-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 ben baseleri simdilik baya yuzeye yakın kuruyorum temkinli davranıp. bladderfish olayı çok kötü olmuş daha bi tane bulamadım. h2o bayağı büyük bir sorun an itibari ile. bitirdim seatruck'ı ama daha simdilik 275 metreye dalabildiği için bi cacığa yaramıyo. diğer modüllerden sadece birinin fragmentlarını bulabildim o da aquarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 oyuna yeni başladım, geriye doğru okumadım spoiler yemeyim diye. direkt takıldım, ilk 2 günde 8 saat gömdüm bile. - field of view çok can sıkıyor. gidiyordum öyle bi yere ada çıktı lak diye. bir çözümü yada modu var mı? son ayar bile yeterli değil. - dlc ler oyuna teknik şeyler de katıyor mu? yeni mekanikler, grafik düzeltmeleri vs. yoksa sadece içerik mi? - önerdiğiniz achi. bozmayan mod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 (düzenlendi) dlc daha almadımda, mod'a gerek yok abi bu oyunda. hiç ihtiyacım olmadı yani. FOV olayını anlamadım ama görüş menzilini kastediosan e gizem katıo işte oyuna Nisan 5, 2020 Suark tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 yani FOV yeterince uzağı göstermiyor, bitki örtüsünün ben gittikçe yüklemesini geçeyim, büyük şeyleri bir anda görmek tam bir atmosfer killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 FOV başka birşey, View Distance demek istiyor. Belki config'de veri değiştirerek arttırılabiliyordur distance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 ayarlarındaki field of view ne işe yarıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 camera lensi o. 120 derece, 90 derece vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Spoiler bir de bir şeyleri aynı hizaya dizmek isteyenler için kabus. dolap aynı dolap, biri önde, biri geride. önemli bir şey değil tabi. bazı yerlere neden yapılamadığı da muamma. soldaki fabricator ün yerine dolap yaptırmadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 dlc'si var mı ki lan bu oyunun? bi subnautica var, bi de below zero var? dlc değil stand alone yeni oyun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 dlc dediğim şey standalone yeni oyunmuş. neyse, kendi kelime sürdüm; oyunu kolaylaştırmayı abartmayan modlar varmış. - zaman algım seamoth u yaptıktan sonra çok önemli olmadı ama; saat ekliyor oyuna > https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/75 Spoiler - ekranda şimdi ne yapayım diye menüde çok oyalanmamak için, blueprint leri sticky yapıyor. https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/22 Spoiler - konsoldan yapılan ayarları menüye koymuş, bir de murkiness diye bir zımbırtı ekliyor. 20 mt kala yüklenen şeyleri biraz kamufle ediyor en azından. LOD distance (FOW derken anlatmaya çalıştığım şey) derdimi çözdüm bir nevi. https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/154 Spoiler - FPS düşüşleri için iyi yazmışlar ama bende çözdüğü tekşey seamoth a girerken yada yüzeye çıktığında olan ani takılmaları çözdü. LOD distance ile oynamakta. https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/389 - bir de baya sorunlu bi multi modu var, denemedim. https://www.nexusmods.com/subnautica/mods/159/?tab=forum&topic_id=8473363 bu götüm götüm survival hissi yüzünden hala bırakamadım. bir nevi tıkandım gibi, çok açılırsam birileri tartaklıyor, yakınlarda da bulduğum şeyleri geri bulmak zor oluyor. beacon yokken her şeyi görüp, beacon varken aranmak :ı Spoiler bir de uzaylı adası bulmuştum, kayboldu ak, bulamıyorum geri. yazmıyorum da internete kendim bulacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Ben bunun ilk oyununa yeni basladim. Baya iyi simdilik. Daha bir sey yok pek. Palet, maske, tup, body suit filan var. base kurayim diyorum. Dolap lazim cunku. Nereye kurmali base i? Yosunlh bolgede cok yaratik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 İlk basei baslangic noktasinin yakinina kurmustum ben. Sonradan ihtiyac duyunca daha ufak ikinci bi basei istedigin yere kurarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 epey oynadım ama bir cyclops kasamadım hala. baştan başlayasım var. başlangıç yerinden az uzaktaki o dipsiz açıklara gelince acayip geriliyorum alttan gelen uğultulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Ya beni su cicek icinden cikip, seni kovaladiktan sonra patlayan yaratiklar cok geriyor. Inanilmaz hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 1 ay önce 40 50 saat gömdüm heralde. spoilersız olarak önerim base'inizi ilk bölgeye yakın bi yere kurun. herşeyin ortasında zaten. deepbase muhabbetine sora geçersiniz. cyclops bence oyundaki kullanması en zevkli şey ama mutlaka dalgıç giysisini kasın. çok lazım o ve cyclops'la beraber ufak bi mobil base oluyo kaynak toplamak falan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 base'i nereye yaptigin pek farketmez. stratejik olarak baslangic alanda, aurora'nin kicina dogru mumkun oldugunda yakin bir base ideal olabilir. baslangic noktasinin oralarda su ustunde kalacak sekilde insa edebilecegin bir nokta var. cok seviyorum orayi. bir de grand reef'de geyserlarin yanyana durdugu, bir anda derinlesen vadi gibi bir nokta var. orada asili gibi duran base yapmak mumkun. screenshot ile gosteriridim ama malesef silinmis. onceki sayfalarda paylastim diye hatirliyorum. blood kelp alanlari da hos mekan. pencerelerden disari baktiginda bitki ortusunun yarattigi aydinlik gorsel olarak cok tatli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Abi yeni basladim. Hic anlamadim dediklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 below zero oynanabilir duruma geldi mi ya, bitse de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 below zeroyu denedim, ya ilk oyunun basit cekiciligi yok, habire konusan karakterler, mal mal diyaloglar, ne bilim, alisamadim base building guzel ama, oyun tam hzir degil gibi hissettirdi, release i bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 On 22.10.2020 at 17:40, barbu dedi ki: Ya beni su cicek icinden cikip, seni kovaladiktan sonra patlayan yaratiklar cok geriyor. Inanilmaz hem de eauh bi bunlar bi de stalkerlar geriyordu beni başta tabi sonra işler değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Subnautica: Below Zero Review * The second-best singleplayer survival game. 86 /100 Below Zero is a mostly brilliant sequel to the best survival game of all time. https://www.pcgamer.com/subnautica-below-zero-review/ * This second dive into an alien sea delivers a continual sense of wonder with huge discoveries backed by a strong story. https://www.gameinformer.com/review/subnautica-below-zero/subnautica-below-zero-review-thrilling-new-depths * The story is thicker this time round, but it can still take a backseat. https://www.rockpapershotgun.com/subnautica-below-zero-review * .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 On 25.02.2021 at 11:30, Saeros dedi ki: eauh bi bunlar bi de stalkerlar geriyordu beni başta tabi sonra işler değişiyor he ya oyunun başında "aa mağara en iyisi uzak durayım biraz sakat oyunun sonrasında "aa mağara gireyimki güvende olayım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 ahahah aynen abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 release oldu saldırın Spoiler ilk base'imi delta station'in dock unun oraya kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Subnautica yı 124.8 saat oynamış bir seven olarak Subnautica BZ ya başladım ve iki kez öldüm Hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar