Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 omersem said: Bana bir ss atabilirmisin GS deki bloguma koyayım. Tskler Altında turuncu çember olanlar epic, mor olanlar legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Ben bunu pas geçecem. Kutular sadece kozmetik diye başlayıp birkaç senede olayı buraya kadar getirdiler. Bu yoldan giden oyunların gittikçe kötüleşeceği belli. Ellemeyip geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 quixef said: Peki grindla geliniyor mu yine onların seviyeye Geliyosun ya. Zaten oyunda skill sistemi yanında bi de lvl sistemi var. Lvl atladıkça skillerin max capleri yükseliyor. https://cdn2.twinfinite.net/wp-content/uploads/2017/09/NBA-2K18-MyPlayer.jpg Şu beyaz hard cape ulaşmak için zaten illa oynayıp gelişmen lazım. Para basıp(para basanlar da legendary editionlar) zaten max 85 mi ne olabildi. edit: bi de 85 olup da çöp olanlar var. Wow'da karakteri Çinliye kastırmaık gibi bi şey. Haybeye hypela yerin dibine soktu insanlar oyunu lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yp7ccFePuAU http://fearlessrevolution.com/viewtopic.php?f=4&t=5132 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Vay Klapacius style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 zipzip said: quixef said: Peki grindla geliniyor mu yine onların seviyeye Geliyosun ya. Zaten oyunda skill sistemi yanında bi de lvl sistemi var. Lvl atladıkça skillerin max capleri yükseliyor. https://cdn2.twinfinite.net/wp-content/uploads/2017/09/NBA-2K18-MyPlayer.jpg Şu beyaz hard cape ulaşmak için zaten illa oynayıp gelişmen lazım. Para basıp(para basanlar da legendary editionlar) zaten max 85 mi ne olabildi. edit: bi de 85 olup da çöp olanlar var. Wow'da karakteri Çinliye kastırmaık gibi bi şey. Haybeye hypela yerin dibine soktu insanlar oyunu lel. aman iyi oldu bu saçmalıklar artmasın(artacaktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Don’t spend a cent in Middle-earth: Shadow of War’s marketplace We have a better way to farm orcs https://www.polygon.com/2017/10/16/16483072/middle-earth-shadow-of-war-loot-boxes-farming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ahaha https://clips.twitch.tv/CrepuscularOutstandingGorillaAsianGlow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Midoru örtonun Japonca seslendirmesi mi varmış? Hay lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 sauron sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Xenus said: siyah beyazlık bi durum yok zaten. wb çalışanı falan olup, satışlardan cebine pay girmiyorsa savunulucak bişi değil lootbox. aaa fiyatına sattığın single-player oyuna loot box koymak, loot box üzerinden dizayn etmek baya açgözlülük. Single player oyunu P2W mi yapmışlar? Kayserinin neresindenmiş bu yiğitler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 şu oyun hep göz kırpıyordu bana ya, hep elim gitti gitti geldi sitsen almam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 180 liraya sattığın single player oyuna bir de lootbox dayatmak ya LUL ki daha DLC'leri var bunun. ilk oyunu da 6 saat oynamışım sadece zaten. ben almayayım no ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 nuri alço rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 10 dolara düşünce alınır ps4'e işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 fiyati cabuk kiriliyo bunun, ben de ilk oyunu 10 liraya mi ne almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 İlk oyun sürpriz attı. Direkt AA bu. Bir dahaki yaza falan bile zor düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 https://i.redd.it/k6vw8kw607tz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Searching for arrows'u gameplay'den nasil ayirmislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Başıma bir şey gelmeyecekse zamundaladım. Lootboxsuz takılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fitgirl çektim bende, amma uzatmışlar kale savunma muhabbetini, oynun sonunu görcez diye kaç kere oynıcaz aynı şeyi tekrar tekrar mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 20 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 oyunu bitirmeye kasmayın beyler sonu bok gibi uğraştığınıza değmez, youtube dan açın izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ya ben ultra texture kullaniyorum 4k texture pack dlc'i ile birlikte ama high ile ultra arasinda bi fark goremiyorum ultra texturelar ile birlikle 8 gb gpu ram kullaniyor oyun native cozunurluk de 4k kullaniyorum ultradan high'a gecince 5 gb'lik bi dusus var vram kullaniminda ama gozle gorulur fark yok bende mi sorun anlamadim var mi baska ultra kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ayrica ilk oyunun tipatip aynisi, animasyonlara, muziklere kadar act 2 nin basindayim, sonra mi aksiyona giricez? yeni bisey goremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar