smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 örümcek korktunmu, bıyıkkkkk korktunmu X( korkmadınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Biyik said: çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için OLM SENİ KIYMIK KIYMIK EDERİZ LAĞN BLİZART > DİyER HER ŞEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Dış güçlerin oyunu, sen anlamazsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 BİLİZARDIN GÖTÜNÜN KILIYIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Saeros said: Biyik said: çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için OLM SENİ KIYMIK KIYMIK EDERİZ LAĞN BLİZART > DİyER HER ŞEY Sen getirmedin mi bu tipi buraya? Ikinizi ust uste koymak lazim kiymik kiymik ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 AKP nin paticik kolu başkanı bunu atamışlar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Tim said: Saeros said: Biyik said: çok abartılacak bir şey söylemedim alınma o kadar sadece ilginç geldi böyle heyecanlı heyecanlı anlattığınız için OLM SENİ KIYMIK KIYMIK EDERİZ LAĞN BLİZART > DİyER HER ŞEY Sen getirmedin mi bu tipi buraya? Ikinizi ust uste koymak lazim kiymik kiymik ederken. http://backoffice.destekdukkan.com/upload/buyuk/bcfc3d15-ec10-42b9-bc4f-b1ae9d1e85b7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 off topic'i bırakın da, allied race'ler gelmiş oyuna. nighthold nightborne güzel olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Biyik'in yazdıklarını okudum da trigger oldum, içinden 2 tane farklı türde oyun çıkaran bir evren için kısıtlı demiş adam. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 bir tane cümleden yola çıkarak roman yazarsın mesele o değil. benim dediğim, çok sınırlı bir fantezi evreninden benzer hikayeler ve karakterler üzerine yoğunlaşarak oyuncu kitlesini kendisine yakın tutmak başarıdır diyorum, başka şey demedim, boşa triggerlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 maddog fi tarihinde eski level dergisinde said: blizzarddan babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Biyik said: bir tane cümleden yola çıkarak roman yazarsın mesele o değil. benim dediğim, çok sınırlı bir fantezi evreninden benzer hikayeler ve karakterler üzerine yoğunlaşarak oyuncu kitlesini kendisine yakın tutmak başarıdır diyorum, başka şey demedim, boşa triggerlanmayın. Şurda her yazdıgın ile dalga geçiyoruz. kimsenin sana ciddi cevap verdiği olmadı inatla her yazdıgının altına " kızmayın ,heyacan yapmayın, triggerlanmayın v.b.." şeyler yazıyorsun. niye sürekli kızmamızı istiyorsun abi ? zevk falanmı alıyorsun :D? Bak sonunda ciddi yazdım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Biyik said: blizzard hala bu saçma senaryolarla iyi yemliyor kitlesini ya helal ben ortaokul lisede aa arthas eline gül yaprağı aldı babayı doğradı derken heyecanlanıyordum hala heyecan yapan var benzer şeylere demek ki süper senaryolu mmorpg'lar oynuyorsun demek ki. Hugo Award da almışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 smyrnas said: şöyle bir teori var. Şimdi Saurfang esir alındı. böylece orgrimmar lidersiz kaldı. Blizzard ta Thrall ın BFA da aktif rol alacagını belirtmişti. saurfang esir alınınca muhtemelen Gs nin başına dönen fatih terim gibi. THrall da orgrimmarın başına geçecek. böyle bir olay var. şunu da at fava bekle. thrall sylvanas ile papaz olucak ve garrosh un true horde devriminin değerini anlayacak ve thrall orcları kurtardıgı dönemdekinden daha büyük bir olaya ön ayak olacak :D metzen bıraktı blizzardı tralldan daha hiç bişey olmıcak boşa o teoriler.Sadece adamın bunca yıllık emeğine saygıdan öldürmüyorlar karaketeri vojin yerine o ölürdü yoksa legionda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ağır spoiler :P Saurfang: Zandalari horde senaryosunda stockade i basıyor horde, bende saurfang i kurtaracaklar herhalde diyordum ama zandalari prensesi ve prophet i kurtarıyormuşuz. Saurfang ide gelmişken çıkarıyorsunuz ama adam ben onları oyalarım vs diyip 'beni boy king'e götürün konuşmak istiyorum dedikten sonra yürüyüp çekip gidiyor, başka bir plot var yani :P yoksa rahat kurtaracağınız ortam varken adam gelmiyorum diyor heh.' https://www.youtube.com/watch?v=9dNC2H_VuEo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Durun la yıllar sonra yeniden başladım güzel güzel quest yapıyom atıp tutuyonuz oyuna iştahımı kesiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Oyna sen oyna, bu konuşulanlar genel, oyun güzel yoksa :) 5sene+ oynayınca bi beğenmeme ve eleştirme update'i geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 video iyiymiş ya ahashahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 5 kişi SW nin içine tükürdüler resmen. eee saurfang noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 traptorex said: Durun la yıllar sonra yeniden başladım güzel güzel quest yapıyom atıp tutuyonuz oyuna iştahımı kesiyorsunuz senelerdir düzenli oynayanlar illa ki bir şey çıkartıyorlar bakma sen onlara. bende başladım 1 ay olacak gayet mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 oha jaina ♥ ama her zamanki gibi aptal bir seçim yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 o videodaki event daha gelişir efektler yeni modeller felan bayağı güzel bir şey çıkar kesin :) eventi çok kısa süre koyup kaldırmışlar zaten. Alliance versiyonuda varda izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=TbQK4HfycFU?feature=oembed" width="459"> Kaç gb olacak bu dlc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 eregorn said: Kaç gb olacak bu dlc? şuan 47gb release'de tahminen max 50gb olur cutscene vs. eklendikçe/fazlalıklar çıkarılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar