smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 zipzip said: Bizim guildde Erdil Yaşaroğlu'yla Selçuk Erdem vardı. HADİ BUNDAN İYİ ANINIZ VARSA ALALIM ????? valla senin Bornova dungeon da orc dansı yaptıgını biliyorum . bundan iyi anı olmaz asdasdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bizim guildde de Cenk Torun vardı. çılgın bedişin yakışıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ayrıca sizin o guilddekiler bizim yan mahallede oturuyolar sdf her gün aynı mekanda kahve içmekten sıradan kişiler gibi gelmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sanssizsansli said: bizim guildde de Cenk Torun vardı. çılgın bedişin yakışıklısı. Benim arkadaşla aynı guilddeymişsiniz ama çocuğun adını hatırlamıyorum. Arkadaşımın anısı da böyleydi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 kim acaba merak ettim şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Adı Gökhan'dı da karakterinin ismini bilmiyorum. Ablasıyla oynuyodu Derya'ydı sanırım onun adı da. Belki çıkarırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 vannila açıkladılar blizconda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Bedava olayi dogru mu ? Hayir inanmiyorum , imkansiz Ilk versiyon wow'u koyucKlar iste. Bir suru insan keske eski wow olsa diyen kisi vardi ama bedava olayina inanasim gelmiuor. Blizzard ve bedava... Hani kendi wow server'ini bile baltalayacak blizzard boyle bir sey yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 server açıcaz demedi mi ? bedava mi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 biri bedavamı dedi... 293139 yıl önce trial olarak official serverda oynayan bi fakir olarak merakla bekliyorum dandik bilgisayarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Cinematik muazzzaaammm olmuş. Tuylerim diken diken oldu yeminle. Şimdiye kadar ki en iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bedava olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TcZyiYOzsSw :D more dots, Juju farm, alterac valley, hunter weapon, soul shard farm, paladinvs shaman, fire res gear kasma, 7 saat suren brd, lbrs instance. god damn, i am crying!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Tamamen vanilla mı olacak? Talentler, pvp, her şey? askldgsad İNANMIYORUM ÇÜNKÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 ben bile oynarim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bu vanillanın olayı ne beyler niye herkes bi hype a tutuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Blizzard Klasik serverlar açacağını duyurdu BlizzCon da 15 sene önceki halini işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 15 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 He ya öyle yazınca farkettim de 14-15 sene olmuş. Yaşlanıyoruz yaaa :( Neyse en azından benim çocuklar da benim oynadığım oyunu oynama şansına sahip olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Abav dönerim direk yine, yıllar oldu bırakalı. O değil gerçek oyunda kimse kalmaz herkes buna geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 O farmi tekrar yapacak delikanli zor cikar. Yolda 3rog corpese camp yaparsa uninstall direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Yapılır o farm ya hem de nasıl tatlı yapılır oooh mis. Battle Ground lar da olmazsa zaten nasıl güzel Outdoor PvP döner belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Hiç oynamadım şunu. Acaba bu bir işaret mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 yaş oldu 35 :D gençler yapsın farmı ek paket olarak wc2 çıkartmışlar üzerine de bunu yapmışlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar