sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 750k satışa 2k kira aşırı düşük ya. en azından 3000'e yakın olmalı ki değsin. akirafes said: ilgilenenler merak edenler gidip bakabilir. tek sıfır boş dükkan sokaktaki. Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar. ayrıca bu nasıl bir mantık yaw? sahibinden.com'a da millet satılık kiralık ev koyarken "fotoğrafa gerek yok, ciddiyseniz gelip bakarsınız" yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Adam olana dukkan birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Ben mi alsam lan 32li tuvalet kagitlarini depolarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sabonis said: 750k satışa 2k kira aşırı düşük ya. en azından 3000'e yakın olmalı ki değsin. akirafes said: ilgilenenler merak edenler gidip bakabilir. tek sıfır boş dükkan sokaktaki. Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar. ayrıca bu nasıl bir mantık yaw? sahibinden.com'a da millet satılık kiralık ev koyarken "fotoğrafa gerek yok, ciddiyseniz gelip bakarsınız" yazsın. Ya emlakçılar nasıl bela bir bilsen. O resimi sitelerine koyup dukkan kendilerinin gibi ..... buralarda sıfır dukkan bulmak imkansız zaten bulsanız bile değerinin cok ustunde rakam isterler aşırı fazla. 3 senede bitti bu bina. Neler çektim bir ben bilirim birde mütahitle uğraşanlar. 45-60 senelik değil yani bura sıfır. 7.5 metre sokağa cephesi var vitrini yani. 3.5 metrede gibide eni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bende alacak karşılığı aldığım iskansız 1 dükkan 1 ev var. Senelerdir satamıyorum. :) Boş boş duruyor. Dükkan merkezi yerde birde. Dükkanın bulunduğu bina komple projeye uygun değil işin sıkıntısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 kargoyu sen öde 650K vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 600k + 2 adet yazar kasa fişi + 250 gram baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 benjani said: said: Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar. ilginç bir yaklaşım Hahahahahasiktir ben bunu görmemişim. https://www.karikaturdunyasi.com/sites/karikaturdunyasi.com/files/styles/max/public/karikatur/887_3d508f.jpg?itok=QfFVyrFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Auril said: oh malibu Efendim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 750k mi yatiracak dukkan lazimdi iyi denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 önünde oturucak yeri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Bizim paticik harbi sosyete forumu olmuş, bende bir Sequo zengin zannederdim. Aramızda ne cevherler varmış , gizli milyarder hepsi. Malibu da ev almak nedir ? Hayalini bile kurmamışım, kuramamışım, aklımın ucundan bile geçmemiş. Fakirliğin gözü kör olsun, nasıl bir hayat yaşıyorsam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Malibu mu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 malibu pahalı bir yer değil ki abi ucuz yerleri var çeliktepe gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 sahile 5 dk yürüme mesafesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 yalniz dukkanda mining yapildiysa yari fiyatini anca veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 said: Zaten beni buradan tanıyanlar çok uygun mal sattığımı bilirler. Allah aşkına 3000-5000 liralık dayanıklı malla 750 bin liralık gayrimenkul bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 750 binim olsa ,27 metrekare dükkan alsam ilk karım beni boşar,anam emdiği sütü haram eder,babamdanda iyi bi ..iktir yerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 tanzimat sokak olacak bu arada. tazminat değil sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Lithran said: 750 binim olsa ,27 metrekare dükkan alsam ilk karım beni boşar,anam emdiği sütü haram eder,babamdanda iyi bi ..iktir yerim sanırım. ilk karindan bosanmadan mi evlendin ikinciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 pattisliborek said: forumda 750k tl'ye satılık dükkan ilanı açılan günlere geldik. bu hangi seviye? hakkaten ha :) paticikler gayrimenkul zengini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 bir göztepeli olarak fiyatı uygun buldum. yeri güzel tam caddeyle minibüs yolunun ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paraya bak be 750.000 TL bizim orada 2 tane ev alırsın lan 3+1 sjkadjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 dün meraktan göztepe istasyon caddesinde yeni bi bina için girdim fiyat sordum. 15. kat deniz manzaralı 150 m2'lik daireye 1.550.000 tl fiyat çekti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Abi orası neymiş be ya. Yemin ediyorum ben mutluyum bizim oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar