sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben Zıpkın'ı çok seviyorum Arnavutköy'de. Ama İstanbul'lu değilim asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 DoruK said: senko said: daha ne kadar pahalı olcaktı abı :)abi ister istemez burayla karsilastiriyorum (dallas) her gittigimiz yeri. dallas da oyle pahali bi sehir degil mesela bi nyc sf la gibi yerlere kiyasla. istanbul hep pahali diyorlar bir de bu mekan istanbul'un en iyilerinden biri olarak gosteriliyor burada ortalama bir restaurantta birer kadeh sarapla yemek yesen, kisi basi 40-50 dolara cikarsan bayagi sanslisin, %20 bahsis haric. onun bir ust seviyesi kisi basi 70-100 dolar. onun da bir ust seviyesi kisi basi 400-500 dolara kadar cikiyor. rana'da 700 kusur lira odemisiz iste bahsis haric. 4 kisi, acayip ucuz bile bence. ki bayagi yedik ictik. tr deki 700 liralık hesabı 700$ olarak bak ona göre karşılaştır daha sağlıklı fikrin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Abi sıradan bi barda 5 kişi maç izledik, sıradan yemek sıradan bira, ortaya sıradan patates vs. 600küsür ödedik. Hatta yeri söyeyim barbaros bulvarında inerken sagda kalıyo, maç izlenen bi yer , başka yok zaten galiba orda. 700 hakikaten ucuzmuş. Lan espiri olsun diye dedigim CRT televizyonlu meyhane bile daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Aynen izmir kordonda raki balik yaptigimiz yerde bile 600 lira odemistik. Balikci hasan usta sanirim. Gerci 200 lira civari indirim yapmislardi bir de komi pederin ustune salatayi boca ettigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 zaten rakının şişesi 100 küsür tek başına... soğuk mezeler 15 filan en kötü yerde, balıklı mezeler 25-30, ara sıcaklar 35'ten başlıyor. bunlarla bile 400 etti şimdiden :) kadıköydeki tırt benusen de bile 2 kişi 240 filan verdik ki rakı ve şarabı bardak aldık. şişe değil. baya pahalı keyif yapmak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 beşiktaşta karadeniz döner var. restaurant değil. döneri efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 döner için şurası nefis istanbul için http://www.bayramogludoner.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Ben Ataşehir de tatar salim var orayı baya beğeniyorum dönerci olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 BiTcH_oFBaT said: yazıldı mı bilmiyorum, Suadiye'de biraz tuzludur ama ortam da hizmet de yemekler de 10 numerodur: Eski adıyla: Rotisserie Noir, yeni haliyle: Brasserie Noir eski yerini daha çok seviyordum. millet çok gitmez oraya ama iyi steakçilerden severim. tatar salim rıhtıma da açıyordu. ataşehir'e gitmeye üşeniyor insan döner yemeye. ama yolum o tarafa düşerse banko tatar'da yerim yemeği. bu arada halin ordaki dedecan'da güzeldir. terbiyeli yürek yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ne guzel konu olmus bu yaw. google maps e ekledim hepsini tek tek, bir sonraki istanbul ziyaretinde denk geldikce gitmeye calisicam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Tuzla balikcisi var ama tuzlada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 helvetia var asmalida istanbula her gittigimde ugrarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Beşiktaş'taki Karadeniz dönercisi tatar'dan da Bayramoğlu'ndan da güzel bence. Samsun'da yediğim dönere çok yakın. Samsun'da da döner çok iyidir. Tatar Salim'e bayılamadım ya. Evet güzel ama Kasap Osman daha güzel geliyordu. Son zamanlarda bozdu diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 kahvaltıya iki 3 yer var benim beğendiğim rumeli hisarüstüdünde kale kahvaltı var ama haftasonu yer bulmak sıkıntı ikinci binasına giderseniz daha iyi moda terasa gidebilirsiniz açık büfe felan bide ben gene kadıköyde çay tarlasını seviyorum kazım koyuncunun kardeşi işletiyo karadeniz mutfağı ilk defa istanbula gelecek adam boğaza götürülür bence bütçe varsa bide adam yerli mi yabancı mı öenmli soru türkse boğazda big chefs var mesela gidilebilir ama yabancıysa mesela kebaba meyhaneye girmek lazım meyhaneyse ben cumhuriyeti seviyorum istiklalde ama karaköyde karaköy restoranda olabilir kebapcı cok entresan bi denklem açık sölemek gerekirse iyi kebapcı deyince tıkanıyorum ben fatihte sur ocakbası var dunyanın en kötü servisi ama en iyi yemekleri felan var aklıma gelenler bunlar açık solemek gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 oha tarihe bakmadan tldr yazmışım neyse bulunsun biri sorarsa linkleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Dragonfire said: manzara diyorsan da kız kulesinden yer ayırtın, orada akşam yemeği yiyin. Kızkulesi'nde insan ütmek ve klişe evlenme tekliflerine sahne olmak dışında hiçbir şey kalmamış, ara sokak meyhanesinde bile daha kaliteli hizmet alırsın. Manzara için de daha iyi yerler bile var, denizin ortasında olmak illa en güzel manzara demek değil sonuçta. Benim oyum Lacivert veya Feriye olur anlatılan konsepte göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 BiTcH_oFBaT said: zaten rakının şişesi 100 küsür tek başına... soğuk mezeler 15 filan en kötü yerde, balıklı mezeler 25-30, ara sıcaklar 35'ten başlıyor. bunlarla bile 400 etti şimdiden :) kadıköydeki tırt benusen de bile 2 kişi 240 filan verdik ki rakı ve şarabı bardak aldık. şişe değil. baya pahalı keyif yapmak artık. keyfi evde yapacaksınız abi artık.. şu etil alkole çamaşır suyu katılmadan hemen 2-3 şişe alacak kendi rakınızı yapacaksınız. gidip güzel manavdan sebzeleri alıp kendi mezelerinizi hazırlayacaksınız misss spotify yüklü bir cep telefonu ile birlikte servis edeceksiniz. hem emek harcadığın için daha çok zevk alacaksın, hem de ayak üstü seni silkmeye çalışan istanbul esnafından kaçmaya çalışmayacaksın. AKP gidene kadar, vergiler bir şekil normalleşene kadar öyle dışarısı falan lüks artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 şu saatten sonra kanada başbakanı gelse değişmez alkol fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 3 sn lik isi var o fiyatlarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 kanalistanbul diye proje için 20 milyar dolar borçlanırsan evet içki fiyatları düşmez.. ama adam gibi tarımda kalkınma projelerine, sanayide arge yatırımlarına harcasan o 20 milyar doları çok rahat düşürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Abi sıkıntı mekan kalitesi esas. Yoksa adam başı 200tl çok da bişey değil arada bir yaptıgın meyhane aktivitesi için. Ama istanbulda mekanlar ne lezzet ne ambiyans sunuyor. Zaten içmeye haftasonu gideceğin için her yer kalabalık. gürültü, servis kaltesi haliyle düşüyor. Müşteri çok olunca mekanlar direkman kimi daha fazla yolabilirim psikolojisine giriyor. Gerçekten de ev en iyisi. Biz 5 çift ağırladık bizde bi keresinde, öğlenden hanımla beraber 7 8 çeşit meze hazırladık ki bazılarını hazır aldık hepsine kasmadık, bi de balık alıp yaptık çok kastırmayan şekilde, dışarı çıksak hanımla benim ödeyeceğim hesaba 12 kişi mi ne yedirdik içirdik bi de çok daha eglenceli oldu + evin komforu. Misafirlerden evine dönmeye üşenenler de kaldılar hatta. Dışarı çıkmak enayilik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Abi iyi hoşda dışarı çıkmanın tek sebebi evde meze hazırlanamaması değil zaten. 1. Hazır gelip yiyorsun uraşmıyorsun. 2. Kimse sorumluluk suçluluk hissedtmiyor herkez parasınıv eriyor. 3. Değişik normalde yemediğin şeyler yiyorsun. 4. Değişik bir ambiyans ortam insan görüyorsun. 5. 3 Kuruş eğlenicem diye 1 gün bulaşıkla uraşmıyorsun. Benki en evcimen adamım bazen dışarıda yemek mantıklı olabiliyor uraşmamak adına. Adam ayrıca misafirim var dışarda restoran derken eve çağırcan eve demek nasıl bi kafa abi. Japon müşterin var gel bizim hanım sarm ayaptı yoğurtta var diyip eve mi götürcen zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Arada sırada gitmek lazım tabi Ama bu bizdeki kafalarına göre random hesap çıkartmaları olayından nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 o japon sana samuray kilici gondertir akabinde, sarmali anne sofrasinda agirlarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 haftada 3 4 kere müşteri getirip anneye sarma sardırırsan evlatlıktan red olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar