totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 AC:Black Flag Mad Max Dawn of Discovery Gold Hatred Postal Redux alıp kapattım indirimleri son gün. aslında hiçbir şey almayacaktım ama yine de boş geçmeyeyim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ben de boş geçecektim de tomb raider'ın yenisini alcam galiba. sonunda %66 yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ben onu, rimworld'u ve planet coaster'ı kış indirimine bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Ben stellaris, broforce ve total warhammer dlclerini aldım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 rimworld ve factorio hiç indirim yemiyor maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 rimworld beta'ya gecti. en gec onumuzdeki sene bu vakitte cikar. gorecegi tek sey bindirim. 75 lira falan olur release fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 rimworld'e son şansı veriyorum zaten indirime girmezse kış indirimlerinde direk alıcam. factorio gibi 31-tl olsa bu zamana kadar hemen alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 evet kış indirimde bende alacağım indirim görsede görmesede :D son şans. Zaten sonra yaza kadar doğru düzgün indirim göremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Dirt 4 Tomb Raider Witcher III Planet Coaster çok bile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Bu early accesslerde tek kafama takılan mevzu şu abi. PUBG release olduğunda şu anki kadar popüler olacakmı. Bazı oyunlarda ben resmen release bekliyorum biraz early oynadım. Orneğin Subnautica bi daha başlamıyorum releaseden sonra oynarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 pubg olacak muhtemelen çünkü 1.0 yaması baya iyi olacak ve core şeyleri değiştirecek. ben kendi adıma sağlam bi dönüş yapmak için 1.0'ı bekliyorum. bi de release işini çok uzatmadılar. ocak başında falan olacaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 oto aim mi geliyor 1.0 ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 yok, seni ilgilendiren bişey değil boşver :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Overwatch'ın esport ödülünü alması süper abzürt ya, oyun mu kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 tüh beğenmedi bright gene. baggio ile toggie yi de al subay gazinosunda tartışırsınız fasdasd 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 21 aralıkta winter sale başlıyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 oh hem de günler uzamaya başlıyor, aylav 21 aralık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 yaşasın kenarda çürüteceğimiz bir yığın yeni oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Kalmadı alcak bir şey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 iyi alistik bole arka arkaya indirim neyin, full fiyatli bisi alamiyoruz artik :p bundan sonraki tee nisanda galiba gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Nisana kadar stok yapmamız lazım, aç kalırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Alacak bişi kalmadı şu sıralar yahu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 nier, rimworld felan var bakalım :D nier in fiyat öküz gibi olduğundan indirimde yetmiyor gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 3500 games hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar