Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Flam said:

Saeros said:

kujo123 said:

slyvannasın tahtan kalkıp anduinin üstüne yürüdüğünde çalan müzik :D

Abi anduini her fırsatta yerin dibine sokuo blizz:D

abi adam daha 10 sene önce 3 pikselli çocuk modeliyle koşturuyordu ortalıkta, tabi biraz toyluk olucak

AMA TOPUKLARI GÖTÜNE VURA VURA KAÇAN KİM?!?!? KİMMMMM

şehrin içine edip "alın bunu kullanın" demedi mi sylvanas? farklı sinematikler mi izledik acaba?

sylvanas'ın yıkımından topukları vura vura mass tp ile kaçan birkaç arkadaş hatırlıyorum ama... bi tanesi sarı kafalı genç bi oğlandı. gerisi de aklıma gelicek gibi de unutuyorum. önemsiz karakterler sanırım ;)

applev0dka said:

ahahah adeta bir "ameriga bizi gıskanıyor" tarzı mesaja kapak olmuş offf

ay nasıl da öyle değil ya, çatır çatır dövdük işte. başından beri kraliçenizin planı tası tarağı toplayıp kaçmakmış zaten. biz darkshore’de ağzımıza sıçılınca “ama aslında şöyleydi böyleydi” yapmadık, siz de mağrur olun lan biraz sdf

horde tarafını da yapıcam bu akşam, merak ediyorum baine vs nasıl tepkiler veriyor olaylara
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen sayın TW, zaten darkshore'da başınıza gelenlerde "ama şöyleydi böyleydi" yapabileceğiniz bir yer kalmadığından yapmadınız, hiç öyle mağdur edebiyatı yapmayın bize.

Yalnız halen merak ediyorum Nathanos'a kendi yayını verdiğinde özel olarak birini indirmesi için mi verdi yoksa hani "milleti topla çıkar şehirden komple ateşe vericem ben de gelirdim ama delirdim ana" şeklinde bir kasıtla mı verdi?

yani bi ally championunun ardına nathanos gibi deli bi ranger taktıysa... hani sw'de yürürken bastığınız kaldırım taşlarından bile korkmaya başlasanız sağlığınız için iyi olabilir.

Bir de sizin bi tavuk vardı, noldu ona? yaşıyo mu? bizim az akıllı bi ork yarım yamalak iş yapıp bırakmıştı zira. o iş tamamına erdi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de tavuk ölürse illidan amacına ulaşır.

hoş binlerce yıldan sonra tyrande'yi napsın illidan çıtır elf kızları varken, o da ayrı mevzu. ama tyrande boşa çıkıyor yani. halihazırda demon avında diğer dünyaları filan gezmeye gitmediyse haber verin illidan reyise.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...