Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yatak gibi bir pc koltuğu lazım

Artariel

Öne çıkan mesajlar

ara sıra üstüme yorgunluk çöktüğü için yatağa geçmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla bütün odağımı dağıtıyor, motivasyon bitiyor, elimdeki işi yapasım gelmiyor. benim gibi üşengeçler için insanı mike mike pc başında tutacak konforda bir koltuk modeli arıyorum, vücudu dinlendirme bahanemi ortadan kaldırmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Sen ne iş yapiyon ki bilgisayar başından kalkasın yok ?

Para da veresin yok, al şundan veya buna benzer bir alet, direk yatağa taşın, en ucuz alternatif bu:

vardı bundan bende direk çöp göründüğü gibi değil teknolojik anlamda bi 5-l0 sene öncesinde kalmış durumda. üreten / getirten firmayı ismini hatırlayamadım da özetle söyleyeyim

mevcut gaming/pro laptopların 17" laptopların vs. ağırlığını asla kaldırmıyor plastiği aşırı kalitesiz. direk atmıştım çöpe abv verdiğim paraya yazık diye. ayar kısımlarıda fail ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

quixef said:

Al bi DX Racer geç

1600 lira diyo yanlış mı görüyorum? müdür koltukları daha ucuzdu sanki, bir de masaya iki kalem diktiririm cebime para kalır hala

Müdür yatak rahatlığında PC koltuğum olsun ama para vermeyeyim önermesinin doğrulanabildiği bir dünya yok. Para varsa yancıkta demişler
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

vardı bundan bende direk çöp göründüğü gibi değil teknolojik anlamda bi 5-l0 sene öncesinde kalmış durumda. üreten / getirten firmayı ismini hatırlayamadım da özetle söyleyeyim

mevcut gaming/pro laptopların 17" laptopların vs. ağırlığını asla kaldırmıyor plastiği aşırı kalitesiz. direk atmıştım çöpe abv verdiğim paraya yazık diye. ayar kısımlarıda fail ayrıca.

Onu örnek, nasıl bir şey olması gerektiği diye koydum.

Buna benzer daha kaliteli masalar var da , bulamadım resimlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

ara sıra üstüme yorgunluk çöktüğü için yatağa geçmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla bütün odağımı dağıtıyor, motivasyon bitiyor, elimdeki işi yapasım gelmiyor. benim gibi üşengeçler için insanı mike mike pc başında tutacak konforda bir koltuk modeli arıyorum, vücudu dinlendirme bahanemi ortadan kaldırmalı

yaslanıyosun koltukla düzelecek bisi degil
Sosyal ağlarda paylaş

ayaklarını ileriye uzatabilmen falan gerek, puf gibi bişi koyup ya da masa uzunsa masaya yanlayıp ayaklarını masaya uzatıcaksın. yastık koyup masaya uzatıyorum ben.

yada şöyle bişi alıcaksın, laptop ile çalışıyorsan.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81EtWJm9XgL._SY355_.jpg

yatarak çalışılmaz ama son imajdaki düzenek bence rahat olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...