Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Bursa otobüs

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bayağıdır budo ya da ido kullandığım için otobüs firmaları konusunda bilgilerim güncel değil.

İdo sağolsun Beşiktaş iskelesinde Bursa seferlerini kaldırmış, İdo Kadıköy'e ya da Budo Eminönüne cuma akşamı bavulla gitmek ölüm.

Bukkake ile aram olmadığından Metro'yu es geçerek aklıma gelen üç şıkka baktım; Nilüfer, Kamil Koç ve Pamukkale. Ekşisözlükte hepsi ağlama duvarına dönmüş ama aradan en mantıklı Pamukkale gibi duruyor.

Yakın zamanda Bursa - İstanul otobüs ile gidip gelen olduysa bir yol yordam göstersin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Sık sık otobüsü kullanıyorum.Sözlük zaten ne kadar rahatsizligi olan biberondan kesilme tip varsa içinde barındırdiyor. Çok dikkate alma.Yolda müzik vs derken aslinda dinleniyorsun. Rahat hat olmasina ve yol bilgilerine dikkat et.Onun disinda gidiste farkli donuste farkli firmayi tercih edip degerlendirebilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Pamukkale ile gittim, gidişim gece yolculuğu oldu ve inanılmaz keyifliydi. Sessiz, sakin bir şekilde gittik. 3. köprü sonrası yollarda bir ara neredeyim lan ben diye etrafa bakınırken buldum kendimi.

Körfez köprüsü işin tadını bozmuş, eskiden özellikle geç saatlerde vapurla geçmek daha güzel oluyordu.

Otobüsle Bursaya gidip gelmelerim 2001'e dayanır. O zamanlar lisede Harem'den biner 3 saatte Bursa'da olurduk.

Sonra Avrupa tarafındayken bir ara Kavacık'a götürmeye başladılar, yine 3 saat sürüyordu yol.

Olay Alibeyköye kaydı, yine 3 saat yol.

Şimdi Esenler'den bindim, köprü komboları falan yine 3 saat sürdü.

Nereden binersem bineyim 3 saate fikslenmiş bu yol :)

(Pamukkale otobüslerinde baya geniş bir müzik arşivi var, bir de dosyalar çalışsaydı çok güzel olacaktı :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...