Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben karakterlerin de belli bir luck ile oyunda olduğuna inanıyorum ya. Bazı eşyalar, binekler bazı karakterlere 3. 5. yapışında tık düşüyor bazılarına 2 sene uğraşıyosun yok...
Mesaj tarihi:
o değil de şaman ne kadar tırtmış lan pvpde. enha falan rezalettin bi şey.
yani ben 2 haftadır şaman oynuyorum diye diycem ama şöyle bi bakındım herkes de aynı şeyi yazmış.
Mesaj tarihi:
enha oyundaki kırılgan melee, 1 tane defansif cd'si var başka hiçbir şeyi yok hem pvp'de hem pve'de kötü durumda. 8.1 ile değişiklikler olacakmış bakalım ama her ek pakette aynı şey konuşulup %15 stormstrike buff ile geçiştiriliyor.

elem'i bilmiyorum ama resto iyi durumda gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
elemental enhancementtan daha kötü durumda işte düşün sdf
levellarken enhacement gittim zaten ilk defa dayanamayıp, ama şu an yine idare ediyorum biraz elemental olarak. ama 8.1 keşke daha çabuk gelse
Mesaj tarihi:
mainim enh shaman. dediğiniz hiç bir sıkıntı yok. ilvl 336. pve de şöyleymiş pvp de böyleymiş, geçecen bunları. Üçe tek gibi pvp olaylarına girmiyorum ama yine de pvp de can yakıyorum. pve desen abooo. alayına storm alayına storm çat çat çat diye indiriyorum kafalarına. Mis gibi
Mesaj tarihi:
geçen rujla ormanda quest yaparken bir baktım karşımda 3 tane ally var. tabi ben ruj olarak kamufle geziyom bunlar beni görmedi hemen wariyor olani sapa aldim ve mage olani 5 saniye icinde parcalayip kestim bunlar diger ikisi uyanmadi bile hemen vanish bastim diger paladini sapa aldim waryora gittim bu sefer tabi waryor mage gibi kagit degil armor cekmis adam saglam plate sonucta ama ben de saglamim bunu keserken paladinin sap bitmek uzereydi heal atacak ciktiginda hemen dondum sap biter bitmez blindi yapistirdim ve blind bitene kadar waryoru da essek cennetine yolladim zaten geriye paladin kalmisti onu tekrar saplayip bandajimi cekip teketek cok kolay indirdim yeter ki oynamayi bilin arkadaslar.
Mesaj tarihi:
geçen horde zeplini geçiyodu yukardan, bastım flame shock'ı, sonra da üfledim tabi alevler hemen yayıldı. 1-2 tanesi atladı paraşütle onları da toteme oturttum. ÇOK KOLAYDI
  • Yeni Oluştur...