Auril Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Arada bir cyclopstan disari atiyor oyun beni. Tepesinde buluyorsun kendini yuzemiyorsunda. Asagi atlayip dusup sonra yuzup girmek gerekkyor Var mi cozumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 olur olur ama pek manalı olmaz. adada gayet outdoor camping de takılabilirsin stormeagle said: Aurora buluşma yeri (kara parçası) hani bir adanın ortası. buraya üs kursam olur mu? hiç kurmadım ilk üssüm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 işemeye bile gitmedim fena farm yaptım üs kurdum. https://i.hizliresim.com/1JG9Yj.jpg şu scanner room pek bi halta yaramıyor ya. ben fazla iş yapacak otomatik mağara bulacak falan sanıyordum.. ama gel gör ki hala lazer kesici tarifi yok bende. açılmadı hala 2/1 de.. bulamıyorum parçasını. (birde üssüme isim veremiyor muyum. point olarak çıksın şu üs diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Auril said: Arada bir cyclopstan disari atiyor oyun beni. Tepesinde buluyorsun kendini yuzemiyorsunda. Asagi atlayip dusup sonra yuzup girmek gerekkyor Var mi cozumu? Teleport eden yaratiklar var onlar denk geliyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 yok bu teleport gibi değil ya bug gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Hadi ya kotuymus, denk gelmedi bana hic. F8'le bug report edebiliyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Auril said: Arada bir cyclopstan disari atiyor oyun beni. Tepesinde buluyorsun kendini yuzemiyorsunda. Asagi atlayip dusup sonra yuzup girmek gerekkyor Var mi cozumu? Tepesinde durup yüzemiyorsan kameraya geçmiş olabilirsin, dış kameralara geçince dediğin gibi olur, esc ile dönmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kamera değil ya, denizin içinde geminin üstünde yürüyorum resmen boydan boya. ama yüzemiyorum. aşşa atlamak lazım yüzmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Varmış öyle bir glitch. https://www.reddit.com/r/subnautica/comments/7swnfa/i_glitched_out_of_cyclop_and_am_standing_on_it/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 eet bu ölmüyorsun ama, baya tırsmıştım 900 metrede geminin üstünden karanlık dibi görünmeyen sulara atlamak zorundasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 stormeagle said: (birde üssüme isim veremiyor muyum. point olarak çıksın şu üs diye) beacon at tam tepesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 kaydettim bu sefer http://youtu.be/3tOTMeBfvB0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 stormeagle said: işemeye bile gitmedim fena farm yaptım üs kurdum. https://i.hizliresim.com/1JG9Yj.jpg şu scanner room pek bi halta yaramıyor ya. ben fazla iş yapacak otomatik mağara bulacak falan sanıyordum.. ama gel gör ki hala lazer kesici tarifi yok bende. açılmadı hala 2/1 de.. bulamıyorum parçasını. (birde üssüme isim veremiyor muyum. point olarak çıksın şu üs diye) Abi laser cutter bulmadan bu base'i yapmış olman çok komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 abi scanner en yararlı şey neredeyse naptın parça arat önce, çıkan parçalardan kamerayla git bak laser cutter fragmentlar var shallowsun etrafındaki kırmızı alanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 kamerayla gidene kadar kendi gider niye çifter git gel yapsın. hatta scanner roomdan gelen kameraların işlevi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 ya çok uğraşıyorsun scanner için daha efektif olabilirdi. gizli girişleri, cave leri falan gösterse mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 şu kutuların içi hep laser cutter dolu abi http://vignette4.wikia.nocookie.net/subnautica/images/1/18/SafeShallowsSmallWreck-4.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/640?cb=20160724034733 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 aynen o ufak kutuların içini skenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 abi bunun yüzeyde ne işi var? ben sırf bunları görmeyim diye 300ün altına inmiyodum. https://i.imgur.com/avqXUpE.jpg bi anda belirip kafa attı. ruhum bedenimi terkediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 yerini öğrenmek için abi, scanner plugin yapana kadar öyle yapman lazım yerleri ezberlemek için. Plugini yapmak için jelly mushrooma inmen falan lazım hatta ben drone u bırakıyorum oraya, tam lokasyonu gösteriyor. çok kullanıyorum bu yöntemi, özellikle geceleri keşife çıkıyorum, hem boşuna seamoth pili azalmıyor hem güvende oluyorum LethE said: kamerayla gidene kadar kendi gider niye çifter git gel yapsın. hatta scanner roomdan gelen kameraların işlevi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Bitirdim oyunu. Biterenler spoyu okusun lütfen. (oyunu bitirdim dediğim, son denizlerin anasına enzimi verdim. kendimi iyileştirip gidip tarattım kendimi. sağlıklısın dedi save alıp çıktım. benim için bitti yani.. daha devamında videoları izledim, auroyı patlatıp roket yaparak kendine dünyana geri dönüyorsun galiba. Şimdi ben çok böyle hikayeyi dinleyerek okuyarak gitmediğim için bazı sorularım var. - O denizin kralını kim o yuvaya hapsetmiş? daha öncedende bazıları geldi beni buraya koydular diyor o yüzden sudaki çocuklarım sinirli agresif falan.. kısaca konuyu özetleyebilen varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 alyenler deney meney yapıyolar burada. mallık edip sea dragon yumutası çalıyorlar, sea dragon bu hastalık araştırma merkezine kafa atıyor parçalıyor, khara virüsü serbest kalıyor. otomatik karantina başlıyor. kharayı iyileştircez diye çırpınırken sea emperorın virüsün semptomik tedavisinde etkili olduğunu buluyolar. daha küçükken buraya getiriyorlar, başka bir sea emperor yumutası kırıp zorla çıkarıyorlar ama ölüyor, tükrüğünü b*kunu test ediyorlar fln ama yeni sea emperorları bi türlü yumurtadan çıkaramıyolar. alyenler silikon bazlı mı elektronik gibi beden değiştirebilen kafadalar, sea emperor bunlarla psişik psişik konuşamuyor, bırakın beni satacam çocukları diyor ama derdini anlatamıyor. alyenler ölüyor bu kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Oyun bitince tekrar oynanabilirligi nasil? Yeni cyclops yaptim da, sanki bitince bitecek tekrar oynanmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 tekrar oynanmaz ya. anca oynarken biraz daha uzatirsin base vs kurma fantazileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 creative modda oynarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar