xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Frostbite said: seaglide ın ikinci parçası nerde ya yada birinci? şu parçalanmış podun yanındakini buldum ama ıkinciyi bulamadım. İlk aldıgın radio mesajı var ya seaglider damaged diye başlayan, oraya git orada bir ton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 abi daha yeni başladım ben. 200 metrelere inice içim çekiliyor yemin ederim 1300 metre falan diyorsunuz bu nasıl bir map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 daha neler olacak çok absürd ilerliyorum oyunda.daha su motorum yok ama hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 OYUN ZEVKLİ AMA Dİ Mİ ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Chris_Metcalf said: abi daha yeni başladım ben. 200 metrelere inice içim çekiliyor yemin ederim 1300 metre falan diyorsunuz bu nasıl bir map. Max. 1700m diyelim. :) 800den sonrası çok acayip zaten. O diil de dün akşam müzikleri kapatıp oynadım. Biraz atmosfer kaybı yaşanıyor ama sağdan soldan gelen sesleri daha çok duyuyorsunuz. Ama en iyisi stalker leviathanın hırlaması ya. Duydukça sağa dön sola dön. Sıfırdan yeniden başladım bu arada. Early accessde görmediğim bir çok şey oldu, mesela Sunbeamin inişe geçmesi.. Gerçi youtubeda seyrederek spoiler yemiştim ama olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 taramalı var mı oyunda. asker uğurlar gibi sıka sıka gidebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Bıçak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Sen pubg ile karıştırdın snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 saykılop denizaltılar havada uçuşuyor bizim hala bıçağımız mı var. zıpkın falan da mı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Aynen ya oyunda ilerlemisler bi cevap versin suna spoiler icinde iyi bi silah varmi yokmu? Ayrica seaglide in parcasini hala bulamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 silah yok. "silah olsa subnautica olmazdı bu oyun" demis devler. Öldürmüyoruz yani habitatı. Statis gun var etkili olarak. Donduruyor belli bir sure hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 itme silahına crashfish takınca silah oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 nasil oldurmuyoruz? thermoblade balik ekmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 scuba diving yapanlar bilir abi kesinlikle gormek disinda denizin altindaki hicbir canliya dokunmazsin. bunlar da sanirim bu kurala uygun olarak davranmislar oyunu yaparken. oyundaki derinliklere gercek hayatta hicbir sekilde inemeyecek olsam da su dakikadan sonra nasil tekrar dalisa gidicem bilmiyorum, iyice tedirgin etti beni. bi de su video cok efsaneymis. zipkincilari sevmem ama mecbur kalmis eleman. https://www.youtube.com/watch?v=pnA5DT3ilQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Denizde bulduğumuz her şey bizim değil miydi sıkarım valla hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 oha adamdaki soguk kanlılıga bakar misin. Adamın farketmesiyle köpek baliginin yanında bitmesi 2 sn sürmedi 300 le falan yüzüyor hayvan heralde. Ona ragmen vurabildi. Denizler cok korkunc abi insanlarda iyi cesaret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 stormeagle said: Denizde bulduğumuz her şey bizim değil miydi sıkarım valla hiç denizde buldugun her sey alterra'nin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Bu oyunda denizdeki her şey senin değil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 abiiii video ne öle bi titreme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VartoluSadettinBey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Video abavv.. Zıpkın hayatını kurtarmış resmen, zıpkınsız olsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 teee zamanında açıklama yapmıştı yapan ekip biz silahsızlanma taraftarıyız insanlar sılahsızda sorunlarını cozebılırler ve bu oyunda bunu yapıcaz demıslerdı hatta veganlar, sanırım oyunda bununla ılgılı "survıval ıcın hayvan yemek eskı ınsanların yaptıgı bıseydı, İĞRENÇ BİŞİ ama işe yarıyor" gibi konuşuyor PDA botu. Tabi aslında crashfish + itme silahı silah ısınan bıcak seamothın kendisi hepten silah sayılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 said: It is strange that the diver did not drown, considering the weight of his balls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Bugun basladim ben buna, siz hangi modda oynuyorsunuz? Susuzluktan oldum sonra escape podun icinde yeniden devam ettim. Baktim esyalar falan duruyor, e o zaman olmenin ne zarari var abi oyunda? Hardcore mu acmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 ölünce üstündeki itemleri dusuruyorsun. Bence cok takilmaya gerek yok oyun moduna ve hardcore olsun diye kasmaya da gerek yok. Etrafi kesfedip hikayeyi takip ediyorsun tadı her türlü cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 abi ne hype oluştu be ben de aldım sabah sdfg bu tarz sadece osiris oynamıştım. bi haftasonu eve kapanıp 2 x 24 kafam güzel bi şekilde uzayda dolanmıştım. çok güzel bi deneyimdi. bunla da aynı tadı alırım diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar