Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Bayağıdır budo ya da ido kullandığım için otobüs firmaları konusunda bilgilerim güncel değil. İdo sağolsun Beşiktaş iskelesinde Bursa seferlerini kaldırmış, İdo Kadıköy'e ya da Budo Eminönüne cuma akşamı bavulla gitmek ölüm. Bukkake ile aram olmadığından Metro'yu es geçerek aklıma gelen üç şıkka baktım; Nilüfer, Kamil Koç ve Pamukkale. Ekşisözlükte hepsi ağlama duvarına dönmüş ama aradan en mantıklı Pamukkale gibi duruyor. Yakın zamanda Bursa - İstanul otobüs ile gidip gelen olduysa bir yol yordam göstersin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Dudullu bursa otogar 1.5,saat. Bandırma tarafında bir yere gitmeyeceksen otobüs mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Beşiktaştayım ve bavul var, Alibeyköyden binerim herhalde. Firma önerisi istiyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 pek bir farkları yok birini seç puan biriktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 metro turizm otobus gorunce yazayim dedim zaten belirtmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 istanbul ankara arasına ne önerirsiniz ? 5 yıl oldu otobüse bineli, eskiden ulusoy felan vardı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 bi bilgim yok ama pamukkale hakkinda mukemmel twitler okuyorum, desteklenmesi gereken sirket saatleri vs uyuyorsa parasina bakmayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Aket-Atum said: Beşiktaştayım ve bavul var, Alibeyköyden binerim herhalde. Firma önerisi istiyorum aslında besiktastaysan kadikoy rihtim'daki pamukkale veya kamil koctan gecmek daha rahat oluyor. zaten yeni yoldan bayagi hizli, ikisi de guzel. kamilkocun bekleme mekani daha ciks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yenikapıdan binsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 kamil koç, pamukkale, nilufer sırasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 kamil nilüfer falan aynı yakın birbirine. Bilet aldığın sefere dikkat et sadece bazen tekli koltuk olmuyor cunku. Gidecegin yere gore de metroya atlayıp yenikapı-mudanya da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Bavul olmasa kadıköye geçip oradan İdo'ya binerdim de bavul var. Bu da bayağı bir kısıtlıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Lopeth said: istanbul ankara arasına ne önerirsiniz ? 5 yıl oldu otobüse bineli, eskiden ulusoy felan vardı iyi hızlı tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Ben de bu hafta ankara'ya gideceğim, tren diyorum ama pendik gözümde büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 nilufer kamil pamuk 3 u aynı, sorun varsa munferıttır. pamukun benım twıtter postumdan bulup arayıp "memnunmusunuz" demişliği var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Lopeth said: istanbul ankara arasına ne önerirsiniz ? 5 yıl oldu otobüse bineli, eskiden ulusoy felan vardı iyi vivalines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Masticore said: Lopeth said: istanbul ankara arasına ne önerirsiniz ? 5 yıl oldu otobüse bineli, eskiden ulusoy felan vardı iyi hızlı tren pendikte değil mi o? beylikdüzünden oraya 5 saat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Aket-Atum said: Bavul olmasa kadıköye geçip oradan İdo'ya binerdim de bavul var. Bu da bayağı bir kısıtlıyor beni.Abi beşiktaş'tan alibeyköy'e geçmek yerine bi vapurla kadıköy daha kolay değil mi? Onun dışında pamukkale iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Beşiktaş'tan Alibeyköy'e servis götürüyor :) Bavulla vapur ve akabinde yürümek işkence olacak biliyorum, ondan minimum efora yönleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Sık sık otobüsü kullanıyorum.Sözlük zaten ne kadar rahatsizligi olan biberondan kesilme tip varsa içinde barındırdiyor. Çok dikkate alma.Yolda müzik vs derken aslinda dinleniyorsun. Rahat hat olmasina ve yol bilgilerine dikkat et.Onun disinda gidiste farkli donuste farkli firmayi tercih edip degerlendirebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Nilüfer'e devlet el koyduktan sonra baya kötü hale gelmişti. Şuan nasıldır bilmiyorum Kamil Koç ile Pamukkale standartta idi. Metrodan daima uzak dur en son seçenek kalsın. Daha memnun olan tanıdığım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Pegasus seferlerine de bak bence, makul saatler gidiş-dönüş 250 lira buluyorsun Sabiha Gökçen. Hatta erken-geç yaparsan otobüs bileti fiyatına bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Pamukkale ile gittim, gidişim gece yolculuğu oldu ve inanılmaz keyifliydi. Sessiz, sakin bir şekilde gittik. 3. köprü sonrası yollarda bir ara neredeyim lan ben diye etrafa bakınırken buldum kendimi. Körfez köprüsü işin tadını bozmuş, eskiden özellikle geç saatlerde vapurla geçmek daha güzel oluyordu. Otobüsle Bursaya gidip gelmelerim 2001'e dayanır. O zamanlar lisede Harem'den biner 3 saatte Bursa'da olurduk. Sonra Avrupa tarafındayken bir ara Kavacık'a götürmeye başladılar, yine 3 saat sürüyordu yol. Olay Alibeyköye kaydı, yine 3 saat yol. Şimdi Esenler'den bindim, köprü komboları falan yine 3 saat sürdü. Nereden binersem bineyim 3 saate fikslenmiş bu yol :) (Pamukkale otobüslerinde baya geniş bir müzik arşivi var, bir de dosyalar çalışsaydı çok güzel olacaktı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar