Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Bursa otobüs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bayağıdır budo ya da ido kullandığım için otobüs firmaları konusunda bilgilerim güncel değil.

İdo sağolsun Beşiktaş iskelesinde Bursa seferlerini kaldırmış, İdo Kadıköy'e ya da Budo Eminönüne cuma akşamı bavulla gitmek ölüm.

Bukkake ile aram olmadığından Metro'yu es geçerek aklıma gelen üç şıkka baktım; Nilüfer, Kamil Koç ve Pamukkale. Ekşisözlükte hepsi ağlama duvarına dönmüş ama aradan en mantıklı Pamukkale gibi duruyor.

Yakın zamanda Bursa - İstanul otobüs ile gidip gelen olduysa bir yol yordam göstersin pls.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Beşiktaştayım ve bavul var, Alibeyköyden binerim herhalde.

Firma önerisi istiyorum aslında

besiktastaysan kadikoy rihtim'daki pamukkale veya kamil koctan gecmek daha rahat oluyor.

zaten yeni yoldan bayagi hizli, ikisi de guzel. kamilkocun bekleme mekani daha ciks.
Mesaj tarihi:
kamil nilüfer falan aynı yakın birbirine. Bilet aldığın sefere dikkat et sadece bazen tekli koltuk olmuyor cunku.
Gidecegin yere gore de metroya atlayıp yenikapı-mudanya da yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Lopeth said:

istanbul ankara arasına ne önerirsiniz ?

5 yıl oldu otobüse bineli, eskiden ulusoy felan vardı iyi

hızlı tren

pendikte değil mi o?

beylikdüzünden oraya 5 saat zaten
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Bavul olmasa kadıköye geçip oradan İdo'ya binerdim de bavul var. Bu da bayağı bir kısıtlıyor beni.
Abi beşiktaş'tan alibeyköy'e geçmek yerine bi vapurla kadıköy daha kolay değil mi?

Onun dışında pamukkale iyi gibi.
Mesaj tarihi:
Sık sık otobüsü kullanıyorum.Sözlük zaten ne kadar rahatsizligi olan biberondan kesilme tip varsa içinde barındırdiyor. Çok dikkate alma.Yolda müzik vs derken aslinda dinleniyorsun. Rahat hat olmasina ve yol bilgilerine dikkat et.Onun disinda gidiste farkli donuste farkli firmayi tercih edip degerlendirebilirsin :)
Mesaj tarihi:
Nilüfer'e devlet el koyduktan sonra baya kötü hale gelmişti. Şuan nasıldır bilmiyorum Kamil Koç ile Pamukkale standartta idi. Metrodan daima uzak dur en son seçenek kalsın. Daha memnun olan tanıdığım olmadı.
Mesaj tarihi:
Pegasus seferlerine de bak bence, makul saatler gidiş-dönüş 250 lira buluyorsun Sabiha Gökçen. Hatta erken-geç yaparsan otobüs bileti fiyatına bile oluyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pamukkale ile gittim, gidişim gece yolculuğu oldu ve inanılmaz keyifliydi. Sessiz, sakin bir şekilde gittik. 3. köprü sonrası yollarda bir ara neredeyim lan ben diye etrafa bakınırken buldum kendimi.

Körfez köprüsü işin tadını bozmuş, eskiden özellikle geç saatlerde vapurla geçmek daha güzel oluyordu.

Otobüsle Bursaya gidip gelmelerim 2001'e dayanır. O zamanlar lisede Harem'den biner 3 saatte Bursa'da olurduk.

Sonra Avrupa tarafındayken bir ara Kavacık'a götürmeye başladılar, yine 3 saat sürüyordu yol.

Olay Alibeyköye kaydı, yine 3 saat yol.

Şimdi Esenler'den bindim, köprü komboları falan yine 3 saat sürdü.

Nereden binersem bineyim 3 saate fikslenmiş bu yol :)

(Pamukkale otobüslerinde baya geniş bir müzik arşivi var, bir de dosyalar çalışsaydı çok güzel olacaktı :) )
  • Yeni Oluştur...