-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Mükemmel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Ya bu classicde instance yapacak insanı nasıl buluyorduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 baarınacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 /join LFG ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 LFG kanalına girin mutlaka chat'te sağ klik yapıp. Onun dışında ana şehirlerin Trade kanallarında dönüyor baya LFG komik bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 General, Trade, LFG'ye ben ayrı bir tab açtım kenara çektim valla. Oyunun bence en büyük nostaljilerinden birisi o kanallardaki muhabbet vb. Çok da kullanışlı aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Of 30 oldum çok zevkli ya, quest yapmak feci zevkliymis unutmuşum. Elit mobu kesmeye gittiğimde doğrudan partiye alıp yardım eden insanları görünce gözüm doldu. Oyun içinde yazisarak resmen discorddan çok muhabbet dönüyor. Acaba yaş ortalaması yüksek olduğundan mı nedir herkes seviyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 18 saat önce, Bezerye dedi ki: Yok horde uz bizde hangi guildsiniz? Merge fln yapalım olmadi Silent guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Gaza gelip druid acicam, ondan sonra healer yapacaklar raid te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, miyaw33 dedi ki: Of 30 oldum çok zevkli ya, quest yapmak feci zevkliymis unutmuşum. Elit mobu kesmeye gittiğimde doğrudan partiye alıp yardım eden insanları görünce gözüm doldu. Oyun içinde yazisarak resmen discorddan çok muhabbet dönüyor. Acaba yaş ortalaması yüksek olduğundan mı nedir herkes seviyeli Genelde kitle iyi de, dün mesela ZF'de mallet'i kullanarak son boss'u summonlamak için adam başı 1g istedi hıyarın teki. Işık hızıyla kickledim partiden. Eylül 10, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 retail kafası exp için dungeon farmlayanlar çok batıyor bana. beyinleri ölmüş şekilde oynuyolar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Aynen herkes dungeon farm'da sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 vpn olmadan battlenet açılmıyor, şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 1 saat önce, Lopeth dedi ki: vpn olmadan battlenet açılmıyor, şaka gibi sende bi sıkıntı olmasın? bende bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 sadece battle net ve blizz oyunlarında problem var, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2019 @Lopeth Sadece sende değil birçok insan bu sorunu yaşıyor EU serverında. Bende bütün gün ne yaptıysam ne launchera login olabildim ne de sitedeki account sayfasını açabildim. Ticket bile atamadım. Anca telefondan hotspot yapıp onun interneti kullanarak giriş yapabildim oyuna. Supportta baya konu var forumda. Çözerler inşallah kısa sürede diyecemde cevap bile vermiyor herifler uğraşıyoruz falan diye... Kablonet kullanıyorum ben acaba internet sağlayıcısından mı kaynaklanıyor anlamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 herkes 60 olayım yarışında ya. açık büfeye hemen inelim bitecekkk modu direk. halbuki yapacak birşey de yok ilk 2 faz outdoor pvp dışında. mc onyx dediğiniz 1 akşamlık iş. sonrası bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 8 saat önce, deadwoll dedi ki: Aynen herkes dungeon farm'da sdfds yok abi ne dungeon farmı ya. dungeonlar da yine kalabalık gibi ama azınlık aslında baktığında. dün arathi'deydim işte quest yerleri kalabalıktı ve questler de 2-3 level falan yukarıda olunca stv'ye gideyim dedim, kesecek mob bulamadım dolaş dolaş. mobdan çok oyuncu var. mob görünce beyin görmüş ghoul gibi çullanıyor herkes üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Ben deli gibi zg farmliycam. En sevdiğim dungeon. MC vs boş, açık havada güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 [Swift Zulian Tiger] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Biz SM farmlıyoruz sadece şu ara, temiz XP geliyor. Ama SM'ye kadar zone clear + level'ıma göre dungeonlarda 2 - 3 run gibi ilerliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 13 saat önce, Lopeth dedi ki: vpn olmadan battlenet açılmıyor, şaka gibi süperonline'da sıkıntı var. bağlanamıyorlar ara ara oyuna. çözdük demişlerdi ama devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yine_Tom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 38 dakika önce, zipzip dedi ki: süperonline'da sıkıntı var. bağlanamıyorlar ara ara oyuna. çözdük demişlerdi ama devam ediyor. Bu konuda çözüm varsa paylaşırmısınız, ben de erişemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Malesef mobilden bağlanmak veya vpn kullanmak dışında bir çözümü yok. Bulgaristan ve İngiltere'den de bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var forumda. Birçok Avrupa ülkesinde yaşanıyor şuan bu sıkıntı. Doğru düzgün bir açıklama bile yapmıyor Blizzard. Cidden sinir bozucu bir durum. https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/cant-login/83456/186 "I have also contacted my ISP and confirming Bonehilda posted that certain ISPs have been blocked on the Blizzard side…" yazmış birisi. Sorun tamamen Blizzard kaynaklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Superonline var bende, hiç bağlantı sıkıntısı çekmedim? Belli noktaları mı etkiliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar