xunn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Tırt ya. Kemper tombişi olmasa hiç izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 çok temiz aktı ya yenisi ne zaman bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 listeyi açmaya üşeniyorum yoksa sunn u başa ekleyeceğim zevksizlerde. red in leon u tırt bulmasından sonra bu daha bi güncel daha bi taze zevksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 tamam sensin https://www.youtube.com/watch?v=_Fwf45pIAtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grego said: listeyi açmaya üşeniyorum yoksa sunn u başa ekleyeceğim zevksizlerde. red in leon u tırt bulmasından sonra bu daha bi güncel daha bi taze zevksizlik. Airtime'ı şişirilmiş showları sevmiyorum abi. Hiçbirşeye hizmet etmeyen, sadece airtime uzatılsın diye lüzumsuz FBI ofis içi draması aşırı baydı. Ana karakteri oynayan adamın da bayıklıgı yardımcı olmadı pek. Otistik cocugu olan ortagı on kat daha ilgi çekici hikaye ve adam en azından rol yapabiliyor. Üstüne adam cuckold çıktı, DROPPED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Dizi iyi, xunn'u görüp izlememezlik etmeyin türü seviyorsanız. Hani bir 9 10 beklemeyin ama 7 8 arası gider, seveni için 8.5'u görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 2.bölümü izledim. güzel, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 david fincher ne cekse izlenir net, true detective ve night of karisimi bir sey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 fbi draması kısmı o dönemlerde kolluk kuvvetlerinin böyle önleyici bilimsel yaklaşımlara prim vermiyor olması adına konmuş bence. çok da gereksiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 e yani o storyline içinde geçerli bir nokta zaten. şu bölüm başlarındaki dayının olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Laorx said: david fincher ne cekse izlenir net, true detective ve night of karisimi bir sey olmus. abi yeni moda hype ile start verip siktir olup gitmek ya. Tüm diziyi o çekti diye izliyoruz bizde. Genelde çömezine bırakıyorlar ama bu sefer usta yönetmenler devralmış. Series Directed by David Fincher ... (4 episodes, 2017) Andrew Douglas ... (2 episodes, 2017) Asif Kapadia ... (2 episodes, 2017) Tobias Lindholm ... (2 episodes, 2017) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Producer da david fincher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Stringray said: şu bölüm başlarındaki dayının olayı nedir? istemeyen okumasın, serinin devamında bu dayı kim ne yapacak spo o dayı bu, kendini bir frenledi ama devamı gelecek gerçekte. http://www.thisisinsider.com/mindhunter-kansas-killer-opening-adt-explained-2017-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Masticore said: Laorx said: david fincher ne cekse izlenir net, true detective ve night of karisimi bir sey olmus. abi yeni moda hype ile start verip siktir olup gitmek ya. Tüm diziyi o çekti diye izliyoruz bizde. Genelde çömezine bırakıyorlar ama bu sefer usta yönetmenler devralmış. Series Directed by David Fincher ... (4 episodes, 2017) Andrew Douglas ... (2 episodes, 2017) Asif Kapadia ... (2 episodes, 2017) Tobias Lindholm ... (2 episodes, 2017) Hah şimdi anlasıldı güzel başlayıp boka sarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 David Fincher ilk dört bölümü değil, ilk iki ve son iki bölümü çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yu xunn genç oğlanı kıskanmış bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grego said: yu xunn genç oğlanı kıskanmış bildiğin. Nigger please. http://puu.sh/y7OEN/7941a41b9d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 başıma bişey gelmeyecekse benim de o kadar hoşuma gitmedi, çok fazla filler var gereksiz arc var, türk dizisi izliyor gibi hissedince büyüsü bozuluyor ama sırf kemperın hatrına izlenir o yüzden https://galeri13.uludagsozluk.com/738/sana-puanim-9-kankam_1025741_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 anılar_boys.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 criminal minds'ın her olayı 40 dakkada bitiricez diye apart topar gitmeyen, kaliteli versiyonu olmuş. sevdiğim konu bu psikoloji olayları falan. başarılı. sevdim baya. daha 5'i bitirdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 karakterler iyi ama kalan kisimlarin level almasi lazim. ilk bolumlerde diyaloglar yerlerdeydi. ilerledikce toparlamislar. son bolumlerden birinde funk muzikli plan sahnesi vardi mesela, atmosferin icine bu kadar edilir... ozel hayatlarina gereginden fazla zaman harcaniyor. procedural formulle yapsinlar diye demiyorum zaten en sevdigim kismi karakterler. daha aziyla ayni seyler aktarilabilir. dram dozu gereginden fazla, gerilim ve polisiye eksik. fincher'in zodiac filmi kivamina yakinlastirirlarsa kopar gider dizi. hastanede kemper ziyaretinde akti mesela. kardesler ve enistenin sozluyu kestikleri bolum en iyi bolum olabilir. devamli bunlar olsun demiyorum, dizinin bunlara daha fazla ihtiyaci var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Bu yıl beğendiğim tek dizi oldu diyebilirim. 2. sezonu bu kadar iyi yapmaları oldukça zor, hem konunun geldiği yer itibariyle, hem de Fincher'ın bu kadar müdahil olamayacak olması yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 güzelmiş 2 bölüm izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 sezonu bitirdim, ilk 2-3 bölüm baymıştı ama sonra daha da güzelleşti. 2.sezon ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 ilk 3 bölümü yedim, ilerledikçe daha güzel gelmeye başladı cidden. umarım böyle yükselerek gidiyordur. önceki postları okumadım tabii ki sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar