Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güneş tutulması aşırı ilgimi çekmiyor.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

abi bu konuda yalnız mıyım çok merak ettim.

yani noluyor da bu kadar insanlar hypelanıyor onu da anlayamıyorum. güneş işte ortası siyah oluyor fln. ilkokuldayken de olmuştu, sınıfça meraktan ölmüştük sonra cama mum tutup bakmıştık bahçeye inip falan. ee dedim bu muydu lan. heyecansız mıyım neyim anasını satayım.

ben mi bir şeyi kaçırıyorum diyorum larry david gibi.

vidyo related.
https://www.youtube.com/watch?v=wL02ILHsZxs
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç tane gördüm de 2010-2012 civarı tam güneş tutulması görene kadar ben de böyle meh modundaydım.

kayseride denk gelmiştim. heryer karardı, kuşlar bir anda çıldırdı, taş döşeli meydan gibi büyük bir alandaydım. yerde kıpırdayan garip ışık hüzmeleri vardı. en güzel ise güneş tutulması önce zirvesinde karı olan erciyes dağından bitmeye başladı. bilen bilir erciyes dağı şehrin heryerinden görünür. biz bildiğin gölgedeyken, yarı karanlıktayken erciyese ilk güneş ışıkları düşmeye bağladığında, karın da etkisiyle dağ resmen parlamaya başladı. baya muazzam bi görüntüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle atraksiyonlar oluosa biraz ilgimi çeker de. hani böyle güneşin önüne karaltı gelmesini izlemek bana hiç ilginç gelmiyo lan.

hype dediğim de bu arada instagramda fln bildiğin herkes heyecanla bekliyor böyle fln. onu anlayamıyorum.

ben ilkokuldayken öyle olmamıştı ya. bildiğin öğlen sıcağı aydınlık devam etmişti. zar zor bakmıştık hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi ben de niye izliyim diyorum işte

gökkuşağı çıkınca "aa gökkuşağı çıkmış" dersin ya hani, bu onun daha nadir olanı olunca ilgi çekiyor işte.

bi de "tam" güneş tutulması çok daha nadir olur, belirli bölgelerde meydana gelir. o bölgede izleyince keyifli oluyor haliyle.

ha yok ben ruhsuzum, gökkuşağı çıktığında, dolunay çıktığında, kar yağdığında hiç bakmam, zaten aurora borealis de neymiş diyorsan bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...