nienna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 intihar etmis :( anlasiyolar mi aralarinda ne yapiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 41 yaşındaymış bu adam da. demek ki intihar yaşı ilerledi artık. 27 oldum bugün üzülüyodum daha da intihar edemem artık diye sdf rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 benim bilmek istediğim şey şu. ünlülerde intihar oranı, normal beyaz yakalıya göre daha mı yüksek? yoksa ünlü oldukları için medyada yer buluyor ve bize mi yüksek gibi geliyor intihar oranı? parayla mutluluk olayını geçtim de, para pek çok şeye çare. baktığında her türlü psikolojik hastalığına, derdine de en iyi psikolog psikiyatrlarla çare bulabilirler gibi duruyor. ama olmuyor yani, belki de yediremeyip kullanmıyorlar mı bu opsiyonu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 fakirlikten intihar eden duymadım ben hiç ya. öyle bi korelasyon olduğunu sanmıyorum. basic hayat mücadelesini aştıktan çok sonra farklı bi şekilde pisleşiyor olmalı bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 sanatçı insanlar genelde sorunlu oluyor zaten. bu sorunların yarattığı duygusal yoğunluk baya büyük bi ilham kaynağı genel olarak. buna bide bazı uyuşturucuların düşüşü esnasında bünyede yarattığı ağır psikolojik çöküntü eklenince asıveriyolar kendilerini. adam chris cornell'in kankisiymiş zaten baya sarsmış onun ihtiharı. kendisininde intihar düşünceleri baya eskiye dayanıyo bu adama babası tecavüz falan etmişti galiba çocukken. adam hep problemliydi. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yav said: fakirlikten intihar eden duymadım ben hiç ya. yuh be abi 3.sayfa haberleri intiharlarla dolu. zaten fakirin intiharı fazla trajik değilse, haber değeri bile taşımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 intihar bulaşıcı diye bir şey var sanırım ingiltere'nin bir kasabasında gençler seri bir şekilde intihar ediyordu etc. Xenus said: yav said: fakirlikten intihar eden duymadım ben hiç ya. yuh be abi 3.sayfa haberleri intiharlarla dolu. zaten fakirin intiharı fazla trajik değilse, haber değeri bile taşımaz. ya doğrudur, cahilce yazmış olabilirim. ünlüler intihar edince görüyoruz duyuyoruz işte algı meselesi aynen. ben ne anlarım kim niye ne kadar intihar ediyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 gazetede en çok dasaaanın intihar haberini okumak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 oha linkin park'taki adam mıydı bu? hiç oturup "dur bi linkin patlatayım da neşem yerine gelsin" demedim de, kendi hallerinde takılıyorlardı yahu. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Ünlülerin yüzde 90 ı intihar etmiyor abi banyoda ölü bulunuyor askldjad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Chris'in cenazede şarkı söylemişti. Severdim adamı üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Cokomantis said: oha linkin park'taki adam mıydı bu? linkin parktaki linkin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 linkin iyidi ya, arada açıp dinlerdim bu yıllarda bile. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 abov küçük küçük yazmışsınız görmedim, ben de açtım başlık. çok üzdü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 rip Üzüldüm ya çocukluk ergenlik zamanıydı. Çok da beğenerek dinlerdim, in the end zil sesimdi 6 tane çocuk varmış eşlerinden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Gençliğimde severek dinlerdim,tüm cdleride vardı üzücü oldu. Türkiyede bir sanatçı öldümü hemen patlatırlar best of u bakalım yapacaklarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sabonis said: benim bilmek istediğim şey şu. ünlülerde intihar oranı, normal beyaz yakalıya göre daha mı yüksek? yoksa ünlü oldukları için medyada yer buluyor ve bize mi yüksek gibi geliyor intihar oranı? parayla mutluluk olayını geçtim de, para pek çok şeye çare. baktığında her türlü psikolojik hastalığına, derdine de en iyi psikolog psikiyatrlarla çare bulabilirler gibi duruyor. ama olmuyor yani, belki de yediremeyip kullanmıyorlar mı bu opsiyonu nedir. psikiyatri dedigin sey tibbin diger alanlarina benzemiyor. hastaya ilac yutturup iyilestiremiyorsun, mikrobu oldurup hasar goren dokuyu onaramiyorsun. dunyanin en iyi doktorunu bulsan bes kurus fayda etmiyor ruh sagligi baya sehir efsaneleri ile dolu ve cogu insan icin soygun kapisi olmus bir alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 kim bilir ne derdi vardı çocuğun allah rahmet eğlesin.. (rahmetli ananemin yerli/yabancı ünlünün intihar haberlerinden sonraki klasik yorumudur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 anneanneler sefkatten spamliyorlar ama bilgelik de var. aynen, bilemeyiz kimsenin ic dunyasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bişiler karaladım ben de. orta 3'de idim galiba, Numb vasıtası ile Linkin Park ile tanıştığımda. o zamanlar MTV adam gibi müzik kanalıydı, sevdiğimiz parçaları MTV başında beklediğimiz dönemlerdi. Chester'ı da, Mike'ı da çok sevmiştim. Chester'ın ses aralığı, o dönem bu kavramları çok bilmesem de çok etkilemişti beni. Meteora ve Hybrid Theory albümlerindeki parçaları herhalde ezberlemiştim, o dönem MP3 çalarlarda falan en çok dinlediğim gruptu herhalde. üzdü çok be. çocukluğumuzdan bir parça gitti ifadesi çok doğru gerçekten bizim dönemden olanlar için. nu-metal sevin/sevmeyin, önemli bir müzik adamı, çok güçlü bir vokaldi Chester. bir şeyler yazasım geldi. ışıklar içinde uyusun. http://www.youtube.com/watch?v=ORPp3qduSkU&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 cidden uzuldum lan, soyleyecek ne var ki bu haberin uzerine. cuma diye sevinirken bok olduk. hayir intihar nedir ki, oldu mu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 with you sarkisina dbz li video yapmislardi dur bulamda dinleyem [video]https://m.youtube.com/watch?v=1HHSNyACdpU?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 kendini asmak ne ya :( Chris'in dogumgununde asmis bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 şu da son konserinden. adam resmen veda etmiş ya. http://www.youtube.com/watch?v=BeGEFSLDB2s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar