-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Şimdi ben dönmek istesem aylık ücreti dışında ne ödemem gerekiyor. En son WOTLK döneminde aktiftim, o zamandan beri hiçbir expansion'ı almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 aç sitesine bak TEMBEL ama alıcaksan çabuk al, prelaunch eventlere filan yetişirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ya işteyim şurdan yaz işte iki dakikada SEKSOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 battlechest al daha uygun olur 2-3 expension çıktı işte BFA'dan 1 ay önce legion düşer oraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 World of Warcraft The Burning Crusade World of Warcraft: The Burning Crusade — first expansion, released January 16,2007 Wrath of the Lich King World of Warcraft: Wrath of the Lich King — second expansion, released November 13, 2008 Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm — third expansion, released December 7, 2010 Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria — fourth expansion, released September 25, 2012 Warlords of Draenor World of Warcraft: Warlords of Draenor — fifth expansion, released November 13, 2014 Legion World of Warcraft: Legion — sixth expansion, released August 30, 2016 Battle for Azeroth World of Warcraft: Battle for Azeroth — seventh expansion, releasing on August 14, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Şu an Battle Chest kapsamıyor o zaman Legion'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 i ih güncel xp -1 battlechest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 En mantıklısı o herhalde o zaman? Max level 110 mu olacak 120 mi? Level 110 boost'u hali hazırda WOTLK dönemi bir karaktere yapınca farklı bir şey oluyor mu? Bir de en iyi lore'un son durumunu nerde öğrenirim? Sorular sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Class değişikleri 8.0 patch ile mi gelecek yoksa bfa ile mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 sıfırdan da başlasan yeni battle chest de alsan, çıkmış olan son ek paketten bir öncesini hesabına veriyor. BFA çıktığında oyuna geri dönersen hesabında legion görürsün. yada sıfırdan battle chest alırsn hesabında legion görürsün. Bu işlemleri şimdi yaparsan, hesabında Dreanor görürsün. Yamulmuyorsam direk olarak BFA alabiliyorsun. Yanında legion da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 legion, onceki butun paketlerle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 aynen. Legion vardı piyasa da. Kardeşime wow aldık, direk dreanorlu şekilde geldi. Bir diğer kardeşim de wotlk te bırakmıştı. Hesaba girince gördük ki oyun dreanorlu. Legion'u satın almak kaldı bir tek. aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 BFA alırım diye koyduğum balance ile karakter transferi bastım.. BFA alamadım daha. Ayıp. 400tl de vermem şimdi, bayramda harçlık alırsak onla alırım anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Law said: Class değişikleri 8.0 patch ile mi gelecek yoksa bfa ile mi ? 8.0 ile gelecek . maghar orcları ve dark iron dwarfs BFA ile gelecek . sanırım BFA da pathfinder part1 ile açılacak bunlar. zandalari ve kul tiranlar da BFA ortası gibi gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 https://worldofwarcraft.com/en-us/story/comic/windrunner-three-sisters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 slyvanası pislik yapmışlar iyice. Bu xp sonunda kesicez cidden heralde. Horde lideri kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 aziz yildirim horde un yeni warchiefi olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 pavali kopeklev diye worgenlara bagirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Pislikti zaten ya Sylvanas'tan Warchief mi olur, daha Legion başında söylemiştik. Şöyle koydu mu oturtan bir Orc gelmeden iflah olmaz bu Horde. Zaten kapak da Human vs Orc olduğuna göre Orclardan bir Warchief zamanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 thrall'in oglan buyumedi mi, o gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hovde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 forsakenlar yuhlamaya başlar... TEVBİYESİZLİK ETMEYİN. TEVBİYESİZLİK ETMEYİN... BUGÜN BURDA HOVD ZAFERİNİ KUTLUYOV. SİZİ Bİ DAHA BU OGVİMAVA SOKMAM. TEVBİYESİZLEV. AHLAKSILAV. PAVALI KÖPEKLEV! YETEV ARTIK. SYLVANASI BEN DAHİL ETTİM HOVDA. SİZLEV YUHLADINIZ. BEN YİNE TUTTUM HOVDA FAYDASI OLACAK DİYE. AMA HOVDA FAYDASI OLMAYACAK AVTIK DİYE GÖNDEVDİM. SİZLEV HOVD DEĞİLSİNİZ. AHLAKSIZLAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 barbu said: slyvanası pislik yapmışlar iyice. Bu xp sonunda kesicez cidden heralde. Horde lideri kalmadı. BU CADI KRALİÇE SOUTHSHORE'U ZEHİRE BOĞARKEN NERDEYDİNİZ NE ASLANLAR GİTTİ NE ASLANLAR EYY HORDE, SANA SESLENİYORUM, BENİ İYİ DİNLE ŞİMDİ MAĞDUR BİZİZ BİZ GİTTİKTEN SONRA NE OLACAK???????????? BUNLAR ATEYİST BUNLAR TERÖRİST BUNLAR ANARŞİST BUNLAR ÇOK NAMUSSUZ AYAĞINI DENK AL HORDE BİR GECEDE NAMEVT OLUR KALIRSINIZ SİZ, DEMEDİ DEMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 surafang geçsin başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Garrosh did nothing wrong. Sylvanas'ın Warchief olması büyük bir fail ya, Warchief olabilecek bir karakter değil ki Sylvanas. Sırf SJW'ler ve popülist yaklaşım yüzünden warchief yaptılar ex ally undead kadını. Yahu kendini atmadı mı bu ICC'den yaşama amacım yok diye? niye depresif intihara meyilli karakteri horde'un başına koyuyorsun sdf voljin corruptlandı ya loa falan fısıldamadı yalan dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar