applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ahahah adeta bir "ameriga bizi gıskanıyor" tarzı mesaja kapak olmuş offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 bfa trailerındaki gibi banshee forma geçtiğinde şöyle içlerinde bi dolansaydı hepsi geberip gidecekti ama asenamızın bi bildiği vardır dokunmadığına göre eziklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Flam said: Saeros said: kujo123 said: slyvannasın tahtan kalkıp anduinin üstüne yürüdüğünde çalan müzik :D Abi anduini her fırsatta yerin dibine sokuo blizz:D abi adam daha 10 sene önce 3 pikselli çocuk modeliyle koşturuyordu ortalıkta, tabi biraz toyluk olucak AMA TOPUKLARI GÖTÜNE VURA VURA KAÇAN KİM?!?!? KİMMMMM şehrin içine edip "alın bunu kullanın" demedi mi sylvanas? farklı sinematikler mi izledik acaba? sylvanas'ın yıkımından topukları vura vura mass tp ile kaçan birkaç arkadaş hatırlıyorum ama... bi tanesi sarı kafalı genç bi oğlandı. gerisi de aklıma gelicek gibi de unutuyorum. önemsiz karakterler sanırım ;) applev0dka said: ahahah adeta bir "ameriga bizi gıskanıyor" tarzı mesaja kapak olmuş offf ay nasıl da öyle değil ya, çatır çatır dövdük işte. başından beri kraliçenizin planı tası tarağı toplayıp kaçmakmış zaten. biz darkshore’de ağzımıza sıçılınca “ama aslında şöyleydi böyleydi” yapmadık, siz de mağrur olun lan biraz sdf horde tarafını da yapıcam bu akşam, merak ediyorum baine vs nasıl tepkiler veriyor olaylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Lütfen sayın TW, zaten darkshore'da başınıza gelenlerde "ama şöyleydi böyleydi" yapabileceğiniz bir yer kalmadığından yapmadınız, hiç öyle mağdur edebiyatı yapmayın bize. Yalnız halen merak ediyorum Nathanos'a kendi yayını verdiğinde özel olarak birini indirmesi için mi verdi yoksa hani "milleti topla çıkar şehirden komple ateşe vericem ben de gelirdim ama delirdim ana" şeklinde bir kasıtla mı verdi? yani bi ally championunun ardına nathanos gibi deli bi ranger taktıysa... hani sw'de yürürken bastığınız kaldırım taşlarından bile korkmaya başlasanız sağlığınız için iyi olabilir. Bir de sizin bi tavuk vardı, noldu ona? yaşıyo mu? bizim az akıllı bi ork yarım yamalak iş yapıp bırakmıştı zira. o iş tamamına erdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Bow olayı; teslim olacağı izlenimini vermek için silahsız bekliyor Anduin'i. Onlar da nasıl olsa kazandık diye temkinli olsalarda teslim olabileceğini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 hold my beer diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 o değilde tavuk değilde tyrandeya bişi olsaydı illidan argustan oraya ulti atardı valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 büyük spoiler açmayın.. boynuzlu falan. before the storm kitabında baine ile anduin'in mektuplastigini ogreniyoruz. sylvanas bundan haberdar olunca yasakliyor tabi... bizim yufka yurekli baine boynuzundan bir parca hatira yolluyor bu son mektubum diye. exp sonu inek anduine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 O boynuzu gergedan tozu yapıp satıyor mu sonra Ömer hoca. O nasıl hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 o değil de tavuk ölürse illidan amacına ulaşır. hoş binlerce yıldan sonra tyrande'yi napsın illidan çıtır elf kızları varken, o da ayrı mevzu. ama tyrande boşa çıkıyor yani. halihazırda demon avında diğer dünyaları filan gezmeye gitmediyse haber verin illidan reyise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 şimdi 110 açtım da bitane aldım oyunu bu legendary item yeni expansionda yok dimi ? yapayım mı 3 item için de quest? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 1 hafta bisi kaldi degmez zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Ben daha yeni silah bulamadım halen daha legion silahı ile devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 haftaya alırsın abi silah. nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Zaten daha duzgun silah yok ki. Bfa da gelir artifacti gececek ilvlli silahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 ne bileyim ya herkesler almış ben bulamadım bir tek içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 darkshore dailylerden geliyo 210. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 benim silah şu an 219 ama silahta gelmedi hiç şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 patch haftaya mı geliyordu ya? bu haftaki görevlerde önemli bir şey var mı? Sub kapalı, otel internetinde zorlanmak istemiyorum. Kaçırılmaya değecek şeylerse hiç açmayayım dönene kadar. 15'inde dönüyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 patch geldi abi, haftaya çarşamba expansion açılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Şu mountları alabiliyor muyuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Bezerye said: patch geldi abi, haftaya çarşamba expansion açılıo. yok işte patch dediğim exp'ti benim ya, bu haftaki görevler nasıl yani oynamaya değer mi? geçen hafta mountları aldım işte. kaçırma oyna yine de derseniz akşam sub'ı açıyorum asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 valla darkshore qlarını yapmadım ben daha UC savasını betada yaptım fena değil de 2 saatlik content yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Mount alamıyosak sıkıntı, Çin'deydim giremedim :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 bence oynama abi. toplamda 1 saatlik content var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar