Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göztepe çifte havuzlarda satılık dükkan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
750k satışa 2k kira aşırı düşük ya. en azından 3000'e yakın olmalı ki değsin.

akirafes said:

ilgilenenler merak edenler gidip bakabilir. tek sıfır boş dükkan sokaktaki. Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar.

ayrıca bu nasıl bir mantık yaw?
sahibinden.com'a da millet satılık kiralık ev koyarken "fotoğrafa gerek yok, ciddiyseniz gelip bakarsınız" yazsın.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

750k satışa 2k kira aşırı düşük ya. en azından 3000'e yakın olmalı ki değsin.

akirafes said:

ilgilenenler merak edenler gidip bakabilir. tek sıfır boş dükkan sokaktaki. Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar.

ayrıca bu nasıl bir mantık yaw?
sahibinden.com'a da millet satılık kiralık ev koyarken "fotoğrafa gerek yok, ciddiyseniz gelip bakarsınız" yazsın.

Ya emlakçılar nasıl bela bir bilsen. O resimi sitelerine koyup dukkan kendilerinin gibi .....
buralarda sıfır dukkan bulmak imkansız zaten bulsanız bile değerinin cok ustunde rakam isterler aşırı fazla. 3 senede bitti bu bina. Neler çektim bir ben bilirim birde mütahitle uğraşanlar. 45-60 senelik değil yani bura sıfır. 7.5 metre sokağa cephesi var vitrini yani. 3.5 metrede gibide eni var.
Mesaj tarihi:
Bende alacak karşılığı aldığım iskansız 1 dükkan 1 ev var.

Senelerdir satamıyorum. :) Boş boş duruyor. Dükkan merkezi yerde birde. Dükkanın bulunduğu bina komple projeye uygun değil işin sıkıntısı :)
Mesaj tarihi:
benjani said:

said:
Resim koymaya gerek yok. Ciddi alıcı gider bakar.

ilginç bir yaklaşım

Hahahahahasiktir ben bunu görmemişim.

https://www.karikaturdunyasi.com/sites/karikaturdunyasi.com/files/styles/max/public/karikatur/887_3d508f.jpg?itok=QfFVyrFH

Mesaj tarihi:
Bizim paticik harbi sosyete forumu olmuş, bende bir Sequo zengin zannederdim. Aramızda ne cevherler varmış , gizli milyarder hepsi.

Malibu da ev almak nedir ? Hayalini bile kurmamışım, kuramamışım, aklımın ucundan bile geçmemiş. Fakirliğin gözü kör olsun, nasıl bir hayat yaşıyorsam artık.
Mesaj tarihi:
Lithran said:

750 binim olsa ,27 metrekare dükkan alsam ilk karım beni boşar,anam emdiği sütü haram eder,babamdanda iyi bi ..iktir yerim sanırım.

ilk karindan bosanmadan mi evlendin ikinciye
Mesaj tarihi:
dün meraktan göztepe istasyon caddesinde yeni bi bina için girdim fiyat sordum. 15. kat deniz manzaralı 150 m2'lik daireye 1.550.000 tl fiyat çekti adam.
  • Yeni Oluştur...