Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor - GALATASARAY | 29.10.2017 Pazar - 19.30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

ahah ulan 4 haftadir ugrasiyorlar 5 puana dusurebildiler farki. beronun atilmamasi, feghouli ve ndiayenin atilmasi skandal kararlari ile butun kamuoyu zaten haftalardir Galatasaray'in 8 er puanlik farkini indirme cabalarinin farkinda. 3-5 tane fanatik bjkaliyi sallayan yok zaten burada yazan, aralik-ocak ayinda hazirana kadar bir kis uykusuna girerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Feghouli'nin kırmızı ağır ya tamam göğse değil de adam ittirmiş bir noktada. Maicon temiz atılmalıymış ama. Ndiaye daha önce atılmalıydı bana kalırsa gerizekalı.

Bu arada yerdeki oyuncumuzu herif gelip sarsarken takımın kalanının gelip tepki göstermesi hoşuma gitti. Sonucu ağır oldu ama olsun :)

Bir de Fernando gibi adamı delirttiler ya gerçekten helal olsun. Maç 11-11'ken atılması gereken herif atılsaydı belki maç buraya gelmezdi. Haftaya 3 puan almamız çok önemli gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ts dün maça çok bilenmişti ve hedef maç olarak çıkmışlar. Baya belli idi. Gs pressi kırmakta zorlandı. Fakat genede top çevirmeyi ve sonlandıramasa da atağa çıkmayı başardı. Ts gereksiz sert ve acemice yaptığı pressin cezasını 30. dakikada çekmeliydi fakat büyük bir hakem hatası yapıldı. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Asıl olay kırmızı kartlardan sonra patladı. 11 e 11 oyunda Gs ilk yarı kötü değildi. Gsnin elindeki tek hucüm planı oyundan atılınca Ts çok rahat oynayacağı belliydi.
Tsnin tüm oyun planı sahanın her yerinde press ve hızlı atak olduğu için ilk yarı çok yoruldular. 2. yarı da 11e 11 oynansaydı Ts etkili olamazdı. Fakat Gs de hücüm gücü kalmayınca çok daha rahat ve kontrollü oynayabildiler. Üzerine erken bi gol gelince de maç koptu. Golden sonra gs baya kötü oynadı. Geçen haftadan bile kötüydü.

Ayrıca atılan ilk golden önceki faul değilmiş gibi gördüm ben.
Bu hafta ki maç çok ekstra bir maçtı. Bu maç baz alınarak iyi - kötü oyun konuşmak yanlış olur.
İlk yarı baktığımızda aslında Gs istediğini yaptı. Olaylar farklı bir yöne evrildiği için maç gitti.
Zaten geçen hafta büyük ihtimalle kaybedilmesi gereken maçı bu hafta kaybetti.

Fakat oyun olarak ligdeki favori hala açık ara Gs malesef. Mesela bjk de orta saha diye birşey yok. Top bir o kalede bir bu kalede. Alanya gibi bir takıma bile karşı. Fener zaten, benim lig başında ki favorim olmasına rağmen, ne oynuyor pek anlamadım. Bu akşam Kayseri maçını merakla izleyeceğim. Bu yıl ritmini yakalarsa İBB FB-BJK önünde şampiyonlukta.

Sonuç olarak böyle kayıpların olması normal. Ts iyi ve fizikli bir kadroya sahip. Bu maçta ölüm kalım maçıydı onlar için.
Bu arada 2 haftada 3 kırmızı kart kesinlikle normal değil. Bununla ilgili birşey yapılması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

fener maçında hırsları kendilerini yok eden bir sistemi tetiklediği için öyle oluyor gibi dursa da baya iyi oynuyor TS büyük maçları.

bizim maç da bu sene TS'nin en iyi maçıydı, sonra gittiler 6 yediler falan sdsafa

tipik anadolu takımı kafası işte, büüyklere karşı oynadıkları topu 30 maç oynasalar şampiyon olurlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...