Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Satış en iyi akşam üstü 5 8 arası, Salı akşamı ve hafta sonları oluyor :D. Alchemy'de proc kısmı çok sıkıntı gerçekten, olmadı mı olmuyor. Meslekler her türlü kazançlı ama :).

Tailor'u olan çanta kassın, her daim satışı var.
Mesaj tarihi:
Fin said:

oyunun en boktan dönemi zaten 6 ay içinde adam gibi oynayan bile kalmaz sdfsf

ABi aslında en iyi kısmı oyunun:) BFA açıklandıgından beri Raid falan kasasım yok. zaten olmuşum 964ilvl . öyle mythic progress hedefim de yok. eski raidler,kasamadıgım rep ler, ilgilenemedigim altlar falan derken baya zevkli geçiyor aslında :)
Mesaj tarihi:
lol aynen
zevkine heroic falan yapıyorum işte gültle, onun dışında pet battle vs achievementlar falan eğlenceli. ilk defa celestial tournament yaptım mesela geçen hafta ^^ bugün de wailing caverns'ı bitirdim pet dungeon olarak.
Mesaj tarihi:
tailor proc olayı harbi büyük şans. geçen işte 50 tane yaptım mesela 56 tane çıktı.

bir keresinde de 70 flask attım, 130 tane falan çıktı.

artık o yüzden totaldeki kara bakıyorum. denedikçe çıkıyor.

ha bir de strength iyi gidiyor, o proclanırsa harbi büyük kar ediyorsun.

raw herb fiyatlarında da starlight'i takip etmek gerek. 38 altında ne zaman görsem ne kadar varsa topluyorum, yani ufak paketleri bırakıyorum koyan olursa bakmadan o fiyattan koysun diye de işte 100-200 lotları direkt çekiyorum ne kadar varsa.

geri kalanlar çok vurmuyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Haftada 2 gun raid yapan guild ariyorum. Ucundan mythic progres yapmaya çalışsa benim için kafi, mythic+ pushlamayi denesem bana yeter.

Var mı aranızda bu tip bi guilde olan?
Mesaj tarihi:
Vulpera Alliance a açıklanacak loool:D bide vulpera druid çakarlarsa hiç şaşırmam :D

Male vulpera
https://i.hizliresim.com/y0v5Lk.jpg

Female Vulpera
https://i.hizliresim.com/4a3rrA.jpg
Mesaj tarihi:
horde a gelirse az kişi oynar bunu. inşallah ta gelmez. Maghar orc un yanında vulpera?

aslında milletin offical da yazdıklarına falan çok takmamak lazım. maghar orcs açıklanan kadar bir sürü insan Alliance a dreanor orc ları gelecek diye konuşuyordu.
  • Yeni Oluştur...