-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Olm zaten amaç old school WoW'un yeni halinden bıkan adamları çekmek değil mi, niye yeni nesili kaçırmak gibi bir dertleri olsun? Zaten target customer onlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Aynen şimdiki haliyle gelirse eskiler bakmaz. Zaten olayın güzelliği o yavasligiydi bana göre. Yavaş yavaş quest yapıp, item toplayıp MC ye neferiana hazirlamakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 zaten herkes bir kaç ay oyalanıp bırakacaktır. kimsenin totem görevleri ile, bir sürü adama tek tek buff atmakla ugrasacagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Wow oynamayı seven adam sürekli oynar da Türkiye de o iş zor 100lira mı şuanki subs fiyarı kaç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Ne zaman launch oluyor? Yeni nesil mevcut WoW'u oynamaya devam etsin abi, silah zoruyla mı oynatıyorlar anlamadım ahah. Ben zaten full BG takılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Ben oynarım. Amaç bg benim de. Paticik guild kuralım veya bir yerde toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Aynen oynarsam bg oynarim ben de, old sacks diye kurariz guildi dmgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 lan bi enhancement shaman kasmak lazım aslında hmmfs bg diyince canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 4 saat önce, deadwoll dedi ki: Aynen oynarsam bg oynarim ben de, old sacks diye kurariz guildi dmgk Uyar bana. Yine kasarken class secimini duzgun yapalim. Healer da lazim tank da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Vanilla'da healer ya da tank oynayacak baba yiğit bulabilirsek tamam sdf. Smite spam, spell dmg. yok, 3 vuruyorsun falan. @Saeros Unstoppable Force alıp sonra Frost Shock, *windfury proclar* , zaaa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 28 dakika önce, deadwoll dedi ki: Vanilla'da healer ya da tank oynayacak baba yiğit bulabilirsek tamam sdf. Smite spam, spell dmg. yok, 3 vuruyorsun falan. @Saeros Unstoppable Force alıp sonra Frost Shock, *windfury proclar* , zaaa xd Yapacak bir şey yok. Ben Vanilla Priest ve Mage main olarak oynadım. Rogue pvp amaçlı biraz da druid. Aklımda Warlock Warrior Mage veya Rogue var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 ya dungeon finder falan olmazsa ne biliyim oynanmaz gibi ya ben gerçii kesin bi elemental shaman başlıycam ama du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Dungeona gelene kadar sıkılıp bırakıcaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 o yüzden diyorum bende azcık geliştirsinler 15 seneden beri neler oynadı millet tahammül edemeyebilirim diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Dungeona gelirsiniz ya. Ne oldugunu anlamadan zaten rfc aciliyor 12-13 te. Eh barrens gaziyla da 20 olsaniz wc var. 30dan sonra hissedersiniz klasigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 ya bence private serverlardan fazlasini verebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 oyunda o kadar çok ufak tefek qol değişiklikleri oldu ki eğer onlar olmazsa millet kısa zamanda sıkılıp bırakır gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) eh işte adamlar söyledi zaten "you think you do................." valla ben daha tbc duyurusu yapıldığında bile üzülmüştüm ühü gitmem ben öyle outland falan burda takılıcam demiştim hatta 15 gün sonra falan almıştım tbcyi milletin gazına gelip. o derece haz etmiyorum vanilla dışındaki wowdan. keyifle oynarım ben np. en azından weakling olan ve sözde tryhard rüzgarı yapanları göreceğiz işte patide 6. warriodan sonra 7. bir warrior yapabilirmiyim emin değilim artık. herhalde bu sefer bi warlock açıp afk takılacağım. Nisan 24, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Pati guild'ı kuruluyor mu şimdi kesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 On 20.04.2019 at 22:24, deadwoll dedi ki: Vanilla'da healer ya da tank oynayacak baba yiğit bulabilirsek tamam sdf. Smite spam, spell dmg. yok, 3 vuruyorsun falan.@Saeros Alın size tank summonlayayım. @serjuhan Yalnız durup durup kızıyor falan. Neymiş aggroyu tutamıyormuş da, dpsler yavaş olsunmuşmuş. sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Serjuhan yerli Kungen sfj, oynarim derse Naxx down and die diye acariz basligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Threat meterlari sandiktan cikartin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Lan ahah ben oynarım ya affetmem yani ama 3 sunder beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Sayarsın Ventrilo'dan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 kungen mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar