Sufi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 oyun o kadar craft değil ki... daha çok explore, explore. base'ini bir kere yaptıktan sonra craft falan gerekmiyor. oksijen tüpleri, diğer ufak tefek cihazlar, taşıtlar falan hep 1 kere yapmalık. yemek ve su craft etmeyi diyorsan, 1 planter dolusu karpuz dik olsun bitsin, daha da hiç bir şeye ihtiyacın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 yemek su değil ya mesela ben cylopsa taşıdım her şeyi ama base olarak kullanamıyorsun enerjiden geri taşımaya üşendim. map yok, ruby bulana kadar canım çıktı. mesela hikayade cluelar geliyor, nerelere gideceğimi biliyorum ama gidemiyorum, yolda giderken bir şey lazım oluyor base dönüp bakıyorum farmlamadığım için bir sürü ore lazım geri dön farmla git gel falan baydı beni baya. bilmiyorum bana göre değil sanırım ama oyun güzel hiç lafım yok. map lazım bence kesinlikle. en kötü kendin gezerek açtığın işaretlediğin çizdiğin bir şey olsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 map olmaması, her şeyin yerini "bilerek" bilemek falan... bunlar bana hoş gelmişti. zevkler, renklere geliyor iş sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Valla ben haritanın neresinde ne farmlayacağım konusunda beaconlar yerleştire yerleştire bi nevi kendi haritamı yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 beacon oyundaki en iyi item :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 map olayına bende karşıyım, zaten ezberliyosun abi bi yerden sonra. E bide beacon var oda yetmese halat bile çekebilion çok zorlarsan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 toggie said: ultima-tr'den gelen forumun oyuncuari bu oyunun basligini nasil acmaz. arcane steam sale topic'inde yazmisti da inanmamistim, gercekten acilmamis. early access survival fps'lerden zevk almadığımız için olabilir mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 biz derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ben, eniştem ve bakkalın oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Normal abi o zaman. Anca o kadar kisi cikar zaten survival fps sevmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Bu arada 1 aydir oynamadigim save'i actim, ne yapicam hic bi fikrim yok, ne nerde hic bi fikrim yok. Boyle bildiginiz bi checklist falan var mi yapilacaklar icin? Bir de ufak tefek bulunmamis seyler var ya. Mesela thermal reactor'un relay'ini yapicak zikkim gibi. Hangisini nerde bulucam, neyi nerden toplicam cok bi fikrim yok su anda. Scanner'in menzili yetismiyo cogu ore'un yerini bulmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Story icin radio message'i trigger'lamanin birkac yolu var, genelde yeni kesifler ile progress radio uzerinden devam ediyor. Nerede kaldigin da onemli tabi ama yeni biome kesfetmen ya da blueprint'ini buldugun yeni bir araci yapman genelde radio messega almana sebep oluyor. Oyun exploration uzerine insaa edildigi icin hikayenin bu sekilde ilerlemesi aslinda guzel ama bazen cok fazla ara oluyor, ne ile karsilasacagini bilmedigin yerlere girmek de insani gerdiginden sanki bi quest log gibi bisi olsa iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 ya ana modüller var yapılacak denizaltılar vs vs. Onların peşinden koşabilirsin ki zaten koşarken bişiler açılıo falan mesajlara bakabilirsin ilgilenmediğin, quest seni sürüklüyo ya. Scanner outpostlar lazım abi oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bir yerden sonra zaten radyo kesilmiyor mu ? yani aurora ziyaretinden sonra gelen bir mesajdan sonra yok bir şey ztaen sana bakıyor olay. codes & clues kısmına göre ilerlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 abi şeyleri takip ediosun işte diper mesajlar var orda burda bulduğun daha da fazlası spoylır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Aurora'da odalarda gezinirken nefes almak icin tavana yoneldim ve bir sekilde odanin, tasarlanmis alanin disina atti beni oyun ve geri donemiyorum hic bi sekilde. Bi ihtimal save/load yapinca konum duzeltiyodur dedim, save'leyip yeniden load ettim ama bana misin demedi. Gitti 25 saatlik amelelik... https://www.youtube.com/watch?v=6grSZ9S-Oxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Bu bug hala duruyor mu ya. Geçen sene başıma gelmişti bu. Bir de baya bilinen bir şey hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 tim said: konsolu açıp geri poda veya ileri tp olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Evet varmis oyle bi olanak. warpforward ya da spawn kurtariyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 aynen en kötü warpme direkt karakteri start poda atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 beni de zırt pırt ziklops dan atıyordu oyunun en kötü bug ı şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 o bug cok eski. release'de aynisi tekrar basima geldi. konsol'dan ucmayi acarak cozmustum galiba. konsol komutlari epey bir sorunu cozuyor aklinizda olsun. mesela sublarin buglanmama sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Geçende bir stream izlerken şahit oldum, (arka sayfada da yazılmış) eğer hikaye ilerleme durursa (radyo sinyali gelmezse) Yeni başlayanlar için spoiler Adada çok salak bir yerde pda var, zaten birkaç pda buldum diye onu es geçebiliyor insanlar, onu almayınca hikaye devam etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Bir yerde tıkandım gençler. Cyclops'u tamamladım radio mesajı geldi . Prawn Suit'i keşfettim yani parçalarının oldugu bir batığa gittim o yerin keşifi ile yeni bitkiler buldum blood tree mi ne var onun meyvesinden potion yapılıyor o açıldı , bir kaç tane blueprint daha açtım bunun gibi o noktada takıldım işte. base'imde duran Scanner ile bir şey bulamıyorum . Range mi yetmiyor yoksa story gereği mi öyle bilmiyorum (olanların hepsini keşfettim zaten). Şu anda dımdızlak kaldım baymaya başladı oyun. Bir sorum daha olucak bu kraken'leri nasıl öldürürüz ? cyclops'la giderken en büyük belam onlar. edit son soru (: Bir de bu büyük madenler var mine etmek için tool lazım diyor. O tool'u bir türlü bulamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 büyük madenler prawn suit drill armla çıkıyor. baseindeki scanner full upgrade de taksan bi yere kadar tarıyor. etrafta kaynak bırakmadıysan o blood treelerin oraya küçük 2 oda bir salon base at oradan scanle daha derine in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar