Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 elemental shamanım 333 ilvlım oldu çatır çatır loot geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Bana ilk gun 335 wand dustu, bir daha baska silah dusmdi. Hayir bi de wandlar transmoglanmiyor da. Harry Potter gibi geziyorum ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ilk hafta 339 oldu sonrada anca 341 e cıktı sfsdfsdf bosu bosuna mythic yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 346 oldum. Artık raidler cıksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ben 342'de kaldim. Drop yok, warforged ya da titanforged proclamasi lazim daha ustu icin. Gidip boe alacak halim de yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ben karakterlerin de belli bir luck ile oyunda olduğuna inanıyorum ya. Bazı eşyalar, binekler bazı karakterlere 3. 5. yapışında tık düşüyor bazılarına 2 sene uğraşıyosun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 ben daha anca bugün 120 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Saeros said: elemental shamanım 333 ilvlım oldu çatır çatır loot geliyo ezik. 340 bende ama silahsız. silahlar düşse neler olcak demekki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 AAAAA KİKİKİ AAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 o değil de şaman ne kadar tırtmış lan pvpde. enha falan rezalettin bi şey. yani ben 2 haftadır şaman oynuyorum diye diycem ama şöyle bi bakındım herkes de aynı şeyi yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 evet shamanla pvpde iş yapılmıyor malesef hele elemental filan şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 enha oyundaki kırılgan melee, 1 tane defansif cd'si var başka hiçbir şeyi yok hem pvp'de hem pve'de kötü durumda. 8.1 ile değişiklikler olacakmış bakalım ama her ek pakette aynı şey konuşulup %15 stormstrike buff ile geçiştiriliyor. elem'i bilmiyorum ama resto iyi durumda gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 elemental enhancementtan daha kötü durumda işte düşün sdf levellarken enhacement gittim zaten ilk defa dayanamayıp, ama şu an yine idare ediyorum biraz elemental olarak. ama 8.1 keşke daha çabuk gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 kendim oynamadım da item toplayınca fena değil diyorlar öyle okudum ama pvp'de iyi değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Sizi gidi zenginler yada boş zamanı çok insanlar sizi...(gözlerim yaşlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Ele shaman su an 1v1'de cok iyi. Hattanerf yedi heali sjdf. Enha bok ama, sadece shadow pri. Kesebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 176k olmuş token, parası olan senelik alır rahat rahat, BFA öncesi 346kdan aldığımı bilirim, yarı yarıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 mainim enh shaman. dediğiniz hiç bir sıkıntı yok. ilvl 336. pve de şöyleymiş pvp de böyleymiş, geçecen bunları. Üçe tek gibi pvp olaylarına girmiyorum ama yine de pvp de can yakıyorum. pve desen abooo. alayına storm alayına storm çat çat çat diye indiriyorum kafalarına. Mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 of alsam mı bilemedim ya. bfa + gametime 400 kusur kağıt yapıyor. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ben gold ile aldım para verecek olsam almazdım şu an değmez bence o kadar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 geçen rujla ormanda quest yaparken bir baktım karşımda 3 tane ally var. tabi ben ruj olarak kamufle geziyom bunlar beni görmedi hemen wariyor olani sapa aldim ve mage olani 5 saniye icinde parcalayip kestim bunlar diger ikisi uyanmadi bile hemen vanish bastim diger paladini sapa aldim waryora gittim bu sefer tabi waryor mage gibi kagit degil armor cekmis adam saglam plate sonucta ama ben de saglamim bunu keserken paladinin sap bitmek uzereydi heal atacak ciktiginda hemen dondum sap biter bitmez blindi yapistirdim ve blind bitene kadar waryoru da essek cennetine yolladim zaten geriye paladin kalmisti onu tekrar saplayip bandajimi cekip teketek cok kolay indirdim yeter ki oynamayi bilin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 nickname ziya mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 karşıda alliance var, atmasına gerek yok zira alliance patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 geçen horde zeplini geçiyodu yukardan, bastım flame shock'ı, sonra da üfledim tabi alevler hemen yayıldı. 1-2 tanesi atladı paraşütle onları da toteme oturttum. ÇOK KOLAYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar