Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ac patinin gece kasintisi...

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Red said:

gece yemeği değil abi bu. gece kentakiden kova yenir, pizza yenir, burger'dan triple whooper yenir, baklava yenir.

günaha giriyorsan tam giricen. geceleri insanda sağlıksız fastfood yeme isteği artıyor anasını satayım. gündüz dışarda ızgara tavuk falan yiyip gece 3'te 3 orta boy pizza yiyoruz bazen sdfs.

ne leş yerdeysem hiç biri gece gelmiyor :/
Mesaj tarihi:
kime özendiğinde bile anlaşamamışsınız çünkü herkes birbirinden özeniyor. benim aklıma da bir sürü arabada food review kanalı geliyo da bunun farklı bi yönü olacak bence
Mesaj tarihi:
pizza ve birayı bana çok keyif veriyor. Evde olucam ama. Güzel hamurlu güzel malzemeli (paraya acımazsam Dublex hamur bile olabilir :P) bir büyük boy pizza.Yanına 2 sos ve bira...

İşte hafta sonu eğlencesi
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

türk tatlıları vasıfsız hakikaten. un şeker yağ overdose nasıl karıştırdığın önemsiz. %25 fıstık koyunca da kaliteli olmuyor.

hatta ortadoğu ve asya tatlıları genel olarak böyle sanırım. çok katmanlı farklı tatlı gavûr pastaları ve tatlıları gibisi yok. adamlar bir kere çikolatanın mucidi. sen anca keçiboynuzu ye, kete ye.

turk tatlilari avik ara dunyanin en iyisi.

her bilmem ne oglu goesugunu gercek baklavaci sandiginizdan oluyor bunlar. antep, hatay,urfa civarlarindan getirtilir baklava.

dunya tatlilari diyincede adamlarin tek bildigi herhangi bir seye nutella eklemek.kepaze herifler. cikolatali yarrak tatlimizi dener misiniz?

ayrica iskender fotosu koyanlar hepiniz allahsizsiniz.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Tim said:

Selam,

Mersin’deyim, fotograflar hazir ama kiyamadim.

Kips

abi 2 saat daha gidip adana iskenderun fln gezip gerçek yemek resmi çekebilirsin

inferior mersin künefesi fotosunu napak
  • Yeni Oluştur...