imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 O neydi gız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ana bacı karıştıracaksanız biraz hızlı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 herkesi atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 atmayalım da baitleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 oy kullanmadım 2 bira karsılığı oyumu satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Çok kararsız kaldım ya. King regards............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 atmayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 forumda devrimsel icraatlar var, başkan çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 lectre neye tetiklendi bu kadar asdfghdslgjsdflş dietten heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Lectre ye noldu lan sdfg Sag gosterip sol vurdu yonetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 ahaha son iki sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 atın gitsin. bu arada 190 oy kullanılmış nerde lan bu kadar adam? daha da ilginci fistan'ın kalması için 60 oy kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Niye ilginç? Herkes butthurt değil demek ki... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 atmayalim da besleyelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 lectre hiç 160 kg adam ağırlığında davranmamışsın ya. yakıştıramadım. sürekli birileri banlanıyor ama ben hep yırtıyorum. savaşta sağındaki solundakiler random şekilde parça parça olurken deli irlandalı gibi kayıpsız gidiyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Sen kucukken ban kazanina dustun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Lectre said: Yoo bana bir şey farketmez açıkcası, pati benim çokta önemsemediğim sosyal hayatımın sadece küçük bir parçası o yüzden hani senin yavşak bir ergen olduğunu falan söyleyebiliyorum, arkadaşlarda geliyor banlıyor, üstünede çıkıp bir şey demem, o yüzden ortalıkta dolaşıp kime orospuluk yapsam diye dolaşma bence olmayan iqnla. Bye. ahahahahaha collateral damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 da ayrı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 da mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 in da club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 mokoko said: Lectre said: Yoo bana bir şey farketmez açıkcası, pati benim çokta önemsemediğim sosyal hayatımın sadece küçük bir parçası o yüzden hani senin yavşak bir ergen olduğunu falan söyleyebiliyorum, arkadaşlarda geliyor banlıyor, üstünede çıkıp bir şey demem, o yüzden ortalıkta dolaşıp kime orospuluk yapsam diye dolaşma bence olmayan iqnla. Bye. ahahahahaha collateral damage >Paticik'i önemsemiyorum. >Paticik'te katılmadıgım insanlara küfrediyorum wall of textler hazırlayıp. http://puu.sh/xhkIi/38b0a01b4a.jpg Bu tavır size "havalı, ooo sert" geliyorsa gerçekten duygusal ve entellektüel bir cücesiniz. Banter şahane birşey, laf atışmaya da hep varım da, böyle witty olmayan sadece agzına geleni söyleyip zerre mental fakülteleri kullanmayan adam dinlemek istesem Bağcılar forumunda gezerdim. Hani karsıdaki ne derse desin, internette bu kadar sinirleniyorsan sıkıntı sende."İnsanları ve diger kopekleri tutarlı bir şekilde ısıran sokak hayvanları oradan alınmalı" bu kadar köpürtmemeli bir insanı. Ha adam uctu tabi bakmıyordur da bu mentalitede olanlara lafım, iki dakka gözünü ayırıyorsun forum gerçekten banter konusunda school of athens'dan Cemil abi'nin kahvehanesine dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Sen kim köpeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Tim kim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Voys said: Sen kim köpeksin Ben şairin burada ne demek istedigini anlamadım. Tim -di bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 O niye oyle wot doesdi peki ben onu kacridim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar