Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artifact

Aceace

Öne çıkan mesajlar

artifact'te oyun içinde pack alamıyorsun ingame currency ile.
hearthstone'a laf ediliyor aç gözlüler diye ama dust sistemi o açıdan güzel, isteyen grind edip hem pack alıyor hem istediği kartı craft ediyor. Artifact baya ciddi kazık olacak gibi gözüküyor, bir de her şey dolar üstünden. bir paket 12 lira falan...
Sosyal ağlarda paylaş

oynayanlar söylüyodu oyun casual kitleye göre degil grind , gold reward, craft yok diye

trade sitelerinide bu sene kapattırdılar , pack ve trade üzerinden çitiliycekler ama bu release 20dolar olayına şaşırdım.
sundan gelcek 20 dolara ihtiyaçlarıda yok , ücretsiz relasede bide herkeze ulasma potansiyelin var , 2 dandik deckle oynayıp sevicek belki devam etcek adam neblim garip geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

dota2'den kaldırdıkları parayı diğer hiç bir oyundan kaldırmamıştır yalnız valve.
2011 den beri TI yapıyorlar. compendium'a verilen paraların %75'ini valve kendi cebine atıyor. yani her sene en az 20 milyon dolar toplanıyor 60 milyon doları cebe atıyor GabeN
oyunda diğer satılan eşyaları, marketi vs. hiç saymıyorum bile...

böyle karlı bir işten çıkıp nasıl bir yol izleyecekler artifact de hala merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir noktada sevdim aslında.
paralı gauntlet dışında reward sistemi yok. para verdiğimiz için kazanma ciddiyeti biraz daha fazla oluyor.
gauntlet'e girmek 1$ yapıyor. 3 oyun kazanırsak (1 lose hakkımız var) verdiğimiz bedeli geri alıyoruz. 4. winde 1 pack kazanıyoruz (2$) toplam 5 winde ise 2. pack de geliyor.
yani çok iyiysek 1 dolar verip 5 dolar kazanma imkanımız oluyor.
pack'leri düz açmak yerine de keeper's draft kullanmak daha mantıklı. giriş bedeli 2$, 5 win sonrası 8$ kazanma ihtimalimiz oluyor.

nefret ettiğimden daha çok sevdim aslında ben bu sistemi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

gauntlet'e girmek 1$ yapıyor. 3 oyun kazanırsak (1 lose hakkımız var) verdiğimiz bedeli geri alıyoruz. 4. winde 1 pack kazanıyoruz (2$) toplam 5 winde ise 2. pack de geliyor.
yani çok iyiysek 1 dolar verip 5 dolar kazanma imkanımız oluyor.

Sorun şu ki... oyunda bir mmr sistemi var. Yani sen iyi oynadıkça karşına senin gibi iyi oyuncular denk gelecek. Yaaani %50 civarında bir winrate'e sahip olacaksın.

Tabii top 0.001 olucam %50'den fazla winrate ile oynucam diyosan eyvallah. (Ki kart oyunlarında top 0.001 olsan bile winrate aşırı derecede oynamıyor. Sonuçta starcraft değil bu oyun) Kripp'in HS arena ortalaması 7 windi (tabii arenada mmrın olmaması ve kripp'in snipperinolarla mücadele ediyor olmasını da unutmamak gerek.)

Velhasılıkelam... 3-1 yapmak %75, 4-1 yapmak %80i, 5-1 %85 winrate'e tekabül ediyor. Öyle 1 verip 5 kazanacağını düşünüyorsan bol şans.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...