Overpriced.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Middle Earth: Shadow of War
65 gb iniyor şu an, yükleyince 97gb yer kaplıyormuş ımyeh ımyeh
bu ne abi ya. orjinal oyun oynamaya hasret kaldım anasını satayım.
shadow of assassins creed?
keske kumail baska oyuna gelseydi. burada hem iyi kullanamamislar hem de bu tarz oyun pek oynamiyorum.
kumail denmiş.
https://go.twitch.tv/cohhcarnage
çogiyi
çogiyi
o wallclimbe ne çirkin olmuş öyle.
ilk oyun da kötüydü, bu da aynı kalitede duruyor fasdsad
gel rocket atalım
gel rocket atalım
Çağtay roket hep elimizin altında olm. Araya çeşni misali katıyoz.
Kulenin tepesinden yere atlayıp yara almayan adam değil ayaklarının üzerinde, serçe parmağının üzerinde bile dursa garipsemem.
komik gorunuyo, garipsemiyor olusun enteresan. fantastik evren sonucta, gerceklige kassinlar diyecek halimiz yok ama cok cakma gorunuyo animasyona para yetmemis sanki.
İndiğinde yerde yuvarlandığı da çömeldiği de dümdüz bacaklarının üzerinde durduğu da oluyor. Çeşit olsun istemişler.
day 1 dlc var mı :P
bi de loot box'lar için oyunun sonuna kadar normal oynanıyor ama en son kısmında deli grind var box almazsanız deniyordu.
alelacele yazılan review'lar (sonuçta hype'lı kontravörsili aaa oyun, hemen go'lamak lazım incelemeyi) bahsetmesin diye sona koymuşlardır kesin.
bi de loot box'lar için oyunun sonuna kadar normal oynanıyor ama en son kısmında deli grind var box almazsanız deniyordu.
alelacele yazılan review'lar (sonuçta hype'lı kontravörsili aaa oyun, hemen go'lamak lazım incelemeyi) bahsetmesin diye sona koymuşlardır kesin.
Övmeye geldim.
Yeni sistem çok güzel olmuş. Oyunun başları acayip bayık ama kale alma görevi başladığı gibi aşırı eğlenceli oluyor oyun.
Yeni sistem çok güzel olmuş. Oyunun başları acayip bayık ama kale alma görevi başladığı gibi aşırı eğlenceli oluyor oyun.
Böyle sacma bi sistem olamaz . Oyununda bir chest lootladıgınızda chestin hangi kalitede açılmasını istediğinizi siz seçiyorsunuz.
Şimdiiiiii bomba saçmalıga gelelim.
free - bronze
100 gold oyun - silver
5 $ bildigin american doları - gold
9.99 $ bildiğin american doları - legendary
Lan oldu olacak 200 $ verene araziyide satıyoruz üstüne 500 $ daha verirsen güç yüzüünüde veriyoz deyin . ya ben bölee sanayini taa.....
bu nedir ya sona bu adamlar korsana hayır diye geçiniyo. esas korsan kim acaba ?
Şimdiiiiii bomba saçmalıga gelelim.
free - bronze
100 gold oyun - silver
5 $ bildigin american doları - gold
9.99 $ bildiğin american doları - legendary
Lan oldu olacak 200 $ verene araziyide satıyoruz üstüne 500 $ daha verirsen güç yüzüünüde veriyoz deyin . ya ben bölee sanayini taa.....
bu nedir ya sona bu adamlar korsana hayır diye geçiniyo. esas korsan kim acaba ?
artık oyunlar böyle. $1 ödediğinde bir düşman öldürme hakkı vermeye de başlarlar.
$10 ödediğinde ekrandaki tüm düşmanları öldürme hakkı...
$30 ödediğinde bir boss skipleme vs...
$10 ödediğinde ekrandaki tüm düşmanları öldürme hakkı...
$30 ödediğinde bir boss skipleme vs...
orjinali almayın mı diyonuz yani?
Böyle sacma bi sistem olamaz . Oyununda bir chest lootladıgınızda chestin hangi kalitede açılmasını istediğinizi siz seçiyorsunuz
lvl 17 falan oldu nemesis zorlukta oynuyorum, soyle bir sey gormedim?
chest de gormedim sanki?
kale alinca mi geliyor?
oyun fena degil ama en zorda bile kolay geldi
ben bu oyunun ilkini alıp 1 saat bile oynamaya dayanamamıştım. o kadar görevdi şuydu buydu çekemedim resmen.
aptallık dız boyu su oyunda, lootboxların boyle oldugunu bile bile alan da aglamasin bi zahmet, adamlara para kazandırmaya devam edin anca.
para ölen bir yapımcının ailesine mi gidiyodu öyle bişi vardı.
kesin öyledir sdf
Öne çıkan mesajlar