Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bastım istifayı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

senko said:

orc_lord said:

senko said:

Panpa bi mesgale bul yoksa, bende bastim da fena sikiliyorum bu aralar

Benim de fena istifayı basasım var, hiçte sıkılmam valla 8-)

oyle gibi geliyor da degil
iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an.

Yaş kaç gel pilot yapalım seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

senko said:

orc_lord said:

senko said:

iste bir meskale de edinemedim, 8 yil hardcore calistiktan sonra sacma sapan bir bosluktayim su an.

Yirmidokuz
Sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle kıyıda köşede bala göte 1m para olsa yarın bırakırım ya.

sonra da on sene içinde ufak ufak yerim o parayı, zaten illa ki kronik bir rahatsızlık çıkar bende, sonra yatış.

elime böyle bir para geçmezse ve şekerden ölmezsem gelecek 40 sene boyunca işten artan serbest zamanlarımın toplamı on sene etmeyecek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Akhlaur said:

senko said:

orc_lord said:

senko said:

Yirmidokuz
Sdfs

Olur abi akademi için yaş sınırı 30. Gönder başvuruyu gerisini hallederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

sonra da on sene içinde ufak ufak yerim o parayı, zaten illa ki kronik bir rahatsızlık çıkar bende, sonra yatış.

elime böyle bir para geçmezse ve şekerden ölmezsem gelecek 40 sene boyunca işten artan serbest zamanlarımın toplamı on sene etmeyecek zaten.

1m para degil
1m euro desen belki
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kusura bakmayın yazamadım zira İÇİYORDUM.

Ayıcık özetlemiş, aile bayramda bir kalkışma yaptı. Roadmap hazırlamışlar, gel şöyle şöyle yapalım, batarsak da çıkarsak da beraber yapalım diye vs vs. Ha tabi esh gibi yapmıcam ahahagah, para için aldığım bir karar değil zaten. Kurumsallar bilir niye aldığımı, daha fazla sağlığımdan olmak istemedim açıkçası.

Bu ufak ölçekli işi yapma fikri de heyecanlandırdı, 5 sene kurumsal ırıspı olarak öğrendiğim şeylerin çok faydasını görebileceğimi ve paraya çevirebileceğimi hissettim lol.

Konu uzun da durum bu, sağolsun hayırlı olsun diyen herkes. Adettendir, bir allah utandırmasın diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

noddle said:

arka sağlam demek ki :) helal olsun, hayırlısı olur umarım.

aile işi var adamın orta boy. zaten çalışmaya başlaması da "aileye istifa" idi, eeh kendi istediğimi yapcam lan soharım sipeyskeyk enterprises'ına dediydi.

beş sene beyaz yaka gezince böyle zengin olunmaz lan diyip doğru yola geldi sanırım. esh gibi başkasının kurduğunu yiyip bütün gün forumda loserlara ahkam kesecek.

sipeys karşim arkandan atıp tuttuk ama kusura bakma paticikte adettir.

hahahahhaahahahah

8-):S

lanet olasi fakirlik :(
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

goldbären said:

1m para degil
1m euro desen belki

1m € da para degil abi tr ici yasamiyosan.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye, yillarca kurumsal calisip kendini kucuk isini actiktan 5 ay sonra batanlarin hikayeleriyle dolu

Kafan rahat da olmayacak, adamla ugrasma derdi bambaska. Ama tabi ki kendi isine sahip olmanin verdigi penis ereksiyonu guzel bisi.

Onun disinda stopajina da sokayim, sgksina da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...