Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 çok güzel mandalin kabuğu koyulur bunun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bu termostatı takabilecek birini tanıyan numarasını verebilecek var mı ya? homekit ürünü alsam takabilecek biri olması lazım yalnız. honeywell de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 KillJoy said: bu termostatı takabilecek birini tanıyan numarasını verebilecek var mı ya? homekit ürünü alsam takabilecek biri olması lazım yalnız. honeywell de olabilir tesisatçı takar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Altı yıl klima ile ısındım adanada, evde dört klima vardı. En kötü ısıtma şekli klima, verimli de değil ev büyükse. Aylık 1000 tl ödediğim aylar oldu. Geçen sene ev ısısı 29 a ayarlanmış şekilde doğal az yaktık, ençok ödediğimiz ay 573 geldi, kullandığımız sıcak suda cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 nasıl bir klima o? bizde saba 8 akşam, 6 klima çalışıyor + vinç, bilgisayar, ufo vs falan filan o kadar fatura gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 goldbären said: denonunki pleb cihazı herhalde yeni nesil, dolaşı msuyu sıcaklığı yerine oda sıcaklığı üzerinden ayar yapıyor direkt, klima değilse. hayır bizimki zengin kombisi sizinki pleb kombisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Abi 4 islemle cozebiliyosunuz bu sorunu farkindasiniz di mi? Sadece aksam yakinca ne kadar yakiyosunuz onu olcun, sayaca bakarak cozersiniz, surekli ama dusuk isida yakinca ne kadar yakiyosunuz onu da olcun, yine sayaca bakicaniz, gerizi harcadiginiz metrekup * metrekup fiyati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 miyaw33 said: Geçen sene ev ısısı 29 a ayarlanmış şekilde doğal az yaktık, ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 29 serindir abi, 55'e falan ayarlasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 29 ne ya havuz mu var evin içinde? 29 fahrenheit olabilir tabi, öyle olursa oldukça az yakar zaten kombi, kâr a bile geçebilir hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yazın bira kiti yaparken yanına koyduğum termometre 25-26 gösteriyordu.. bu arkadaş doğalgaz zammının tek başına sebebi olabilir ya sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 tek yaşıyorum ev 35m2 ama salonun yarısı doğramayla balkon kapama. 200 falan geliyor malesef. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ev 35m2 ne la. 1+0 stüdyo daireler bile 40-45'ten falan başlıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ben 23m2'de yasadim ama turkiye'de degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 https://inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/03/Hong-Kong-Apartments-3-edit-537x357.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bu arada madem böle konu var, veri paylaşımı yapiim. komşular görse napıyorsun der ama merak ettim 3 gündür bakıyorum milletin gaz saatine ne kadar yakıyorlar diye kıyaslamak amaçlı :D ben 8 metreküp harcamışım alt komşu 17 harcamış yan komşu 13 harcamış yan komşunun altı 20 harcamış ki dediğim gibi şort shirt oturuyorum. yani kısacası havalar soğudu gençler. millet yakıyor yani, ekonomi yapıcam diye götünüz dona dona oturmayın, yakın 3-5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Şu çok yakanların arasında oturuyosan onlar sayesinde senin daire de ısınıyodur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 daha şortla geziyorum za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Sortla gezenler yarina circir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yumy said: Şu çok yakanların arasında oturuyosan onlar sayesinde senin daire de ısınıyodur asdf evet aynen. ama geçen kış yan komşum benden çok daha az harcamıştı, 3 gündür üşümüşler ama demek ki :D bi de kendimce ekonomi de yapıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. mesela bi oda komple depo olarak kullanılıyor onu yakmıyorum. hatta evde salonda bilgisayar başında oturacaksam günün çoğunda, sadece salondaki 2 kaloriferi yakıyorum. yetiyor. yatak odasını da yatmadan 45 dakka önce falan açıyorum mesela ısınsın diye. tam böle ooohşşş dedirtecek kadar ısınmıyor gerçi pek, çünkü evin arka kısmı bütün gün yanmadığı için soğuk oluyor, o soğuk kırılmıyor gece kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 sabonis said: ev 35m2 ne la. 1+0 stüdyo daireler bile 40-45'ten falan başlıyo :D abi dünyanın en büyük genellemesini yaptın tebrik ederim sdff bekar adamım abi. herşey elimin altında fln. kediler darlanıyo olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Evdekiler adanada büyüyen çocuk olunca isinamadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 evet arkadaşlar şimdi eve geldim. dün gece sabaha kadar 50 de yaktım, sabah ev yine hafif bi serindi ama yine sıcaktı. 45 e düşürdüm evden çıkarken akşama kadar yandı ev baya bi ısınmış. şimdi bi 50 ye çıkardım gece yatarken 45 e düşürücem bi standart yakalayınca da hep aynı sevide bırakıcam. izolasyon sıfır ama kalorifer sağlam heralde bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 nerde yaşıyosun ki? benim bildiğim hava o kadar da soğumadı sanki (istanbul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 45-50'de falan yaksam ben evin içi 28 derece falan olur heralde ya. ama fatura da 400'den aşağı gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar