DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 neutrino said: Oyun bitince tekrar oynanabilirligi nasil? Yeni cyclops yaptim da, sanki bitince bitecek tekrar oynanmaz gibi geliyor. Ben ikinciye daha sağlıklı başladım. Bitirdim. Şimdi oculus rift aldım onda başladım ama aşırı hızlı hareketlerde bir acayip oluyorsun. Çok devam edemedim ama vineların etrafında falan yüzdüm çok enteresan çok değişik bir his açıkcası. Objeler falan daha büyük. Leviathanların yanında nasıl olur hiç düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 VR guzel bi tecrube olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 stormeagle said: https://i.hizliresim.com/1JG9Yj.jpg abi o thermal plantın multipurpose'un tepesinde işi ne? fantazi amaçlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 elektrik lazımdı, nasıl bir şey diye taktım işte. Yakınlarda volkan da bulamadım. Ama olay bioreactor imiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 stormeagle said: elektrik lazımdı, nasıl bir şey diye taktım işte. Yakınlarda volkan da bulamadım. Ama olay nuclear bioreactor imiş zaten. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yok abi uğraşma bio mio. 5 tane base'im var hepsinin de tek enerji kaynağı thermal. kuruyorsun unutuyorsun. ana base'e 200m öteden kablo çektim. ilk kurarken thermal olayını keşfetmemiştim, uzak kurmuşum. edit: nük bile anlamsız kalıyor thermal varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 bioreactor gereksiz bir sey. reaktorun pasif olani iyi. isi ben yapacaksam oho. resmen benim bio enerjimle calisiyor. eskiden nukleerde rod degistirmek gerekiyordu. artik oyle bir sey kalmamis sanirim? eskiden enerji hatlari dogru duzgun calismiyordu/insa edilemiyordu. herhalde onu duzeltmislerdir. oyunun ortalarinda termallere cokmek en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 lava zone girişindeki outpostumda su arıtıcı çalışınca tek termalin tiki enerji rezervizi korumaya yetmiyordu, 2yi kurup aynı hattan getirdim. 2si birden tikleyince power hep max kaldı. yani hatlar gayet güzel çalışıyor. daha karışık hat yapınca sorun çıkıyorsa bilmiyorum. https://i.hizliresim.com/gO66WR.jpg buradan birbirine yakın 2 termal birleşiyor... https://i.hizliresim.com/PlDDrN.jpg bu şekilde de tek bir hattan outposta ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Üstteki moonpool seamoth için di mi? Aynı şeyi düşünmüştüm de üşenmiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 heheh aynen. 895 metrede tavanı sıyırarak geçip dockluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Vr anca güzel bir tecrübe. Teşebbüste kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Sufi said: heheh aynen. 895 metrede tavanı sıyırarak geçip dockluyor. Ohahah şahane fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 insanlar korkularının üzerine gitmeli derler https://i.imgur.com/b6UjSoD.jpg https://i.imgur.com/XmjSIYL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Bitti, cok basarili oyun olmus her yonuyle. Uzun zamandir en cok eglenerek oynadigim oyundu, harika bir 53 saat gecirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 100küsür saat gömmüşüm, base i abartmışım biraz :D son 3 açhi gelmedi bana ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 onlar calismiyor galiba, oyun sonuyla ilgililer sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 9/10 124 saatin her dakikası zevkliydi. Oyunu düşünen kişiye teşekkürler. Hayatta kalmanın nasıl olması gerektiginin dersini yapmış. Neden 10/10 degil 10/10 Sevişmeli son bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Debris var birde co-op o nedir ki? Aynı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Subnauticanın co-opu gibi duruyor ama alakası yok. İki farklı oyun. Yorumlar çok iyi değil. İndirimde alınır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Yapımcısı aynı değil mi. Orada da Altera falan bir şeyler diyordu. Çizimler falanda aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Debris - Moonray Studios Subnautica - Unknown Worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ya oyun cok guzel olmus gercekten de, toparladigim materyalleri paso tasimak zorunda olmasam. Base'de storage'larda duran seyleri kullanabilsem ve bir de global bi koordinat sistemi olsaymis sahaneymis. Koordinat sistemi de dert degil beacon yapabildiginden ama zaten topladigin materyali build ederken tasiman etmen acayip sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 debug menüden görebiliyorsun kordinatları, bir kordinat sistemi var aslında ama ingame bir şeyler ekleselermiş hoş olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tim said: Ya oyun cok guzel olmus gercekten de, toparladigim materyalleri paso tasimak zorunda olmasam. Base'de storage'larda duran seyleri kullanabilsem ve bir de global bi koordinat sistemi olsaymis sahaneymis. Koordinat sistemi de dert degil beacon yapabildiginden ama zaten topladigin materyali build ederken tasiman etmen acayip sinir bozucu. ilk 2 isteğin oyunun yapısını bozar, seni gerçeklikten uzaklaştırır. kapasitem şu kadar yanıma şunu mu alsam, bunu mu alsam. ne kadar uzağa gidicem ne kadar su ve gıda alsam gibi düşüncelerden uzaklaştırıp oynayışını düzleştirir, gerçekçiliği azaltır. Şu hali iyi bence o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 oyun ici koordinat sistemi ve harita yapimi icin de fragment ve mat gereksin gibi bi oneri vardi reddit'te. oyle bisi olsa fena olmazdi ama bence boyle kalmasi ve exploration hissini vermesi daha guzel. bi de beacon'lar cok kullanisli. visibility secilebiliyor, rengi, ismi degistirilebiliyor falan. tek sikinti cantada yer kaplamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar