reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 "abi onu burada degil de, $urda yiceksin" prototipi geldiyse konu kapanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Tim said: Selam, Mersin’deyim, fotograflar hazir ama kiyamadim. Kips Abi iskenderuna uğrarsan haber ver mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 cadde de snob diye bi yer acıldı. hamburgeri baya güzel. zaten menü de 3 -4 sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 DoGMeaT said: Tim said: Selam, Mersin’deyim, fotograflar hazir ama kiyamadim. Kips abi 2 saat daha gidip adana iskenderun fln gezip gerçek yemek resmi çekebilirsin inferior mersin künefesi fotosunu napak Butik hamburgercinin boyle yorumlar yapmasi epey talihsiz ya. Neyseki buralari bilen az da, linc etmiyorlar seni surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Emre333 said: turk tatlilari avik ara dunyanin en iyisi. her bilmem ne oglu goesugunu gercek baklavaci sandiginizdan oluyor bunlar. antep, hatay,urfa civarlarindan getirtilir baklava. babam antepli kardeş, sen buz parmak emerken biz havuç dilim yiyorduk..,.,. katmanlı dokulu bol meyveli avrupa tatlılarını nedense hep daha çok sevdim. baklavanın künefenin gelebileceği yer kısıtlı, en kaliteli tereyağ en kaliteli peynir en kaliteli bol fıstık, yok binlerce kez açılmış mikron inceliğinde katmerler falan tamam da basıyorsun fruktozu glikozu sıcak şerbeti, en kralında bile geride kalıyor diğer aromalar. zevk meselesi tabi paticikte bir de bunun üstünden dayak yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 herkes iskenderun diyo ben sürekli ordayım izinde bu kadar pati var mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 aynen baklava baya dandik bir tatlı aslında. Tadı kötü olmuyor kesinlikle ama fıstığı ve şekeri yan yana getirince zaten güzel birsey ortaya cikiyor. Hiçbir yaratıcılık yok. Meyveli tatlıları da ben de daha cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 goldbären said: Emre333 said: turk tatlilari avik ara dunyanin en iyisi. her bilmem ne oglu goesugunu gercek baklavaci sandiginizdan oluyor bunlar. antep, hatay,urfa civarlarindan getirtilir baklava. babam antepli kardeş, sen buz parmak emerken biz havuç dilim yiyorduk..,.,. katmanlı dokulu bol meyveli avrupa tatlılarını nedense hep daha çok sevdim. baklavanın künefenin gelebileceği yer kısıtlı, en kaliteli tereyağ en kaliteli peynir en kaliteli bol fıstık, yok binlerce kez açılmış mikron inceliğinde katmerler falan tamam da basıyorsun fruktozu glikozu sıcak şerbeti, en kralında bile geride kalıyor diğer aromalar. zevk meselesi tabi paticikte bir de bunun üstünden dayak yemeyelim. https://www.prairiefarms.com/wp-content/uploads/2017/04/WaffleSundae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tahinli , dışı çıtır içi yumuşak bir kabak tatlısını baklavaya tercih edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tahin çok güzel bişhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 DoGMeaT said: tahinli , dışı çıtır içi yumuşak bir kabak tatlısını baklavaya tercih edebilirim ustunde de ceviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Abi... Hani kabak tatlisi deseniz tamam da, kabak tatlisinin ustune tahin... gercekten buyuk zevksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 önyargılı olma. kabak tatlısı fanı değilimdir, hatta çok özeli olmadıkça sevmem bile. tahinli kabak tatlısıyla ünlü bir yere zorla götürülmüştüm, ilk çatalı alana kadar da senin dediklerini diyordum kiii, cidden efsane oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ayva tatlisi> all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 abi zaten tahin+ceviz kendi basina muhtesem bi kombo. Altinda kabak tatlisi da olunca cok guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Abi tahini brownie ye falan hatta bırak brownieyi baklavaya döküp yiyen arkadaşım var. Antalyalı olmak sanırım bunun sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tahinin kendisi guzel ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Archangel_ said: önyargılı olma. kabak tatlısı fanı değilimdir, hatta çok özeli olmadıkça sevmem bile. tahinli kabak tatlısıyla ünlü bir yere zorla götürülmüştüm, ilk çatalı alana kadar da senin dediklerini diyordum kiii, cidden efsane oluyor :D Ben cok severim abi kabak tatlisini. Sutlu olanini daha cok severim ama tahin ile kabak tatlisi birbirine yakisan seyler degil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 normalde hiç sevmem kabak tatlısını ama bu bodrumda bi kabak tatlısı yapıyorlar, güneşte uzun süre kurutulmuş kabaktan. En iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Tim said: Archangel_ said: önyargılı olma. kabak tatlısı fanı değilimdir, hatta çok özeli olmadıkça sevmem bile. tahinli kabak tatlısıyla ünlü bir yere zorla götürülmüştüm, ilk çatalı alana kadar da senin dediklerini diyordum kiii, cidden efsane oluyor :D Ben cok severim abi kabak tatlisini. Sutlu olanini daha cok severim ama tahin ile kabak tatlisi birbirine yakisan seyler degil abi. (facepalm) raki ile balik yakisan seyler degil desen daha fazla tutarli olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tahin sevmeyen zevksizdir yazsak ban atar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 tahin sevene/sevmeyene laf etmiyorumki. tahin guzel bisey. sadece kabak tatlisi ile yakismiyor diyorum. neyse boyle olmicak. iki uc foto atayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Abi tahine yakışmayan şey ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Simdi once bi tantuni nedir, neye benzer onu bi hatirlatalim https://i.imgur.com/OJ9efrt.jpg Yaninda da dayali doseli masa ve bol kopuklu ayran olcak tabi https://i.imgur.com/BoOMBga.jpg Oyle tantuni tek basina kesmiyo tabi, iskendersiz hayat gecmiyo https://i.imgur.com/rqCDk2i.jpg Ustune kunefe gommeye ne yer ne de vakit kaldi ama gecerken yeni cikmis, citir citir halka tatli gorunce affetmedim tabi. https://i.imgur.com/GHxRd0w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 pamuk yağı falan koyuyorlarmış bu tantuniye pamuk yağı ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar