fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Çıkarıp masaya vurmadıysan istifa ettim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 orc_lord said: senko said: Panpa bi mesgale bul yoksa, bende bastim da fena sikiliyorum bu aralar Benim de fena istifayı basasım var, hiçte sıkılmam valla 8-) oyle gibi geliyor da degil iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 adam 1 yılda anca basmış ama olsun, helal. https://forum.paticik.com/read.php?20,8468813,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 senko said: orc_lord said: senko said: Panpa bi mesgale bul yoksa, bende bastim da fena sikiliyorum bu aralar Benim de fena istifayı basasım var, hiçte sıkılmam valla 8-) oyle gibi geliyor da degil iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an. Yaş kaç gel pilot yapalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 benim iş hayatımla paralel olarak patide illaki birisi aynı şeyi yapıyor. ben de bastıydım istifayı geçen cuma. istifa hem güzel hem kötü bişey. özgür hissediyorsun, ama aynı zamanda fakir hissediyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 aynen alacaklarının planını yaparken sağlıpını düşünerek karar alıyorsun. sonra mutsuz bir fakir olarak kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 gönlünüz zengin olsun boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Akhlaur said: senko said: orc_lord said: senko said: Panpa bi mesgale bul yoksa, bende bastim da fena sikiliyorum bu aralar Benim de fena istifayı basasım var, hiçte sıkılmam valla 8-) oyle gibi geliyor da degil iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an. Yaş kaç gel pilot yapalım seni. Yirmidokuz Sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 şöyle kıyıda köşede bala göte 1m para olsa yarın bırakırım ya. sonra da on sene içinde ufak ufak yerim o parayı, zaten illa ki kronik bir rahatsızlık çıkar bende, sonra yatış. elime böyle bir para geçmezse ve şekerden ölmezsem gelecek 40 sene boyunca işten artan serbest zamanlarımın toplamı on sene etmeyecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 senko said: Akhlaur said: senko said: orc_lord said: senko said: Panpa bi mesgale bul yoksa, bende bastim da fena sikiliyorum bu aralar Benim de fena istifayı basasım var, hiçte sıkılmam valla 8-) oyle gibi geliyor da degil iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an. Yaş kaç gel pilot yapalım seni. Yirmidokuz Sdfs Olur abi akademi için yaş sınırı 30. Gönder başvuruyu gerisini hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 insan bekar ve çocuksuz olmasın istifa kelimesi ne kadar uzak mesela bana fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 goldbären said: şöyle kıyıda köşede bala göte 1m para olsa yarın bırakırım ya. sonra da on sene içinde ufak ufak yerim o parayı, zaten illa ki kronik bir rahatsızlık çıkar bende, sonra yatış. elime böyle bir para geçmezse ve şekerden ölmezsem gelecek 40 sene boyunca işten artan serbest zamanlarımın toplamı on sene etmeyecek zaten. 1m para degil 1m euro desen belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Zengin zengin konuşup insanların canını niye sıkıyosunuz goering bey. Fakirler iyice fakirligini hissedip proleter devrimi mi yapsınlar istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Tl para etmiyo artik ne kadar tl n varsa o kadar fakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Abi kusura bakmayın yazamadım zira İÇİYORDUM. Ayıcık özetlemiş, aile bayramda bir kalkışma yaptı. Roadmap hazırlamışlar, gel şöyle şöyle yapalım, batarsak da çıkarsak da beraber yapalım diye vs vs. Ha tabi esh gibi yapmıcam ahahagah, para için aldığım bir karar değil zaten. Kurumsallar bilir niye aldığımı, daha fazla sağlığımdan olmak istemedim açıkçası. Bu ufak ölçekli işi yapma fikri de heyecanlandırdı, 5 sene kurumsal ırıspı olarak öğrendiğim şeylerin çok faydasını görebileceğimi ve paraya çevirebileceğimi hissettim lol. Konu uzun da durum bu, sağolsun hayırlı olsun diyen herkes. Adettendir, bir allah utandırmasın diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 goldbären said: noddle said: arka sağlam demek ki :) helal olsun, hayırlısı olur umarım. aile işi var adamın orta boy. zaten çalışmaya başlaması da "aileye istifa" idi, eeh kendi istediğimi yapcam lan soharım sipeyskeyk enterprises'ına dediydi. beş sene beyaz yaka gezince böyle zengin olunmaz lan diyip doğru yola geldi sanırım. esh gibi başkasının kurduğunu yiyip bütün gün forumda loserlara ahkam kesecek. sipeys karşim arkandan atıp tuttuk ama kusura bakma paticikte adettir. hahahahhaahahahah 8-):S lanet olasi fakirlik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 TR'de maddi açıdan tuzu kuru olmak ne güzel lan. hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Negzel aileler :( Neyse geç de olsa doğru yolu bulmuşsun bence asdf Hiç gerek yok maceraya ailede bişiler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 aile zenginse ne afra tafra yapiliyor ben onu da cozemiyorum. "hey normal insanlar acliktan olmuyorlar! size bunu kanitlayacagim!" -aile bu sirada gozlerini deviriyor sanirim "salak la bu cocuk" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Goering said: goldbären said: şöyle kıyıda köşede bala göte 1m para olsa yarın bırakırım ya. sonra da on sene içinde ufak ufak yerim o parayı, zaten illa ki kronik bir rahatsızlık çıkar bende, sonra yatış. elime böyle bir para geçmezse ve şekerden ölmezsem gelecek 40 sene boyunca işten artan serbest zamanlarımın toplamı on sene etmeyecek zaten. 1m para degil 1m euro desen belki 1m € da para degil abi tr ici yasamiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Turkiye, yillarca kurumsal calisip kendini kucuk isini actiktan 5 ay sonra batanlarin hikayeleriyle dolu Kafan rahat da olmayacak, adamla ugrasma derdi bambaska. Ama tabi ki kendi isine sahip olmanin verdigi penis ereksiyonu guzel bisi. Onun disinda stopajina da sokayim, sgksina da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 istanbulda açıyorsan yanında çalışabilir miyim abi? karın tokluğuna çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Karin toklugu yerine sodexo ve akbil daha karli olabilir speys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Hahaha iflas ettirecek adami karin toklugu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 http://www.edize.com/img/content/2/90/karin-tokluguna-calisirim-abi-hadi-leen-464x420.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar