynı işlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Saved instances kisminda icc ye tiklayinca extend olmasi lazim. Oyle hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 biraz önce str basan flask'tan yapayım 3 tane dedim. 6x multiple attı birine. 20k, temiz para lol bu pakette ilk defa 2'den fazla attı ki 5 kere mi ne 2 atmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 360 boe drop geldi yine trashdan, 3. oldu bu ve 3. tokenimi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Tokenlar tekrar dusmus. 185k civarlarına. Alsam mı acaba bir kac tane daha hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Düşmüş mü? 173'ten aldım ben 2 tane 2 3 hafta önce. Artmış diyelim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 163 du ilk aldigimda artmis tokenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 bi haftadir sabahlari 250klarda geziyodu, o yuzden dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 6aylik + mountu aldim süper oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Bunu tokenla da alsak oluyor mu balance'a atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 tokenla olmuyo da, balance atip olur buyk ihtimalle. cunku storedan direk 6 aylik subi alinca veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 tokenla olmuyor battlenet balance yada credit card istiyor benim battlenet balance capti bide zandalar faction change atarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar