toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 beştepe icin siraya girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 beştepeye bir şey gömer gibi yapmak için yaklaşsan canın yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 1 km uzagina gomersin nasilsa zaray genlese genlese 2-3 seneye orayi yutar..surekli buyutuyorlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 goldbären said: abi iletişim bilgilerine girsenize Adres: TOL-KAR Plastik İmalat ve Makina San. Tic. Ltd. Şti. Yeniçağ Mah. Yahya Kemal Cad. No 39 / B Yenimahalle – ANKARA Tel: + 90 312 339 20 06 Kesin patronun oğlu ya. µh'un dediği gibi 25-35 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 lan ahaha oyle bir basladi ki video, egitim fonu zannettim, harika plot twist geldi. ama gerizekali beyaz yaka profiline cuk oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 amerikaya okumaya gönderilen evlat sadece o kadar güzel bir fikir bulabilmiş. ama ben tutacağını sanmıyorum, pahalı gelir. pahalılık ağır basınca batıl inançları birden törpüleniyor bizim milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 öffffffffff, sorsan ben ateistim der ama göbek bağını gömmek diye kovalar sonra dinler ve hurafeleri nasıl ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ben en dindarim diyen elelmanlar da o kafada..direkt din disi olma sebebi halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 biz kimiz bölümünün altına katıksız gerizekalıyız yazmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Sünnet derisi box ta yapsınlar. kutuyla yollayalım, pilavla karıştırıp geri yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 uzaya balon göndermeyi ciddiye almasaydınız keşke, ben baya mickey'li, bugsbunny'li falan balonları kastetmiştim. ya da dilek feneri dedikleri şey de olurdu, aklıma gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yok zaten gonderilen seylerde gene balon ama hava tahmin seysi balonu onlar, kalitesine gore max 30-50 km falan yukselip resmini cekip patliyor iste gps ile buluyorsun sonra nereye dusmus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 abv ya, bende gobek bagini sivi azot icinde saklayip, kok hucre fln ahahusdhf ya bu troll veya saka amaclidir dimi lan, ayrica garbic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Auril said: uzaya gömebiliyorlarsa helal olsun derim, resmen yeni boyut bulmuş adamlar Balon patlayinca dusuyodur geri. Dusunsene uzaya diye gonderiyosun, gobek bagi geri dusuyo Yozgat'a... Yaktin cocugu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 reyou said: abv ya, bende gobek bagini sivi azot icinde saklayip, kok hucre fln ahahusdhf ya bu troll veya saka amaclidir dimi lan, ayrica garbic. http://www.bilgealtun.com/?Syf=26&Syz=137242 edit : yazinin tamami alakasiz da ilk bir iki cumle acikliyo olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 tam da başlık açmaya geldim biri benden önce davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Tim said: reyou said: abv ya, bende gobek bagini sivi azot icinde saklayip, kok hucre fln ahahusdhf ya bu troll veya saka amaclidir dimi lan, ayrica garbic. http://www.bilgealtun.com/?Syf=26&Syz=137242 edit : yazinin tamami alakasiz da ilk bir iki cumle acikliyo olayi. bu sacma batil inanctan haberim var ne yazik ki. $ole biseye linklicen zannettim. https://www.babycenter.com/0_cord-blood-banking-what-it-is-why-consider-it_1362261.bc https://www.youtube.com/watch?v=NsXeBScRCSs gitmissin cahillige bir odun parcasi da sen atmissin yo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Yani keske muneccim falan olsam da bilsem aklindan gecenleri, yazmayip da dusundiklerini ama degilim. Haliyle sen "bu ne" deyince, "ulan ne cahil bu da" demedim, "suradan geliyor" diyerek paylastim. Sen de hizini alamayip cahillihe attigim oduna falan geldin. Elini klavyeden iki dk cekip bi soluklan, bi nefeslen istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 1. Safları sömürmeli miyiz, yoksa kendi hallerine mi bırakmalıyız? 2. Sömürüp, kapital elde edip, onların eğitimleri için harcarsak caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 @di enee di'ye toslamisiz farketmeden sdf haha simdi okudum da, evet bilgilendirme amacli atmissin olayin kaynagini. o zaman Göbek box! :)-D o degil de, benim start-up ne kadar guzel di mi hatirliyon mu? :D bi anda yok olduk gittik hepimiz sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 şunu yapma potansiyeli olan en az 4 çift tanıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Ebevenylerin pozitif yondeki inanclari, cocuklarini da bu yonden iteklemelerine sebep olabileceginden gobek bagi gomme olayini pek zararli bulamiyorum. Garip de gelmiyor ilginc sekilde ama para verip de kaziklanan olmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Kesin su tip insanlar "askim bebisimizin gobek bagini harvard'a gomdureliaam" diye para gomer bu ise; https://www.youtube.com/watch?v=Hre0Ik2G73I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Bir de bu işin gömme kısmı ne kadar yasaldır merak ediyorum. Elbette Harvard'a kimse farketmeden bir şey gömebilirsin de bir firmanın para karşılığı bu işi yapmasına resmi olarak müsaade etmezler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Gomduklerinden supheliyim ya, gomuyor gibi yapip fotograf cekerler en cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar