Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Suark said: ya ekonomik durumun yoktur oynarsın, o zaman zaten adamın müşteri portföyünde olmuyorsun. luis vitton böle bi salaklık yapıp korsan çantalara savaş açmıştı bi ara, ne oldu? gerek yok, bırak takılsın adam. zaten parası olsa alıcak. O oyuna o kadar para verilmez değilde, benim param yok demek daha doğru geliyor bana. Yoksa para verilir, bi hafta sonu akşam dışarı çıkman aşşağı yukarı 200tl felan. Aynı paraya 1-2 ay oynatıcak bi oyuna vermek çok değil. En son İtalya'da 2-3 sene evvel gittiğimde sahte çantaya 200€ ceza kesiyodu İtalyan zabıtası. Hala öyle mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 eldar said: Biyik said: oxenfree aldım. boş ve sakin bir zamanda oynayacağım. Oxenfree'yi oynamış birileri yoksa steam friendlisti'nde, oyunun bence en önemli özelliği olmayacak maalesef. ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 friendlistinde olan oyuncuların verdiği cevaplar ve adı çıkıyor aynada/gölde vs çıkan ters yansımalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 friendlist priority ama gerekli degil bir eksiklik olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Hollow Knight çok iyiymiş. Steam kontroller ile çok tatlı. Dark Souls tipi oyunları seviyorsanız bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 LethE said: friendlistinde olan oyuncuların verdiği cevaplar ve adı çıkıyor aynada/gölde vs çıkan ters yansımalarda. hade ya. ben oynarken listemde sadece bende vardı, haliyle bişe farketmedim. ama bence sıfır önemli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 4 liram kaldı lan bi şeyler önerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 4tl ye anca 1-2 ubermosh alınır. yada üstüne 3-5 koy icefrog'un favori oynu sakura swim club yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 1 hafta önce darksouls 3 ün dlc sini Almıştım, bügün hesap kesildi karta gelmedi ödemesi :S Büyük ihtimal steam yaptı hata banka yapamaz herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Lemmy said: 1 hafta önce darksouls 3 ün dlc sini Almıştım, bügün hesap kesildi karta gelmedi ödemesi :S Büyük ihtimal steam yaptı hata banka yapamaz herhal. banka daha düşürmemiştir. açık revisyonmu ne deniyordu orada kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Llama said: Lemmy said: 1 hafta önce darksouls 3 ün dlc sini Almıştım, bügün hesap kesildi karta gelmedi ödemesi :S Büyük ihtimal steam yaptı hata banka yapamaz herhal. banka daha düşürmemiştir. açık revisyonmu ne deniyordu orada kalmıştır Provizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Senkronizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 optimizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Anlaşıldı durum Ödemeyi Boacompra ile yapmışım. Daha önce görmemiştim bunu hiç ve ben ayarlamadadım kendi otomatik olmuş. basıp aldım her zaman ki gibi ayarlı duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Bu şekilde alınca refund edersem para steam cüzdana gidiyor geri alamıyosun parayı. Adamlar milyon dolarlık vurgun peşinde olabilir dikkat edin :P Yani oyun alacaksanız kontrol edin ödeme şeklini otomatik şekilde almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Llama said: Lemmy said: 1 hafta önce darksouls 3 ün dlc sini Almıştım, bügün hesap kesildi karta gelmedi ödemesi :S Büyük ihtimal steam yaptı hata banka yapamaz herhal. banka daha düşürmemiştir. açık revisyonmu ne deniyordu orada kalmıştır jo vie le konsturiksyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Ya noldu indirimler bitti mi bi kaç oyun alıcaz arkadaşlarla. Var mı önümüzde indirim falan bekleyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 karacuma var haftaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Bir hafta sonra mı ? Bekleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 kara cuma gecikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Belki hiç gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 black friday de pek indirim olmuyor ya, yani en azından winter/summer sale kadar büyük değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 autumn sale gelmek üzere. -Ruiner -Inside -We happy few şunları alayım diyorum, oynayan var mı? özellikle we happy few biraz pahalı, makul bir indirim olmazsa almayayım hiç aman aman bir oyun değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 p2win değil o oyunlar boşver sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 senin kadıköy rıhtımdaki cinsel hayatından bahsetmiyoruz. geri bas. ilkokul'daki toplaşıp tek kişiye sataşan veletler kesildiniz başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar