Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Halloween / Autumn / Winter Sale 2017

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

noddle said:

hearts of iron 4 var listemde, çok ilgimi çekiyor ama öncekileri hiç oynamadım zorluk çeker miyim? İlk defa başlayacak olana tavsiye eder misiniz?

hoi4ü oynarken zorluk çekeceğini sanmıyorum çünkü oyunu kendin oynamıyorusun sadece açıp iki tane oka basıp yapay zekaya oynatıyorsun. daha çok 2. dünya savaşı timeline tadında bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ona göre de fiyatı var. Mini-AAA gibi bir konsept çıkıyor yeni yeni, bu da onlardan biri. Biraz gameplay bakıp, böyle derin atmosferli hikayeli oyunlar hoşunuza gidiyorsa kesinlikle alın Hellblade'i. Kulaklıkla ve tek seferde komple bitrirmeli oynanmasını tavsiye ederim.

Olmadı refund zaten, refund hakkı geçmeden en az çeyreği oynanır :p
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

noddle said:

hearts of iron 4 var listemde, çok ilgimi çekiyor ama öncekileri hiç oynamadım zorluk çeker miyim? İlk defa başlayacak olana tavsiye eder misiniz?

hoi4ü oynarken zorluk çekeceğini sanmıyorum çünkü oyunu kendin oynamıyorusun sadece açıp iki tane oka basıp yapay zekaya oynatıyorsun. daha çok 2. dünya savaşı timeline tadında bir oyun.

eğer almanya olursan evet. eğer çin olursan japonlar o okları makatına duhul ettiriyor cunku. minor ülkeler ve modlarla epey eğlenceli hoi4. road 56 kaiserreich felanla apayrı bir oyun oluyor. Herhalde modlu oynanması en zervkli paradozx oynu.
bence en iyi combat sistemine sahip oyun açık ara. Her ne kadar Eu4 en sevdiğim paradox oynu olsada ordu kovalamaca tiksinti veriyor. Ha gerçekten o dönem öyleymiş felan ama yane arap yarım adasını 4 tur döndüm yemenle oynarken bir otduyu yakalıcam diye.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

ckII de beni indir kaldır indir kaldır orduları toplar dagıt topla dagıt yoruyor abi
CKII hiç savas olmasa daha güzel oyun hele bide iyi oynayan bir adam olucak anlata anlata oynucak tam lets play izlemelik oyun
o onu öptü bu bunu kesti bildiğin frp gibi oyun

indir kaldır için en son şurda burda toplanın tuşu eklemişlerdi son peçle
Sosyal ağlarda paylaş

lan... alışveriş listesine 7-8 oyun eklemiştim sonra eleyerek 3-4'ünü alırım diye. hepsi gitmiş... kıçıkırık hepsiburada tutuyor lan sepeti, koskoca steam niye tutmuyor anasını satiim. neleri eklemiştim allah bilir...

bi dead cells vardı, onu bi buraya yaziim de unutmiim onu alcam. gerisini hatırlamıom, yine 800'lük wishlist'e dönücez amünyum.....
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

iki farkli pc'den acinca almiyor. hatta mobil'dekini de almiyor sanirim. account-bound olmamasi baya sacma.

yok aynı bilgisayardan. arada restart yedi bilgisayar ama yani öyle de tutmayacaksa yürüsün gitsin steam....
belki oyunları eklerken vpn açıktı o etkilemiş olabilir de, account info olarak tutmaması hakkaten saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Darkest Dungeon
Salt and Sanctuary
Planet Coaster
ETS 2 DLCs
Rimworld
Oxygen Not Included
Sacred Gold
Divine Divinity
Baldur's Gate Enhanced Edition
Sheltered
Sarellite Reign
Tyranny
Divinity Orginal Sin

benden bu kadar artık.. alıyorum alıyorum kenarda duruyor oynamıyorum. şu baldur's gate'i kaç kere aldım iade ettim. artık ne satın almak var ne de iade etmek.. bu son para verişim steam'e bir daha para vermicem. (verecek.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...