noddle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 hearts of iron 4 var listemde, çok ilgimi çekiyor ama öncekileri hiç oynamadım zorluk çeker miyim? İlk defa başlayacak olana tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 hic paradox oyunu oynamadiysan zor gelebilir basta, istersen biraz video/streamer falan izle once. mesela daniel https://www.twitch.tv/theda9l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 noddle said: hearts of iron 4 var listemde, çok ilgimi çekiyor ama öncekileri hiç oynamadım zorluk çeker miyim? İlk defa başlayacak olana tavsiye eder misiniz? hoi4ü oynarken zorluk çekeceğini sanmıyorum çünkü oyunu kendin oynamıyorusun sadece açıp iki tane oka basıp yapay zekaya oynatıyorsun. daha çok 2. dünya savaşı timeline tadında bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Hellblade alınır mı ? Pek kısaymış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ona göre de fiyatı var. Mini-AAA gibi bir konsept çıkıyor yeni yeni, bu da onlardan biri. Biraz gameplay bakıp, böyle derin atmosferli hikayeli oyunlar hoşunuza gidiyorsa kesinlikle alın Hellblade'i. Kulaklıkla ve tek seferde komple bitrirmeli oynanmasını tavsiye ederim. Olmadı refund zaten, refund hakkı geçmeden en az çeyreği oynanır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Sunless Sea'nin ne kadar sakin ve kendine has bir oyun olduğunu unutmuşum. Saatlerce sakin sakin oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Fallout 4 'ten sonra GTA 5 ne ilaç gibi geldi ya. 7 saat oynamışım 77 daha oynarım. Resmen eziyet çektim fallout 4 oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Promenader said: noddle said: hearts of iron 4 var listemde, çok ilgimi çekiyor ama öncekileri hiç oynamadım zorluk çeker miyim? İlk defa başlayacak olana tavsiye eder misiniz? hoi4ü oynarken zorluk çekeceğini sanmıyorum çünkü oyunu kendin oynamıyorusun sadece açıp iki tane oka basıp yapay zekaya oynatıyorsun. daha çok 2. dünya savaşı timeline tadında bir oyun. eğer almanya olursan evet. eğer çin olursan japonlar o okları makatına duhul ettiriyor cunku. minor ülkeler ve modlarla epey eğlenceli hoi4. road 56 kaiserreich felanla apayrı bir oyun oluyor. Herhalde modlu oynanması en zervkli paradozx oynu. bence en iyi combat sistemine sahip oyun açık ara. Her ne kadar Eu4 en sevdiğim paradox oynu olsada ordu kovalamaca tiksinti veriyor. Ha gerçekten o dönem öyleymiş felan ama yane arap yarım adasını 4 tur döndüm yemenle oynarken bir otduyu yakalıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 en güzel combat ck2de bence adamlar hayatlarının işini yapmış orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Bu arada birkaç ay içinde stellaris'e çok büyük bir update geliyor. Yönetim, uzay/yer savaşları, kolonizasyon vs. her şeyi değiştiriyorlar. Oynayıp beğenmeyenler varsa takip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ckII de beni indir kaldır indir kaldır orduları toplar dagıt topla dagıt yoruyor abi CKII hiç savas olmasa daha güzel oyun hele bide iyi oynayan bir adam olucak anlata anlata oynucak tam lets play izlemelik oyun o onu öptü bu bunu kesti bildiğin frp gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Dead Cells Dark Souls 3 Quantum Break Şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 quantum break i humble monthly erken ödeme ilede veriyordu sanırım. 3 oyun veriyor + 6 da sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 BonePART said: ckII de beni indir kaldır indir kaldır orduları toplar dagıt topla dagıt yoruyor abi CKII hiç savas olmasa daha güzel oyun hele bide iyi oynayan bir adam olucak anlata anlata oynucak tam lets play izlemelik oyun o onu öptü bu bunu kesti bildiğin frp gibi oyun indir kaldır için en son şurda burda toplanın tuşu eklemişlerdi son peçle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Ben daha girişmedim, bi long dark aldım o kadar. Hafta sonu istek listesinden 3 4 tane alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 lan... alışveriş listesine 7-8 oyun eklemiştim sonra eleyerek 3-4'ünü alırım diye. hepsi gitmiş... kıçıkırık hepsiburada tutuyor lan sepeti, koskoca steam niye tutmuyor anasını satiim. neleri eklemiştim allah bilir... bi dead cells vardı, onu bi buraya yaziim de unutmiim onu alcam. gerisini hatırlamıom, yine 800'lük wishlist'e dönücez amünyum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 2 ayrı tarayıcı , bilgisayardan mı açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 iki farkli pc'den acinca almiyor. hatta mobil'dekini de almiyor sanirim. account-bound olmamasi baya sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Ammo'nun övmesi sonucu They Are Billions'ı da listeye dahil ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 toggie said: iki farkli pc'den acinca almiyor. hatta mobil'dekini de almiyor sanirim. account-bound olmamasi baya sacma. yok aynı bilgisayardan. arada restart yedi bilgisayar ama yani öyle de tutmayacaksa yürüsün gitsin steam.... belki oyunları eklerken vpn açıktı o etkilemiş olabilir de, account info olarak tutmaması hakkaten saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ps plus bu ay deus ex'in son oyununu veriyor. Steamde seri indirimde. Alip hepsini oynamama gerek var mi son oyun icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 human revolutions oynaman lazım, diğerlerine gerek yok ama ilk deus exi hiç oynamadıysan amelesin zaten http://i39.tinypic.com/f4i4qw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Tekken 7 ile açılışı yaptım sonunda. Planet Coaster ile devam edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Darkest Dungeon Salt and Sanctuary Planet Coaster ETS 2 DLCs Rimworld Oxygen Not Included Sacred Gold Divine Divinity Baldur's Gate Enhanced Edition Sheltered Sarellite Reign Tyranny Divinity Orginal Sin benden bu kadar artık.. alıyorum alıyorum kenarda duruyor oynamıyorum. şu baldur's gate'i kaç kere aldım iade ettim. artık ne satın almak var ne de iade etmek.. bu son para verişim steam'e bir daha para vermicem. (verecek.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Guzel oyunlar darkestin dlc lerinide al.crimson ilk zamanlar absurt bi zorlugu vardi simdi patchlerle baya bi dengeye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar