totemic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şikayet ettim axe umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 hmm bu iyiymiş Xenus said: https://www.humblebundle.com/telltale-bundle-2017 bu almayan ılıktır net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben pillars of eternity'e başladım bi de o da güzel, kitap gibi anlatımı falan değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 humble bundle açamıyorum hangi oyunlar var yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Cd- said: ben pillars of eternity'e başladım bi de o da güzel, kitap gibi anlatımı falan değişik. pillars iyidir baya. ben de dlcleri oynucam bi gün inşallah. kitap gibi oyun istiyorsan torment'i öneririm ama. direk kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 oyun konuşmayan herkesten nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 totemic said: humble bundle açamıyorum hangi oyunlar var yazabilir misiniz? https://forum.paticik.com/read.php?35,6815989,8718474,page=26#msg-8718474 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 -Deno- said: oyun konuşmayan herkesten nefret ediyorum Senin mavi takimi konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 axedice said: Evlenince hatta onu geçtim bi ilişki olunca bile oyunlara eski vakti ayıramıyorsun da her fırsatta yine bilgisayar başındayım ben. Tam pillarsa sarmış white marchla birlikte bitirecektim nerden bulaştıysa bi civ virüsü geldi nq modun yenisini indirdim falan salak saçma vakit gömüyorum. Halbüse daha llengarthla bog dragon kesmem lazım Bide en çok oyun konuşuyoruz bence başlık geçersiz, op faggot, senko da en başından beri arch-fagdi zaten. Teşekkürler. Ahah zamaninda cok oynadim ben 5-6 yaslarindan univin ortalarina kadar aktiftim baya oyun konusunda Bi hardcore rpg leri oynayamadim ingilizcem iyi olmadigindan Mario da fastest run da kastik, dmc leri hardcoreda da bitirdik. Uo kinayt apayrı zaten gençliğimi siken iki oyun, univde de wow belasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Esh said: -Deno- said: oyun konuşmayan herkesten nefret ediyorum Senin mavi takimi konusalim saç traşı da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 sakal olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 senko said: Norak said: senko said: Farkli hobi warhammer boyama isine girmelisin Senko, hem bu sekilde cuzdaninda onlenemez sekilde hizla bosalacagindan baska bisi yapmaya para kalmayacak ac ama mutlu olacaksin. https://www.youtube.com/watch?v=_odi1c7ErCg azcik el melekem olsa seve seve yapardim aslinda cok guzelmis ama simdi heveslenip alsam, batiririm muhtemelen, yazik olur. ben bunun lotr işine girmiştim bi ara ama baktım kafayı yiyorum bıraktım. sonu yok bunların. baya evde bi köşe ayırıp ışıklı mışıklı bir ortam yaratmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 aslinda bunlari yapmak ta zevkli olur kilden fln bu tur sclupture yapilabiliyor bildigim kadari ile ama yine el yetenegi lazim sdf yine olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 senko said: yapmak ta Allah olsan sevmezdim seni senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Artık Oyun Konuşmuyoruz diye başlık açacağınıza, Artık Oyun Konuşmaya başlasanız ya? sen konuşmazsan, ben konuşmazsam o hiç konuşmuyor, konular hep atıl kalıyor. oyun konuları atıl kalınca antin kuntin konulara yazıyor bu sefer millet... ha birde hani sam ı kovalayınca oyun bölümü roketleyecekti? daha beter oldu. ulusacıları kovalayıp %40 a oynayan kk gibi iş yaptınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Fistan said: Esh said: -Deno- said: oyun konuşmayan herkesten nefret ediyorum Senin mavi takimi konusalim saç traşı da güzel dreagloth said: sakal olmuyor ama <3333333333333333333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 axedice said: senko said: yapmak ta Allah olsan sevmezdim seni senko. Allahta sevmemiş zaten Bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 allah ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Etoda eto da eto daaa Bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 lamayı çağırsın biri onun uzmanlık alanıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Aynen llamayida cagiralimda şenlensin ortalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 benim edebiyat 1di beyler ama önce söyleyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Edebiyat da değil işte Dil Bilgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Dil bilgiside onemli aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar