Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Ha pardon ravenholdt la karıştırmışım ben server adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 horde tarafında mythic yapçak çıkar mı ya burdan? disc pri 323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 komüne gelsene bizim orada ingame sorarsan daha rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 battle.neti diyon di mi, orda da hiç kimse konuşmamış ki doğru dürüst :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 https://worldofwarcraft.com/en-us/invite/3RJ9r5Iory?region=eu&faction=Horde burdan linki kopyala oyun icinde communitye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 geçenlerde bahsetmiştim ya Darkshore'da 2 raid birbirini kesip honor kasıyor diye. Millet honor lvl 300 falan olmuştu. Blizz mail atıyormuş sırayla, bütün titlelar, binekler geri alınıyormuş gşlakjsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 oha nasıl tespit etmişler ? darkshore da kim var kim yok araştırmaları lazım. azim edip taşı delmiş blizzard. Bunlarla ugraşıyorlar iyi hoş güzel de birde şu oyundaki clipping ler ,bug lar ile ugraşsalar güzel olucak. neydi o birkere orclarım omuzlukları küçültmüşlerdi, düzeltemediler aylarca öyle kaldıydı omuzluklar . Male dwarfların shield olayını 4 senedir düzeltemediler. kalkanı eline alıyorsun büyük, sırtına takıyorsun ufak kalıyor asdsd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 tespit etmek pek de zor degil, anormal sekilde bi aktivite var sonucta, veri akisini direk analiz edebilirler kolay bi sekilde. elleriyle teker teker kim var kim yok bakmiyorlar abi merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 honor level'ı uçuk olanların loglarına bakmışlardır işte birazcık zaman alabilir de aylar sürecek iş değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Azshara warbringers geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 https://www.reddit.com/r/wow/comments/99vbfp/i_am_an_idiot/ abi bu nedir ya hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 zipzip said: geçenlerde bahsetmiştim ya Darkshore'da 2 raid birbirini kesip honor kasıyor diye. Millet honor lvl 300 falan olmuştu. Blizz mail atıyormuş sırayla, bütün titlelar, binekler geri alınıyormuş gşlakjsfd bana da warning geldi gm ile konuştum aa exploitmiymiş o falan diye salağa yattım :D gametime yok bakmadım alınmış mı bir şey diye ama ben abartmayıp 8'den 15'e kasıp bırakmıştım 1.5 saatte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 gelmiş bu arada. güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 k1nJo said: https://www.reddit.com/r/wow/comments/99vbfp/i_am_an_idiot/ abi bu nedir ya hahahahahahah gfasd çok görüyorum böylelerini redditte, ama normal ya. adam yıllar sonra dönmüş ne bilsin hangisi bfa hangisi old content :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 baya kötü evet. ben shaman açtım bi tane 110 boost bastım 120'ledim işte, dalaran'a her gidişimde bi element fırlıyo bi yerden HAH SONUNDA SENİ BULDUM diyip thrall'ın yanına götürmeye çalışıyo legion için götümden de ayrılmıyo gavat sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 paradoksalkedi said: gelmiş bu arada. güzel gibi. Yine bir storyline içine şıçma tebrikler blizzard 1000senedir legiona hizmet eden azsharayı 2 dakkada nzota çektiler resmen kendilerini çok zeki milleti aptal sanıolar, son bossun nzoth olduğunuda bu kadar erken confirm iyimiş. Hatta korsan jaina denızin kızı corrupt fln yani. Hayatımda gördüğüm açık ara net en salakça wow videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 azsharanin nzothcu oldugu yaklasik 10 senedir filan canon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 kujo123 said: paradoksalkedi said: gelmiş bu arada. güzel gibi. Yine bir storyline içine şıçma tebrikler blizzard 1000senedir legiona hizmet eden azsharayı 2 dakkada nzota çektiler resmen kendilerini çok zeki milleti aptal sanıolar, son bossun nzoth olduğunuda bu kadar erken confirm iyimiş. Hatta korsan jaina denızin kızı corrupt fln yani. Hayatımda gördüğüm açık ara net en salakça wow videosu. "The Well of Eternity was destabilized, and collapsed, swallowing immense swathes of land with it in an event known as the Great Sundering. Azshara and many of her Highborne followers fell into the depths of the newly created sea, and would have drowned if not for the intervention of the Old Gods. They forged a pact, and saved the night elves by transforming them into the serpentine naga, a price they would pay by becoming their servants." https://wow.gamepedia.com/Queen_Azshara Video zaten Well of Eternity'den sonrasını konu alıyor işte legit lore? Knight Online'da falan lore olmadığı için geçişte zorlandın mı abi ne oldu lol. Gerçi tamam Warcraft loreu çok saçma yerlere evrildi de, lore olarak en düzgün video son zamanlardaki çok saçma yerde çıkmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 lorelol geyigi cok eski bide ya :p hani beklentiniz ne artik okayde yanlis bilgi uzerinden elestirmek dogru degil, odada daha buyuk bir fil var https://i.imgur.com/6SsQtTU.png #morallygrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Ağacı karıştıranlardan sonra Azshara corruptu da karıştırıp rage açan geldi. Wowpedia bakıp akıtın rage i abi bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 kujo123 said: Yine bir storyline içine şıçma tebrikler blizzard 1000senedir legiona hizmet eden azsharayı 2 dakkada nzota çektiler resmen kendilerini çok zeki milleti aptal sanıolar, son bossun nzoth olduğunuda bu kadar erken confirm iyimiş. Hatta korsan jaina denızin kızı corrupt fln yani. Hayatımda gördüğüm açık ara net en salakça wow videosu. https://i.gyazo.com/b51f8a01a50457a695c36a6457aea447.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 /r/unexpectedoffice Patide office referansı görmek mutlu etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 #GerçekCthulhubudegil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 manipülatör n'zoth dedikleri old god bu mu şimdi? daha ölümün eşiğindeki asharayı ikna edemiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 ben de öyle düşündüm ilk başta bu ne lan dedim nerdrage’e girdi hemen vs ama sonuçta istediğini elde etti mi etmedi mi? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar