yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Satış en iyi akşam üstü 5 8 arası, Salı akşamı ve hafta sonları oluyor :D. Alchemy'de proc kısmı çok sıkıntı gerçekten, olmadı mı olmuyor. Meslekler her türlü kazançlı ama :). Tailor'u olan çanta kassın, her daim satışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Fin said: oyunun en boktan dönemi zaten 6 ay içinde adam gibi oynayan bile kalmaz sdfsf ABi aslında en iyi kısmı oyunun:) BFA açıklandıgından beri Raid falan kasasım yok. zaten olmuşum 964ilvl . öyle mythic progress hedefim de yok. eski raidler,kasamadıgım rep ler, ilgilenemedigim altlar falan derken baya zevkli geçiyor aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 lol aynen zevkine heroic falan yapıyorum işte gültle, onun dışında pet battle vs achievementlar falan eğlenceli. ilk defa celestial tournament yaptım mesela geçen hafta ^^ bugün de wailing caverns'ı bitirdim pet dungeon olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 tailor proc olayı harbi büyük şans. geçen işte 50 tane yaptım mesela 56 tane çıktı. bir keresinde de 70 flask attım, 130 tane falan çıktı. artık o yüzden totaldeki kara bakıyorum. denedikçe çıkıyor. ha bir de strength iyi gidiyor, o proclanırsa harbi büyük kar ediyorsun. raw herb fiyatlarında da starlight'i takip etmek gerek. 38 altında ne zaman görsem ne kadar varsa topluyorum, yani ufak paketleri bırakıyorum koyan olursa bakmadan o fiyattan koysun diye de işte 100-200 lotları direkt çekiyorum ne kadar varsa. geri kalanlar çok vurmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Haftada 2 gun raid yapan guild ariyorum. Ucundan mythic progres yapmaya çalışsa benim için kafi, mythic+ pushlamayi denesem bana yeter. Var mı aranızda bu tip bi guilde olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Nordrassil'deyim ben, tam dediğin şekilde oynuyorlar, Amnesia adı. Pati'den başkaları da var ama aktif oynamıyorlar şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Vulpera Alliance a açıklanacak loool:D bide vulpera druid çakarlarsa hiç şaşırmam :D Male vulpera https://i.hizliresim.com/y0v5Lk.jpg Female Vulpera https://i.hizliresim.com/4a3rrA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 off furry basacak oyunu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Alliance iyice sirke döndü :D Bu ne abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 wowhead te var abi. aslında kesin olarak açıklanmış bir şey yok ama %90 alliance a gelicek. animasyonları, mount u falan gösteriyor wowhead te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 abi link at, kastırma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Perşembe açıklanabilir demişler mmo-champion forumlarında QA günü diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 aynısı sdf https://cdn.movieweb.com/img.news.tops/NEJmxJLTg3I6NJ_1_b/Gremlins-3-Script-Rejected-Timezone-Rules.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Vulpera'nın Horde'a gelmesi daha muhtemel, questleri falan Horde bölgelerindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 wow forumlarında Alliance'a itelemeye çalışmışlar ama artık Alliance için karizmatik bir ırk bişey gelsin, bunu Horde'a koysunlar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 südyenli tilki nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 horde a gelirse az kişi oynar bunu. inşallah ta gelmez. Maghar orc un yanında vulpera? aslında milletin offical da yazdıklarına falan çok takmamak lazım. maghar orcs açıklanan kadar bir sürü insan Alliance a dreanor orc ları gelecek diye konuşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 vulpera kim ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 İti Köpeği alliance'a iteleye iteleye bir hal oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 inekten iyidir, adam olsalar bi tane atadam koyarlar koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 İnek dediğin Baine'se Horde'un en temel karakterlerinden biri, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Goblin iskeleti gibi görünüyor. Gerçi tüm yeni ırkları artık PC gibi değerlendirip, tüm modelleri buna göre ayarlardıklarını açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 photographer said: İti Köpeği alliance'a iteleye iteleye bir hal oldular. Ahaha bide worgen var dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 alliance a mı geliyormuş furry :D e şimdi soru o zaman horde a kim geliyor wuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar