Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 abi bu konuda yalnız mıyım çok merak ettim. yani noluyor da bu kadar insanlar hypelanıyor onu da anlayamıyorum. güneş işte ortası siyah oluyor fln. ilkokuldayken de olmuştu, sınıfça meraktan ölmüştük sonra cama mum tutup bakmıştık bahçeye inip falan. ee dedim bu muydu lan. heyecansız mıyım neyim anasını satayım. ben mi bir şeyi kaçırıyorum diyorum larry david gibi. vidyo related. https://www.youtube.com/watch?v=wL02ILHsZxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Nadir oluyor iste. Hype lik bisi yok ama izleme firsatim varsa niye izlemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Ay tutulmasi daha bir anlamli oluyor, yildiz doluyor gokyuzu de en azindan bir ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 abi ben de niye izliyim diyorum işte hani olsa şöyle bi bakarım hmm tamam derim. o da ayıp olmasın diye ffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 dolu yağacakmış yine. arabasının üstünü örtenler görüyorum ssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bana da gezegen keşifleri falan hiç ilginç gelmiyor hatta rahatsız olduğum bişey insanların uzay keşfi. biliyoz malımızı çünkü denk gelirse oturur izlersin onun dışında, anı/deneyim biriktirmek için bahanedir böyle olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bi kaç tane gördüm de 2010-2012 civarı tam güneş tutulması görene kadar ben de böyle meh modundaydım. kayseride denk gelmiştim. heryer karardı, kuşlar bir anda çıldırdı, taş döşeli meydan gibi büyük bir alandaydım. yerde kıpırdayan garip ışık hüzmeleri vardı. en güzel ise güneş tutulması önce zirvesinde karı olan erciyes dağından bitmeye başladı. bilen bilir erciyes dağı şehrin heryerinden görünür. biz bildiğin gölgedeyken, yarı karanlıktayken erciyese ilk güneş ışıkları düşmeye bağladığında, karın da etkisiyle dağ resmen parlamaya başladı. baya muazzam bi görüntüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 tam güneş tutulması mı oluyo bu ara ya bi de ben bilmiyorum imam tahrik etti resmen. güzel bişey abi neyi ilgini çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 öyle atraksiyonlar oluosa biraz ilgimi çeker de. hani böyle güneşin önüne karaltı gelmesini izlemek bana hiç ilginç gelmiyo lan. hype dediğim de bu arada instagramda fln bildiğin herkes heyecanla bekliyor böyle fln. onu anlayamıyorum. ben ilkokuldayken öyle olmamıştı ya. bildiğin öğlen sıcağı aydınlık devam etmişti. zar zor bakmıştık hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Sosyal medyadan kopuk yasayinca neler hype oluyo onu da takip edemiyorsun (cok lazim ya sdf) Ama bu sefer neyi farkli da hype olmus gunes tutulmasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Red said: dolu yağacakmış yine. arabasının üstünü örtenler görüyorum ssdfs. şunun saati var mı ya hani atıyorum akşam 7-9 arası olacakmış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Black-ice said: abi ben de niye izliyim diyorum işte gökkuşağı çıkınca "aa gökkuşağı çıkmış" dersin ya hani, bu onun daha nadir olanı olunca ilgi çekiyor işte. bi de "tam" güneş tutulması çok daha nadir olur, belirli bölgelerde meydana gelir. o bölgede izleyince keyifli oluyor haliyle. ha yok ben ruhsuzum, gökkuşağı çıktığında, dolunay çıktığında, kar yağdığında hiç bakmam, zaten aurora borealis de neymiş diyorsan bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Benim şuan haberim oldu, beat that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 olum ancient insanlar bu olunca insan kesiyordu lan muhtemelen sdffsdf. güzel güneş gözlükleriyle bakın, değişik bi görüntü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 bi de muhtemelen hepimiz ilkokuldayken isli camla güneş tutulmasına bakarak gözdeki sarı noktaları biraz bok ettik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 GERGE said: Ay tutulmasi daha bir anlamli oluyor, yildiz doluyor gokyuzu de en azindan bir ise yariyor.noob işte görmemiş tam güneş tutulması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 o konuda güneşe ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ne zaman abi güneş tutulması biz görebilcek miyiz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Tarihin en büyük Güneş tutulması yaşandı http://t24.com.tr/haber/tarihin-en-buyuk-gunes-tutulmasi-yasandi,422896 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Arby's kıvırcık patates çekiyor ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 horsey sos varsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Bana da sanki her sene bir şeyler tutuluyor ve her seferinde 100 yılda bir, 192371 günde ilk defa, TARİHİN EN BÜYÜK TUTULMASII!! şeklinde başlıklarla haber yapılıyormuş gibi geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 hype'lık bişi yok ya. bi gök cismi yaşadığımız yerle ışık kaynağımızın arasından geçiyor. denk gelmiş işte. imamello'nun dediği gibi oraya vursa dağı parlatsa falan neyse de, evde ampulün önüne barnağını koyup bak aynısı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 aşırı çekmiyor ok, az mı ilgini çekiyor? olsa bakarım olmazsa umurumda olmaz mı diyorsun veya denmesini mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar