GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 nolmuş abi youtube a, şişmanlamış sanki yine piç etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 http://www.marketing-interactive.com/youtube-unveils-new-logo-and-layout-changes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 piç oldu sanırsın hep, bir kaç ay sonra eskisini unutursun. ayrıca abonelikleri falan frame'e almışlar daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 her seferinde daha kötü yapıyolar ama alışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 guzel yanlari, fixleri de var ama yine ayni bok: bir kez daha mobil arayuzu -bu sefer daha kullanissiz halde - desktop'a dayamislar. biraz daha buyuk yaparlarsa televizyona baglar gamepadle browselarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 evet karmakarisik seyler biraz daha toparlanmis ama igrenc bi sey yapmayi basarmislar yine de. bende birkac aydir bi eski bi yeni seklinde cikiyodu da hepten degistirdiler sanirim artik. yapani bulup suratini monitore dayiyip kafasina gazeteyle vurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 yapan kadar kabul edenleri de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 abi bi de ben şu an like dislike oranını anlayamıyorum bara bakıp renkler bi acayip barın yeri de ayrı garip böyle barın sonu yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 abi video açınca tam ekran dğlde bi küçünde izlerdim, onu daha da büyütmüş oçlar, tam spastikler mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 abi net browse ederken yarım pencere kullanıyorum genelde, commentler aşağıda kalıyor şimdi öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 telefonda appte bir şey açıp başka ekrana geçince videonun susması deli ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 ^bunu youtube red adıyla premium hizmet olarak satacaklar. parasını verince susmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 her şey bir gün değişir. değişime ayak uydurmak zorundasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Claiborne said: ^bunu youtube red adıyla premium hizmet olarak satacaklar. parasını verince susmayacak Oyle zaten su an Youtube Red aynen dedigin gibi. Ekrani kapasan bile susmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 türkiyeye geldi mi? gelmedi yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 nlmus ? gerci ben aylardir yeni arayuzu kullaniyorum sanirim dark theme ile, alismis olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 commentler KOCAMAN olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Chat falanda gelecekti, Google gene sosyal medya girişimlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Yorumlarin fontunun buyumesi rahatsiz etti, youtube da yorumlari kimsenin okumadigin farkinda sanirim sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Bana göre tek güzel olan şey addon gerekmeden youtube kendisi artık "Dark" tema sunuyor. Gereksiz bembeyaz sayfadan siyaha geçmek çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 beyaz daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 koyu tema (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 eski temaya geri döne tıkladım öyle kullanıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 aslında bütün ekranıdoldurup kullanması hoşuma gitti şahsen, darısı paticik'in başına. bu mesajı ekranın üçte birinin üçte biri büyüklüğünde bir yere yazıyorum, sağlar sollar bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 minimalizm iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar