Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2020 uhauh biri wow hikayesinin özetini geçmiş çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Ahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Ahah son mızrak değiştirme çok iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 20 saat önce, Darksun dedi ki: Valla benim guild dağıldığından beri adam akıllı oyuna girmedim , azshara ya az kalmıştı. Bayağıdır ilk defa sanırım sub ı bıraktım, sanırım en son WOD da mı ne bırakmıştım. Son patch i oynayan eski guilddakiler bile memnun değil, son dandik video da üzerine tüy dikmiş. Bu expansion Saurfang in ölümü ile bitti, N'zoth resmen yanında çerez kaldı, kendileri bile yeterince takmıyor belli. İşin kötüsü ben diğer expansion dan da umutlu değilim , steamde yığınla birikmiş oyunum var hayatımda bu kadar oyun bitirmemişimdir herhalde , sağolasın bliz . Bence shadowlandste slyvannas fightta Saurfang olucak, Tek öldürme nedenleri bu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 (düzenlendi) kotik bunları choplayınca bariz hem nitelik hem nicelik olarak yetersiz kalmışlar. unprisoned bir old god ı bok gibi patchle harcadılar ve bu bir ekpaket sonu tier lulz. hani zaten oyun sürekli düşüşteydi de bu kadar yetememe yoktu, görece iyi ya da kötü idi sadece. burada resmen bitmemiş bir işi alel acele shiplemişler havası var. Ocak 23, 2020 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 hala para vermekten geri kalmiyosunuz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 yok para vermiyoruz artık gerçi w3 e vereceğim bu seferde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2020 On 23.01.2020 at 19:07, aquila dedi ki: hala para vermekten geri kalmiyosunuz ama. Rus hesabı ucuza geliyor yav. 3 aylık 130TL mi ne vermiştim. Ha pek girmiyorum tabi oyuna oda ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Benim anlamadığım, bu kadar kötüleşiyor bayağı vaziyette durumda, sorsan, lanse edilen en aykırı eyvallahı olmayan tiplerden samwise, glenn rane fln gık çıkarmadan ekmeklerinin derdinde gibi hep pasifler. Hani artık oyuncu kitlesi bile firmadan rahatsız oluyor ciddi oranda. Nebleim imrenirdim eskiden işlerine, keşke yanlarında çalışma şansm olsaydı vs. Şimdi hiç bir şekilde saygım kalmadı pasif tavırları yüzünden. özet; sinematiği senaryoyu geçtim design creatorlar bile kötüleşmiş körelmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman12 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2020 Abi MMORPG genre de problemler var son yıllara baktığın zaman. Ama blizzard gerçekten kendini iyice bozdu son zamanlara bakarsak. Youtube da blizzard sevenler bile artık isyan bayrağı çekiyorlar bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 On 23.01.2020 at 19:07, aquila dedi ki: hala para vermekten geri kalmiyosunuz ama. classic oynuyoruz iste. nostalrius falan acsa ciddi birakip oraya giderim zaten lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 (düzenlendi) aktif bir retail community var mi? Şubat 7, 2020 mardox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 World first mevzusu cok zevkli geçti ya bu sefer. Limit resmen domine etti. Raid lideri falan cok iyi adamların helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 world first degil NA first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Method hala kesemedi. Baya world first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 world race yokki 14saat erken basliyor NA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 nesi zevkli geçti ya. method vs NA yarışı oldu resmen. limit, 286 milyon gold harcamış boe'ler için. SEN İKİ YÜZ SEKSEN ALTI MİLYON, SEN, MİLYAR, SEN BU PARAYI NE YAPTIN YA. 250 milyonu borç olarak alınmış bu arada, geri ödeyeceklermiş artık ne kadar uğraşırlar bilmiyorum. adamlar heroic split yapmadı zaten doğru dürüst. method dün bile yapmıştı sanırım öğle saatlerinde. haliyle çok daha fazla try attı limit. şu an bile method 50 pull falan geride. 220-230 vs 276 gibi bi şey olması lazım. + limit'in dışarıdan addon takımı da varmış dbm ve weakauras için. üstüne bir de RL'leri takımı daha iyi yönlendirmek için kendi oynamadı. sırf bu race için oynayan main tank normalde method'un oyuncusu, naowh. hani method'un sınırlarını ne kadar zorlayabiliriz diye test yapsan bu kadar yapabilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2020 release hep böyleydi , method da buna rağmen hep böyle world first alıyordu. Şimdi alamadıysa demek diğer ekip daha iyi hazırlanmış derim. Ama ben izlemedim bile sub dün itibariyle bitti. Bakalım bir daha ne zaman gireriz artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 kesti method da, 240. pull'da öldü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Para ödülü falan mı var nedir bu kadar önemli olan world1st olayında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 method hep dezavatanjlıydı world 1st olayında 1 gün geriden geldikleri için ona rağmen alıyorlardı genelde. bu sefer limit çok iyi hazırlanmıştı, gm'in dışarıdan coaching yapması yine dışarıdan bir kişiye addon yazdırmaları falan. zaten sponsporluk almışlardı complexity'den, boelerden 40k dolar borca girmişler bunlar bile nasıl hazırlandıklarını gösteriyorlar. progressi takip eden varsa hani race yakın bile geçmedi diyebilirim, method'un bayaa hatası var bi kere en iyi oyuncularını (viklund) tartışmadan dolayı demote ettiler raide falan girmiyor adam. kişisel performanslar bayaa yerlerdeydi benim takip ettiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim limitin heal meterlar methodun gerisinde olmasına rağmen method kadar damage yemiyorlardı. birde zamanında ağlayıp sızlayıp bu release olayını çözeceklerdi nasıl expansionlar artık ortak saatte release oluyorsa raid içinde aynısını isteyeceklerdi. para olayına gelince method rli sadece bu progress sırasında 1.5k$ donate kazandı kendi kanalında oda aralarında en az izlenenlerden birisi olmasına rağmen bunun subu biti var vs.. birde global kanallarında yardım kuruluşu için para topladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 method, twitch kanalını 7/24 açık tutacak bundan sonra. sco baya bilendi sanırım, shadowslands'te akıtacak herhalde parayı hazırlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 1 saat önce, Absolut dedi ki: Para ödülü falan mı var nedir bu kadar önemli olan world1st olayında? Para ödülü yok. İnsanlar izliyor. İzlendiği için, paralı abiler bunlara sponsor oluyorlar ve reklam oluyor. Ödül olmasada para alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 limit'in raid lider 300 kişiye yayın yaparken 100k'ya falan çıkmıştı son gün izleyici sayısı. o 40k doları falan çoktan çıkarmıştır adamlar üstüne kar etmiştir tonla. adam bir de sevimli bir tip sco gibi gudubet değil. milletin gönlüne taht kurdu herif hareketleriyle konuşmasıyla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar