Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2017/2018 Kura Çekimi

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Iste sacma olan o mantik zaten onu demeye calisiyorum. Ilk 2'den kimin gelecegi nasil daha az onemli onu cozemiyorum - gruptan cikmak istiyorsan bu iki takimi gecmen lazim once, 4.yu degil.

GS ornegini ondan veriyorum cunku gruptan daha once cikildi mi cikildi, BJK cikabilir mi cikabilir. Ama bu 1.2. torbadaki takimlari birsekil gecerek oluyor. Maks 3'ten giriyorsun cunku.
Juve'yi gectigin zaman cikabiliyorsun gruptan. GS kadar olun demek o.

ilk 2 onemli değil, adamlar 4. yü geçip uefa kovalıyo ondan bu dert
Sosyal ağlarda paylaş

ostersundsddsgfhjgjg'a elenen takimin taraftarlarina bak sen ya

https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/WAL7QS2ebBmMSt4kz0TE-qx2TgA/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/06/01/696/n/1922398/dda8d88e3744066a_5/i/Chris-Evans-Laughing-GIFs-Pictures.gif

siz once bi cl'ye katilmaya hak kazanin sonra buyuk dusunursunuz.

https://i.ytimg.com/vi/8g0SdpF0v0k/hqdefault.jpg

sabah sabah iyi guldurdunuz tisikkirler pati.
Sosyal ağlarda paylaş

Su arguman o kadar sacma ki Leicester City'nin sampiyon olunca Manunun bilmem kacinci olmasiyla dalga gecmesi gibi bisi su sizin su dediginiz...

Yahu zaten tek bir takim sampiyon oluyor sampiyonlar ligine gidiyor o zaman diger takim taraftarlarinin zaten hic konusmamasi lazim, sizin de su futbol forumuna sadece 2016'dan beri filan yaziyor olmaniz lazim. Hatta her sezon su basliga sadece tek basarili olmus takimin taraftarlarinin yazmasi lazim.

Besiktas'in grubunu degerlendirirken lafi ostersunds a getirmek muthis zeka gostergesi.

Hayir ostersunds'la dalga gecilir, sabaha kadar gecilir de, onun BJK'nin grubunu degerlendirip/degerlendirememizle ne ilgisi var.

Senin oy verdigin parti baraj alti kaldi diye siyaset tartisamiyor musun simdi lel.
Sosyal ağlarda paylaş

Bam bam falan vurmuyo ya da vuruyosa da baska yerden vuruyo.

Hani az daha sans olabilirdi diyo buradakiler, neyin tatavasi yapiliyor ki?

Gs besiktas fener ya da manu olsun bana 1 tane takim soyle 4. Torbadan liepzig in gelisine uzulmeyecek?

Tabi ki asil hedef gruptan cikmak ve her maci kazanmak icin oynamak ama E grubu disinda hicbir grup balli borek degil, bizimkinde JUVENTUS BORUSSIA REAL BARCA BAYERN falan olmamasi yuzleri guldurse de Monaco ve porto bile bizim lig takimlarina 1 gomlek fazla.

3 kurusa takim kuruyosun adam 50m a forvet aliyo. 200m luk oyuncu satiyo vs.
Sosyal ağlarda paylaş

ŞLde gruptan çıkmak için en ideal kura:

*İlk 2 takım denk olmasın. 1. takım diğerlerini net yensin ki 2. takımın puanı yüksek olamsın.

*2. Takım çok güçlü olmasın ki 2. olabilelim

*4. takım zayıf olsun ki sorun çıkarmasın.

Şu 3 kriterden ilki yok, ikincisi var, sonuncusu yok. 1/3 yani. Şanslı kura değil. Porto yerine Real gelse daha iyiydi mesela o zaman 2/3 olacaktı. ŞL şampyonluk favorisi rakip yok diye grup kolay olmuyo, zaten güçlü hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

Monaco, Mbappe'yi tutarsa CL'de de iddiali bir takım, şampiyonluk değil ama yarı final zorlar. Porto Beşiktaş'ın dişine göre, işte 4. torbadan dandik bir takım gelse BJK hem 3.'lük konusunda UEFA'ya katılırım en kötü sigortasıyla daha rahat olurdu hem de Porto'yu geçip 2. olabilirdi. Monaco-Leipzig gibi duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bullet +1

Fakat ben en kötü uefa ya gidebileceğimizi düşünüyorum. Kim ne derse desin geçen seneye benzer bir kura aynı bireysel mallıklar yapılmassa çıkılabilir gruptan. Yalnız tekrar söylüyorum fabri ye çözüm negredo nun da bi an önce hazır olması lazım. Gomez gibi olabilir sonradan açılacak
Sosyal ağlarda paylaş

Adama diyoruz ki monaco-porto iyi kura ilk iki pot icin, ama 4. Torbadan gercekte 2.pot takimi olan leipzig gelmesi sanssizlik keske maribor gelse diyoruz..

Cl takimuysan, gruptan cikacaksan yeneceksin de bilmem de ne..
Siz kucuk dusunuyorsunuz, kucuk takimsizin da.. amaciniz 3. Olmak da. (Bana kalsa avrupada kupa alacaksak 3. Olalim, uefada final yapmayacaksak 3. Olmanin alemi yok)
sapik miyiz abi maribor gelsin onlari tokatlayip ustune portoyu yenip falan cikalim gruptan..
juve porto maribor olsun juve 6/6 yapsin maribor 0 ceksin sen 1 kere portoyu yen gruptan cik.. neden herkesi yenme ihtimali olan 4 torba takimi grupta olsun isteyelim sunu cidden anlamiyor olamazsiniz...

Ustune yok efendim buyuk takim ile oynamamisiz 2 senedir falan filan.. sanki kurayi elle secip bunlar ile oynayalim diyoruz da, sanki napoli falan gelse gsye 6-7 tane sallamayacakmis gibi de. Sanki kendilerinin 2 senedir oynadigi twk dunya devi osterdunfs değilmiş gibi konuşmalar falan filan..

Bunlar 3-4 sene önce fenerlilere sarıyordu "siz hic real madrid ile oynamadınız" diye.. sanki kurada cikmis da fener maca cikmamis gibi. Ayni kafa devam

4. Torbadan bundesliga ikincisini cektik diyoruz adam konuu bizim uyefa kupamiz vara getiriyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...