yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Satış en iyi akşam üstü 5 8 arası, Salı akşamı ve hafta sonları oluyor :D. Alchemy'de proc kısmı çok sıkıntı gerçekten, olmadı mı olmuyor. Meslekler her türlü kazançlı ama :). Tailor'u olan çanta kassın, her daim satışı var.
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Fin said: oyunun en boktan dönemi zaten 6 ay içinde adam gibi oynayan bile kalmaz sdfsf ABi aslında en iyi kısmı oyunun:) BFA açıklandıgından beri Raid falan kasasım yok. zaten olmuşum 964ilvl . öyle mythic progress hedefim de yok. eski raidler,kasamadıgım rep ler, ilgilenemedigim altlar falan derken baya zevkli geçiyor aslında :)
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 lol aynen zevkine heroic falan yapıyorum işte gültle, onun dışında pet battle vs achievementlar falan eğlenceli. ilk defa celestial tournament yaptım mesela geçen hafta ^^ bugün de wailing caverns'ı bitirdim pet dungeon olarak.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 tailor proc olayı harbi büyük şans. geçen işte 50 tane yaptım mesela 56 tane çıktı. bir keresinde de 70 flask attım, 130 tane falan çıktı. artık o yüzden totaldeki kara bakıyorum. denedikçe çıkıyor. ha bir de strength iyi gidiyor, o proclanırsa harbi büyük kar ediyorsun. raw herb fiyatlarında da starlight'i takip etmek gerek. 38 altında ne zaman görsem ne kadar varsa topluyorum, yani ufak paketleri bırakıyorum koyan olursa bakmadan o fiyattan koysun diye de işte 100-200 lotları direkt çekiyorum ne kadar varsa. geri kalanlar çok vurmuyor çünkü.
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Haftada 2 gun raid yapan guild ariyorum. Ucundan mythic progres yapmaya çalışsa benim için kafi, mythic+ pushlamayi denesem bana yeter. Var mı aranızda bu tip bi guilde olan?
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Nordrassil'deyim ben, tam dediğin şekilde oynuyorlar, Amnesia adı. Pati'den başkaları da var ama aktif oynamıyorlar şu anda.
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Vulpera Alliance a açıklanacak loool:D bide vulpera druid çakarlarsa hiç şaşırmam :D Male vulpera https://i.hizliresim.com/y0v5Lk.jpg Female Vulpera https://i.hizliresim.com/4a3rrA.jpg
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Alliance iyice sirke döndü :D Bu ne abi...
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 wowhead te var abi. aslında kesin olarak açıklanmış bir şey yok ama %90 alliance a gelicek. animasyonları, mount u falan gösteriyor wowhead te.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Perşembe açıklanabilir demişler mmo-champion forumlarında QA günü diye...
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 aynısı sdf https://cdn.movieweb.com/img.news.tops/NEJmxJLTg3I6NJ_1_b/Gremlins-3-Script-Rejected-Timezone-Rules.jpg
Narius Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Vulpera'nın Horde'a gelmesi daha muhtemel, questleri falan Horde bölgelerindeymiş.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 wow forumlarında Alliance'a itelemeye çalışmışlar ama artık Alliance için karizmatik bir ırk bişey gelsin, bunu Horde'a koysunlar :D.
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 horde a gelirse az kişi oynar bunu. inşallah ta gelmez. Maghar orc un yanında vulpera? aslında milletin offical da yazdıklarına falan çok takmamak lazım. maghar orcs açıklanan kadar bir sürü insan Alliance a dreanor orc ları gelecek diye konuşuyordu.
photographer Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 İti Köpeği alliance'a iteleye iteleye bir hal oldular.
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 inekten iyidir, adam olsalar bi tane atadam koyarlar koyarlar.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 İnek dediğin Baine'se Horde'un en temel karakterlerinden biri, ayıptır.
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Goblin iskeleti gibi görünüyor. Gerçi tüm yeni ırkları artık PC gibi değerlendirip, tüm modelleri buna göre ayarlardıklarını açıkladılar.
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 photographer said: İti Köpeği alliance'a iteleye iteleye bir hal oldular. Ahaha bide worgen var dimi :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 alliance a mı geliyormuş furry :D e şimdi soru o zaman horde a kim geliyor wuhu
Öne çıkan mesajlar